- 9 Şubat 2016
- 777
- 1.325
- 33
Olur tbiki canım nereye uçuyorsunSaol tatlım ben regl dönemindeyim ama kontrol altında tutuyorum detoksla o yüzden cuma umutluyum bende :). Bu arada cuma sabahı liste gelmeden ben hesaplayıp size yazabilirim kızlar sabah 10:00 da uçakla yolculuğum var liste gelmeden hesaplayıp atarsam siz dahil edermisiniz benim yerime
Kuzum eğer aç uyuyabiliyorsan dayanırsın.ben dayanıklıyım ama eşim gece kaç olursa olsun yer o yemeği öyle uyur :) dayanamazBu akşam özellikle erken yedim..o başarı hikayesinde diyordu bakalım dayanabilecek miyim
hangi ?Bu akşam özellikle erken yedim..o başarı hikayesinde diyordu bakalım dayanabilecek miyim
Ausencia başarı hikayesinde sanırımhangi ?
Olur tbiki canım nereye uçuyorsun
Hadi bakalım inşallah çok güzel geçer tatilinizİzmire annemlerin yanına gidiyorum canım 10 gün yıllık izin aldım kısmetse oğlumla gideceğiz inşallah
Iyi tatiller canım.İzmir güzel yer 8 ay kadar kalmıştım Çiğli de.İzmire annemlerin yanına gidiyorum canım 10 gün yıllık izin aldım kısmetse oğlumla gideceğiz inşallah
Benim kaçamaklı geçti canımSebze günü nasıl geçti?sırada hangisi var? Benim fena değil ..yarın cuma hayırlısı bakalım
Hadi bakalım inşallah çok güzel geçer tatiliniz
Iyi tatiller canım.İzmir güzel yer 8 ay kadar kalmıştım Çiğli de.
Üniye ara verince önce 2 hafta Antalya Serik te kaldım.Daha sonra Izmirde halamların yanına gittim iki halam var biri Manisa da biri Izmir de :)İnşallah bitanem
Annemlerde Bornova'da canım aslen İzmirliyim ama Ankara'da yaşıyorum 8 ay ne için kalmıştın canım İçin falan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?