- 9 Şubat 2016
- 777
- 1.325
- 33
Kaptanım listede yalnız yeni üye-b.t- b.kg. h.kg bildirimini yazıcakmıyız yoksa bizler gibi sadece kg bildirimini mi yazıcaz.Liste de bir yanlışım var mıCeren zaten.gecenn hafta listede degilmiydi kizlar
Teşk.canım yolu yarıladım şükür :) haziran sonu gibi inş hedefe ulaşırım.tebrik ederim canim cok guzel vermissin kilo
Gecen hafta zatem.ben o.bilgileri paylastim ondan gerek.kalmadi :)Kaptanım listede yalnız yeni üye-b.t- b.kg. h.kg bildirimini yazıcakmıyız yoksa bizler gibi sadece kg bildirimini mi yazıcaz.Liste de bir yanlışım var mı
Anladım belirtmemize gerek kalmadı.sizin işiniz ne zormuş.üye olarak taktir ediyorum bunca zaman kaptan ve yardımcılarıGecen hafta zatem.ben o.bilgileri paylastim ondan gerek.kalmadi :)
Gecrn haftaki kilosundan normal bildirim yapilcak tatlim gecen haftanin duzeltilmis liste mevcut cnm.
Günaydın canım sen zaten çok güzel kglar verdin.enazından artıda değilsin ve ben yine güzel kg vereceğine inanıyorum.Günaydın kızlar uğraşsam sabit kalamazdım herhalde :/
Ah canım keşke sadece listelerle de sınırlı kalsa...Anladım belirtmemize gerek kalmadı.sizin işiniz ne zormuş.üye olarak taktir ediyorum bunca zaman kaptan ve yardımcılarıverdiğiniz emek takdire şayan
Toparlayıcı ne oluyor?haklısın mekik galan çekmek lazımKafamı şu 1.5 aya takmış durumdayım 10 kilo için, sanırım 2 haftaya bidaha şok yapacağımgöbek epeyce gitti sayılır ve sarkma var. bunun için toparlayıcı da kullanıcam daha önce kg verdiğim zamanlar kullanmıştım.Faydasını gördüm. Birde sıkılaşma egzersizleri aklıma şimdilik bunlar geliyor.
Göbek ve baseni kapsayan şort gibi korse canım.Toparlayıcı ne oluyor?haklısın mekik galan çekmek lazım
Yüzde yikiliyor masallah...prenses sabahtan beri hic girmedimi
canim yanlissa duzeltme yapilmamis galiba benim gonderdigimle paylasim alanina gonderilen ayni suan duzeltmeden gonderilmis sanirimFirslayd bildirimin yine yanlış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?