- 9 Şubat 2016
- 777
- 1.325
- 33
Teşekkürler kuzum :)Birinci mi olmuşuz??
hidden paradise seni de tebrik ederim canım
Bu hafta çok çabaladık gerçektenaferin bize
Teşekkür ederim517. Etap birincisihidden paradise tebrikler!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını, linkini aşağıda vermiş olduğum "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/
Bende baktım paylaşımlarına çok azimliler cuma onlarda bildirimde12 takima ugradim kizlar cok iddalilar hadin bakayim sizide göreyim söz bende menü paylascam bu hafta izinde oldugum haldehadi bakalim kacamaksiz bir haftasonu bende kosuya cikiyorum zaten
Tebrikler çok sevindim hep böyle olalım inşallahTakım olarak birinci olduk canlar hepinizi tebrik ederim
Veeehidden paradise bireysel birincilik sende tebrikleeer
Teşekkürler kuzum
slm hatunlar vende savastan ciktim sayilir 16 kisilik misafirim vardi cok yorgunum dışarı ciktik hem kizlar hem misafirler hem isler mesaj yazmaya bile halım yok valla kacamaksiz atlattim sayilir kizlar ben uyumaya gidiyorum.Selam kızlar..Ben de alisverise gittim ..market pazar derken gün bitti valla..hava da çok güzeldi ..kaçamak yapmamaya çalıştım ama yeme içme saatlerim bayağı karıştı..akşam yazarım..sizler ne yapıyorsunuz?
Oy o ne be?slm hatunlar vende savastan ciktim sayilir 16 kisilik misafirim vardi cok yorgunum dışarı ciktik hem kizlar hem misafirler hem isler mesaj yazmaya bile halım yok valla kacamaksiz atlattim sayilir kizlar ben uyumaya gidiyorum.hidden paradise tebrik ederim canim sni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?