Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

12 takima ugradim kizlar cok iddalilar hadin bakayim sizide göreyim söz bende menü paylascam bu hafta izinde oldugum halde hadi bakalim kacamaksiz bir haftasonu bende kosuya cikiyorum zaten
Bende baktım paylaşımlarına çok azimliler cuma onlarda bildirimde ama bizde azimliyizkaptanım

Selam kızlar..Ben de alisverise gittim ..market pazar derken gün bitti valla..hava da çok güzeldi ..kaçamak yapmamaya çalıştım ama yeme içme saatlerim bayağı karıştı..akşam yazarım..sizler ne yapıyorsunuz?

slm hatunlar vende savastan ciktim sayilir 16 kisilik misafirim vardi cok yorgunum dışarı ciktik hem kizlar hem misafirler hem isler mesaj yazmaya bile halım yok valla kacamaksiz atlattim sayilir kizlar ben uyumaya gidiyorum. hidden paradise tebrik ederim canim sni

Oy o ne be?16 kişi ..iyice dinlen kuzum..bizim 25 inde düğün var bizde de yaklaşık 4 kişi kalacak ben stres yapıyorum valla..o o haftasonu bende iptal..

Ben menümü yazıp kaçayım hemen
Sabah 10:00
Mantarlı omlet 5 çatal
3 küp peynir
Çay
Yeşillik
1 tam ceviz
Ara 12:00
2 hurma (yanımda götürmüştüm)

Öğlen 14:00
Izgara köfte,tavuk karışık yedim dışardaydık
Salata
1 dilim ekmek

Akşam 17:30
6 çilek

Sonrada soda içtim ..3 köfte birazda tavuk yedim karnım çok şişmişti..midem küçüldü galiba ..akşam canım yemek istemedi..
Su 2 litre
Spor 12000 adım
yeşil çay içtim az önce..

Hurma tatlı ihtiyacıma çok iyi geliyor benim kızlar ..tavsiye ederim..

Anneler günümüz kutlu olsun güzel hatunlar ❤❤❤❤❤

Günaydın kızlar..şimdi tartıldım
67.2 kiloyum.yani cuma 67,5/67,2/0,3
Şimdiden yazayım dedim bugün işler var bakamayabilirim.çocuklara alışveriş yapmam lazım...haydi herkes için güzel bir hafta olsun inşallah..

***10. TAKIM PAZARTESİ TARTISI***
88prenses22 (86.8//)
Cansu-S (55.4//)
hidden paradise
(70.6/70.4/0.2)
Firslayd (71.0//)
Defnella(67.5/67.2/0.3)

Ceren(74.8//)

LÜTFEN SON MESAJI ALINTILAYALIM..

Günaydın kızlar ben annemdeyim ve bir kaç gün sonra Bursa da olacağım.Dayım orada yaşıyor.bir gün kalıp gelirim diye düşünüyorum.Annemle birlikte gideceğiz.yengemi de özledimbir de üçüzleri var. Iki oğlan bir kız.Benim paşam onları görünce ne yapıcak çok merak ediyorumen son 6 aylıkken görmüştüm şimdi 3.5 yaşında olmuşlar öpüyorum hepinizi

Ay ne güzel üçüzler..sana iyi gezmeler canım..
Bende alışveriş banka işleri yoğunun bugün..otomatik ödemede sıkıntı olmuş şimdi biz uğraşıyoruz hiç sevmiyorum böyle işleri..haydi görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…