- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
tunaydin canim iyiyiz cok sukur sen nasilsin kizin nasil oldu cok ozledik seni ne zaman doneceksibTünaydın hatunlar nasılsınız canlarım :)
Allah razı olsun canim kızım sağlık açısından iyi şu an durumu stabil ilaç kullanıyoruz sabah akşam nöbet geçirmesin tekrar diye onun dışında çoğu huyu değişti önceden tek başına oyun oynardı daha neşeliydi şimdi oyun oynamayı reddediyor sürekli yatmak istiyor ağlıyor değişik huylar çıktı maalesef bunu yapan ilaclarmış yan etkisi agresif yaptı kuzumutunaydin canim iyiyiz cok sukur sen nasilsin kizin nasil oldu cok ozledik seni ne zaman doneceksib
Allah razı olsun canim kızım sağlık açısından iyi şu an durumu stabil ilaç kullanıyoruz sabah akşam nöbet geçirmesin tekrar diye onun dışında çoğu huyu değişti önceden tek başına oyun oynardı daha neşeliydi şimdi oyun oynamayı reddediyor sürekli yatmak istiyor ağlıyor değişik huylar çıktı maalesef bunu yapan ilaclarmış yan etkisi agresif yaptı kuzumu
Geçmiş olsun inşallah hemencecik iyileşir yavrucak..Allah razı olsun canim kızım sağlık açısından iyi şu an durumu stabil ilaç kullanıyoruz sabah akşam nöbet geçirmesin tekrar diye onun dışında çoğu huyu değişti önceden tek başına oyun oynardı daha neşeliydi şimdi oyun oynamayı reddediyor sürekli yatmak istiyor ağlıyor değişik huylar çıktı maalesef bunu yapan ilaclarmış yan etkisi agresif yaptı kuzumu
Canım ben çıkıyorum parkın etrafında yürüyorum ama her zaman olmuyor tabiGünaydın kızlarşu 10 bin adımı bulamadım bir türlü dakikada 100 adım atarsak 1 saat 40 dakika sürermiş.8km.Ben evde 1 saat 30 dk denememe rağmen 6bin 7binlerde kaldmıştım.bu arada eksilerdeyim tabiki yalnız perşembe günü tartılıp işi garantiye alayım diyorum yola çıkacağım çünkü orda tartı var mı bilmiyorumda
Canım ya benim yüklediğim progrmda sorun var bence WalkLogger anlamadım gittiCanım ben çıkıyorum parkın etrafında yürüyorum ama her zaman olmuyor tabi
Haklısın kuzum ben zor bir dönemden geçiyorum ama yansıtmamaya çalışıyorum elimden geldiği kadar inş en kısa sürede toparlanıcamiyi geceler hatunlar bakiyorum hepimiz bi köşeye çekilmişiz takimi boş birakmisiz.In cin top oynuyor takımda herkese iyi geceler canlar
Kuzum inş prenses en kısa sürede iyileşir öpüyorumAllah razı olsun canim kızım sağlık açısından iyi şu an durumu stabil ilaç kullanıyoruz sabah akşam nöbet geçirmesin tekrar diye onun dışında çoğu huyu değişti önceden tek başına oyun oynardı daha neşeliydi şimdi oyun oynamayı reddediyor sürekli yatmak istiyor ağlıyor değişik huylar çıktı maalesef bunu yapan ilaclarmış yan etkisi agresif yaptı kuzumu
Allah razı olsun canim kızım sağlık açısından iyi şu an durumu stabil ilaç kullanıyoruz sabah akşam nöbet geçirmesin tekrar diye onun dışında çoğu huyu değişti önceden tek başına oyun oynardı daha neşeliydi şimdi oyun oynamayı reddediyor sürekli yatmak istiyor ağlıyor değişik huylar çıktı maalesef bunu yapan ilaclarmış yan etkisi agresif yaptı kuzumu
(Rabbim yardim etsin canim cok zor ya ilaclar uyutuyodur muhtemelen insallah tez vakitte duzelir
Geçmiş olsun inşallah hemencecik iyileşir yavrucak..
Geçmiş olsun canım rabbim şifalar versin
Benin baya artidayim canim niye boyle oldu anlamadim dikkat de ettim ama sonuc buFirslayd senin nasıl gidiyor canım? Ben dün bisküvi yedim az birşey..bu hafta çok iyi değildi sanki bakalım yarın kaç çıkacağım hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?