Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

tunaydin canim iyiyiz cok sukur sen nasilsin kizin nasil oldu cok ozledik seni ne zaman doneceksib
Allah razı olsun canim kızım sağlık açısından iyi şu an durumu stabil ilaç kullanıyoruz sabah akşam nöbet geçirmesin tekrar diye onun dışında çoğu huyu değişti önceden tek başına oyun oynardı daha neşeliydi şimdi oyun oynamayı reddediyor sürekli yatmak istiyor ağlıyor değişik huylar çıktı maalesef bunu yapan ilaclarmış yan etkisi agresif yaptı kuzumu

(Rabbim yardim etsin canim cok zor ya ilaclar uyutuyodur muhtemelen insallah tez vakitte duzelir

Geçmiş olsun inşallah hemencecik iyileşir yavrucak..

Canım ben çıkıyorum parkın etrafında yürüyorum ama her zaman olmuyor tabi

iyi geceler hatunlar bakiyorum hepimiz bi köşeye çekilmişiz takimi boş birakmisiz.In cin top oynuyor takımda herkese iyi geceler canlar

iyi geceler hatunlar bakiyorum hepimiz bi köşeye çekilmişiz takimi boş birakmisiz.In cin top oynuyor takımda herkese iyi geceler canlar
Haklısın kuzum ben zor bir dönemden geçiyorum ama yansıtmamaya çalışıyorum elimden geldiği kadar inş en kısa sürede toparlanıcam

Kuzum inş prenses en kısa sürede iyileşir öpüyorumbenim yerime de öp olur mu

Geçmiş olsun canım rabbim şifalar versin

Selamlar kızlar annemlerde olduğum için bu hafta fazla giremiyorum menüm şöyleydi
Sabah 09:00
Kepek ekmek tost beyaz peynir domatesli
5 adet zeytin
1 fincan yeşil çay

Ara 11:30
1 adet elma

Öğle 13:30
4 adet ızgara köfte
100 gr yoğurt

Ara 16:30
1 avuç tuzsuz leblebi

Akşam 19:30
1 kase yoğurt çorbası
3 yemek kaşığı börülce salatası

Ara 22:00
1 fincan kahve

3 litre su
100 dk yürüyüş

(Rabbim yardim etsin canim cok zor ya ilaclar uyutuyodur muhtemelen insallah tez vakitte duzelir

Geçmiş olsun inşallah hemencecik iyileşir yavrucak..

Geçmiş olsun canım rabbim şifalar versin

hidden paradise canlarım Allah razı olsun hepinizden inşaAllah en kısa zamanda toplarız yeniden ayağa kalkar koşup neşe içinde oyunlar oynarız Rabbim kimseyi evladiyla sınamasın bütün hastalara tez şifalar nasip etsin

Firslayd senin nasıl gidiyor canım? Ben dün bisküvi yedim az birşey..bu hafta çok iyi değildi sanki bakalım yarın kaç çıkacağım hayırlısı artık

Bugün de yeşil mercimek pişirdim ..akşam yapabilirsem salatayla geçiştireyim diyorum

Günaydın kızlar İyice sessizleşmiş burası..
Durumlar nasıl bakalım?

Firslayd senin nasıl gidiyor canım? Ben dün bisküvi yedim az birşey..bu hafta çok iyi değildi sanki bakalım yarın kaç çıkacağım hayırlısı artık
Benin baya artidayim canim niye boyle oldu anlamadim dikkat de ettim ama sonuc bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…