- 9 Şubat 2016
- 777
- 1.325
- 33
Tebrikler canım
***10. TAKIM 518. ETAP***88prenses22 (86.8///%)
Cansu-S (55.4///%)
hidden paradise (70.6/69.5/1.1/%1.56)
Firslayd (71.0///%)
Defnella(67.5///%)
Ceren06_35(74.8///%)
10. Takım Yüzdesi: %
(Geçen cuma kilosu/Güncel kilo/Aradaki Fark/Yüzde)
Izinli üyeler***
cansutr
Enise07
Nesli Han
Lovedreams
[/QUOTE]***10. TAKIM 518. ETAP***88prenses22 (86.8///%)
Cansu-S (55.4///%)
hidden paradise (70.6/69.5/1.1/%1.56)
Firslayd (71.0///%)
Defnella(67.5/67,0/%0,74)
Ceren06_35(74.8///%)
10. Takım Yüzdesi: %
(Geçen cuma kilosu/Güncel kilo/Aradaki Fark/Yüzde)
Izinli üyeler***
cansutr
Enise07
Nesli Han
Lovedreams
Saol balım İzmir eritti beni@ceren06_35 çok güzel seninde tebrikler
Ay inşallah canım bidaha görmeyiz.evet hızlandı kuzum şok yaradı.bu hafta 4 günlük bir diyet yapıcam yarın başlarım nasip olursa :) böyle öğlenleri ton balıklı salata filan var hoşuma gitti baya :)Tebrikler canıminşallah 70 ki rakamlari bir daha hiç görmeyiz..böyle tatlı tatlı yarışalım hep..bu hafta benim 500 gr. gitti buna şükür.. misafirler perşembe sabah geliyor akşama düğün..herhalde pazar giderler..Perşembe'ye kadar ne verdim verdim zaten Ramazan da başlıyor ..
Maşallah seninde metabolizman hızlandı dimi?kilo verdikçe insülin direnci bile düşüyormuş inşallah hep böyle gider
Canım inşallah sende 60 lı rakamlara düşersin.Bu aldığın kilo yağ olamaz.ödemmi yaptı acaba kuzum.haftaya çok dikkat edersen gider bu kilolar yerleşmeden gönder öpüyorum :) strestende uzak dur mümkün olduğuncabenim durum vahim kizlar bu haftada artidayim nasil bitevem bu kilolar ya.hidden paradise tebrik ederim seni darisi basima
Bence hemen dikkat etmeye başlarsan 2-3 güne atarsın canım..henüz yerleşmedi o kilobenim durum vahim kizlar bu haftada artidayim nasil bitevem bu kilolar ya.hidden paradise tebrik ederim seni darisi basima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?