Selam kızlar ..bu ara kimsecikler yok..burdan uzak kalıp diyetleri bozmayın
Bende haftaya fazla katılamam tam 4 kişi yatılı gelecek inşallah zayıfladığımı farkederler
Selam kızlar ..bu ara kimsecikler yok..burdan uzak kalıp diyetleri bozmayın
Bende haftaya fazla katılamam tam 4 kişi yatılı gelecek inşallah zayıfladığımı farkederler
kizlar nasılsınız...Bende durum kötü artidayim neden bilmiyorum... Ama bugun arkadaslar ve annem nasil zayifladin diye sordu...Cok farkediyormus zayifladigim
Bugün zor tuttum kendimi kızlar..canım tatlı şeyler istiyor hurma da kesmedi valla bu sefer.
Canım kendini tutmaya çalış bak ne güzel farkediyormuş zayıfladığın..inşallah Cuma'ya kadar toparlarsın..şu kilolar ne zor gidiyor valla
Bugün zor tuttum kendimi kızlar..canım tatlı şeyler istiyor hurma da kesmedi valla bu sefer.
Canım kendini tutmaya çalış bak ne güzel farkediyormuş zayıfladığın..inşallah Cuma'ya kadar toparlarsın..şu kilolar ne zor gidiyor valla
Aynen canım..benimde motivasyonum düştü galiba..şu Ramazan'a kadar kaçamak yapmayayım istiyorum..sonra iftar falan derken misafirlikler kendini tutmak daha zor olur gibi geliyor..elimizden geleni yapalım
Selma kizlar ..internetim yoktu dün bitti..yarın eve internet bağlayacaklar.daha rahat olacak bizim için..bende dün yaklaşık 15000 adım yürüdüm..bacaklarım ağrıdı valla
Günaydın kızlar şu 10 bin adımı bulamadım bir türlü dakikada 100 adım atarsak 1 saat 40 dakika sürermiş.8km.Ben evde 1 saat 30 dk denememe rağmen 6bin 7binlerde kaldmıştım.bu arada eksilerdeyim tabiki yalnız perşembe günü tartılıp işi garantiye alayım diyorum yola çıkacağım çünküorda tartı var mı bilmiyorumda