- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Tebrikler
Bende baktım gece kimse yoktu yazmadımTebrikler
Ev ,alışveriş falan..kimse olmayınca yazmak içimden gelmedi benimdeherkeste bize laf atıyoo
tebrik ederim cerenn
Tebrikler
Ev ,alışveriş falan..kimse olmayınca yazmak içimden gelmedi benimdeherkeste bize laf atıyoo
benimde galibaGünaydın kızlar ..bu aralar motivasyonum düştü galiba..
kesin olur canim zaten iyi gidiyo kilolarr. ama bitince biraz dikkat etmek lazim çünkü geri gelebiliyor kilolar.bende oldugu gibiGünaydın kızlar dün eve döndüm o yüzden bugün 5 te 5 e başladım bakalım nasıl gidecek son gün çok düşündürüyor yumurta günü işyerinde olacağım için ne yapacağım bilemiyorumbu diyete maydonoz kurunude ekledım bakalım faydası olacak mı
Bu diyet yağdan götürmüyor bildiğim kadarıyla sok diyet dıkkatlı olmam lazım canım ama mesela yumurta günü son gün yazıyor onu yarına alıp meyve gununu yada et gununu son güne alsam olur mu acaba yada bu dıyette günlerin yeri değişmemesi mi gerekli anlatabildim mi çok karışık oldu sanırımkesin olur canim zaten iyi gidiyo kilolarr. ama bitince biraz dikkat etmek lazim çünkü geri gelebiliyor kilolar.bende oldugu gibi
Ok ben varımkizlar spor programi yapsak mi gunluk 1 saatten az spor yapana küçük cezalar uygulariz ve artik hergun menu paylasalim kacamagi olana da ceza verelim. yoksa sonu gelmeyecek bu kilolarin
canim bende yaptığım da degistirmistim gunlerini farketmez diye dusunuyorumBu diyet yağdan götürmüyor bildiğim kadarıyla sok diyet dıkkatlı olmam lazım canım ama mesela yumurta günü son gün yazıyor onu yarına alıp meyve gununu yada et gununu son güne alsam olur mu acaba yada bu dıyette günlerin yeri değişmemesi mi gerekli anlatabildim mi çok karışık oldu sanırımbu arada kpps sınavına giren arkadaşlara başarılar rabbim gönlünüze göre versin
diger arkadaslarda okey derse hep beraber baslariz bugünOk ben varım
Ok tatlım bende öyle yapayım o zaman benim için daha iyi olurcanim bende yaptığım da degistirmistim gunlerini farketmez diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?