Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu aralar canım diyet yapmak istemiyor bazen..sizlerin nasıl gidiyor?

bende senin gibiyim canim hic diyet yapmak istemiyorum nedense...

Ne yapsak acaba ?kendimizi toplamamız lazım..bu hafta perşembe düğün var..herhalde Çarşamba misafirler gelecek ..haftasonu giderler ..
Hedefime 10 kilo kaldı ama zorlanıyorum artık ..

Dün kendime kıyafet baktım üst kısmında iyi de alt kısım var..bu basen göbiş ve üst bacak gitmiyor öyle kolay kolay..

benimde hedefime 10 kilo kaldi ama gitmiyor benimde yoruldum biraz galiba

Günaydın kızlar dün eve döndüm o yüzden bugün 5 te 5 e başladım bakalım nasıl gidecek son gün çok düşündürüyor yumurta günü işyerinde olacağım için ne yapacağım bilemiyorum bu diyete maydonoz kurunude ekledım bakalım faydası olacak mı

kesin olur canim zaten iyi gidiyo kilolarr. ama bitince biraz dikkat etmek lazim çünkü geri gelebiliyor kilolar.bende oldugu gibi

kizlar spor programi yapsak mi gunluk 1 saatten az spor yapana küçük cezalar uygulariz ve artik hergun menu paylasalim kacamagi olana da ceza verelim. yoksa sonu gelmeyecek bu kilolarin

kesin olur canim zaten iyi gidiyo kilolarr. ama bitince biraz dikkat etmek lazim çünkü geri gelebiliyor kilolar.bende oldugu gibi
Bu diyet yağdan götürmüyor bildiğim kadarıyla sok diyet dıkkatlı olmam lazım canım ama mesela yumurta günü son gün yazıyor onu yarına alıp meyve gununu yada et gununu son güne alsam olur mu acaba yada bu dıyette günlerin yeri değişmemesi mi gerekli anlatabildim mi çok karışık oldu sanırım bu arada kpps sınavına giren arkadaşlara başarılar rabbim gönlünüze göre versin

canim bende yaptığım da degistirmistim gunlerini farketmez diye dusunuyorum

Spor programı için şöyle olabılır mesela herkes yine spor programını uygular mesela bugün mekik gunu deriz herkes yaptığı spora ek o gün için 100 mekik çekebilir yada yürüyüş günü olur ek 30 dk fazla yürüyebilir benım Önerim bu sekılde arkadaşlar daha iyi fikirleri olan varsa paylaşırsa cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…