evet farkli fikirleri bekliyoruz kizlarSpor programı için şöyle olabılır mesela herkes yine spor programını uygular mesela bugün mekik gunu deriz herkes yaptığı spora ek o gün için 100 mekik çekebilir yada yürüyüş günü olur ek 30 dk fazla yürüyebilir benım Önerim bu sekılde arkadaşlar daha iyi fikirleri olan varsa paylaşırsa cok sevinirim
@ceren06_35 tatlım günleri değiştirebilirsinyumurta yerine başka alternatifler var.yoğurt-ayran-peynir gibi int yorumlara kadar okursan baya bilgin olur kuzum.Açıkçası ben et gününde sabah normal kahvaltımı yapmıştım çünkü sabh sbh hiç çekici gelmemişti.sen çalıştığın için yumurta kokabilir. Ben de bir bakayım senin için
Cardio Egzersizleri: Yüzme,Bisiklet,İp Atlama,Koşu en cok yapılanları bnlardır.
Kalp atışları hızlandıkça yaktıgınız enerjide artar
enerji yakımından dolayı vicutta enerji kalmaz ve vicut yagın ana yapı taslarndan olan Karbonhidrat a yönelir.
Bu şekilde yag yakımı gerçekleşir en az 15 dakika olmalıdır.
maksimum süre yaş ve vucut alıskanlıgına göre 30 ile 45 dakika degişmektedir.
Bisiklet- ip atlama- koşu bunları yapabiliriz yüzme çocuklarla imkansız gibi. güç harçamadığım egzersiz yapmıyorum mesela.bisiklette zor ayarda yapıyorum.koşuda ısınmak için yürüyorum sonra koşuya çeviriyorum.step zor ayarda bacaklarım yoruluyor ama yağ yakımı kısa sürede başlıyor.mekik plates topu ile yaptığınızda inanılmaz derecede karnınızın yandığını göreceksiniz.20li set halinde bazen 100 e tamamlıyorum.
*püf nokta karnınızın yandığını hissettiğinizde elinizle tuzluk gibi bütün parmaklarınızı bir araya getirip karın bölgenize küçük dokunuşlar yapmalısınız .spor hocam vardı ondan öğrenmiştim.zumba da yapıyorduk kızlar acayip terletiyor
evet ben basliyorumOk tatlım çok saol yumurta ile aram çok iyi değil zaten yoğurtla dengelerim olmazsa :) yardımın içinde teşekkürler canım
Eeee başlıyor muyuz kızlar
evet ben basliyorum
Menüm
Sabah 10-00
2yumurta
Salara
5yeşil zeytin
Bir bardak yeşil çay
Ara12-00
Bir bardak kahve
Bir avuç kavrulmuş fıstık
Öğlen15-00
Bir kase yoğurtlu çorba
Bir dilim ekmek
Akşam18-00
Bir kase çorba
Salata
2.5litre su
Gün içinde 10 lu bitki çayı-yeşil çay içtim
Ev işi gün boyu aktiftim
Yarın gidiyorum kızlar günlerde değişiklik oldu.salı döneceğim.Bu arada çalışma ihtimalim var aranızda cocuğunu kreşe göndermiş olan var mı
Bir program belirlemediğimiz için canım dün yaptığım sporun yanına 100 mekik 200 ip atlama ekledim canım sen ekstra birşeyler yaptın mı canım
bende ip atladim ve bel inceltici hareketler yaptim ama 1 saati dolduramadim nefes alamiyordum nedense karnimda siddetli bi batma oldu.herhalde bugun daha iyi olur
Menün güzel canım
Babaanne bakıyor benim canım eylülde başlayacak benim canım @Defnella dediği gibi hastalık çok oluyormuş bende arkadaşlarımın çocuklarından görüyorum hayırlısı olsun kuzum
bende ip atladim ve bel inceltici hareketler yaptim ama bi saati dolduramadim cok siddetli bi batma oldu karnimda nefes alamiyordum. bugun daha iyi olur diyr dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?