Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

sagol cana cok kotu oldum galiba uzun zamandir boyle cok ip atlamamistim birden atlayinca problem oldu
Gecmis olsun canim..
Kizlar ben aranizdan ayriliyorum..sebebi bu aralar yogun olacagim ..sizlerle tanistigima sevindim..burasi bana ek bir motivasyon katmiyor kendim devam edecegim..yazan 3 kisiye birsey demiyorum asla..ama grup cok cansiz ..kendinize iyi bakin..

canim yaa bu aralar motivasyon dusuk ama toparlicaz bence sende ayrilma.Bende seninle tanistima memnun oldum.Insallah hersey istedigin gibi olur

***10. TAKIM PAZARTESİ TARTISI***
88prenses22 (86.8//)
Cansu-S (55.6//)
hidden paradise
(69.5//)
Firslayd (72.8//)
Defnella(67.0//)

Ceren(72.9//)

LÜTFEN SON MESAJI ALINTILAYALIM..

Kızlar gece 4-5 gibi uyudum oğlum huzursuzlandı.Geç uyandık ikimizde.şimdi iyi bakalım.

Firslayd kuzum karnının batması geçince az sayı ile başlayıp snra arttırarak devam edersin kuzum.Kendini fazla zorlama canım.Benimde mekikten öyle olmuştu.2-3günde anca geçti canım.

88prenses22 (86.8//)
Cansu-S (55.6//)
hidden paradise
(69.5/69.3/0.2)
Firslayd (72.8//)
Defnella(67.0//)

Ceren(72.9//)

LÜTFEN SON MESAJI ALINTILAYALIM..

Mart-Nisan-Mayıs ölçümüm
Bel= 90/90/84
Göbek bağı=113/113/109
Kalça=111/108/103
Bacak=65/62/60
Kol=34/33/31
Göğüs=108/106/102

Canım benim keşke gitmeseydin çok şey katıyordun gruba çok üzüldüm Allah'a emanet ol tanıştığıma çok sevindim

Kızlar gece 4-5 gibi uyudum oğlum huzursuzlandı.Geç uyandık ikimizde.şimdi iyi bakalım.

Geçmiş olsun tatlım önemli birşey yoktur umarım

88prenses22 (86.8//)
Cansu-S (55.6//)
hidden paradise (69.5/69.3/0.2)
Firslayd (72.8//)
Defnella(67.0//)

Ceren(72.9/72.5/0.4)

Firslayd kuzum karnının batması geçince az sayı ile başlayıp snra arttırarak devam edersin kuzum.Kendini fazla zorlama canım.Benimde mekikten öyle olmuştu.2-3günde anca geçti canım.
cok sukur gecti sayilir simdi cok az.aksam tekrar deneyecegim yavas yavas

88prenses22 (86.8//)
Cansu-S (55.6//)
hidden paradise (69.5/69.3/0.2)
Firslayd (72.8//)Sabit
Defnella(67.0//)

Ceren(72.9/72.5/0.4)

Canlarım ben otagara gidiyorum bilet almaya.burdan kimse ayrılsın isyemiyorum.Alıştık birbirimize.ara ara gireceğim yine öpüyorum hepinizi

Kendine iyi bak.. basarilar dilerim.Hoscakal.

canim yaa bu aralar motivasyon dusuk ama toparlicaz bence sende ayrilma.Bende seninle tanistima memnun oldum.Insallah hersey istedigin gibi olur

@Defnella canım çok azimliydin.Bende çok üzüldüm.Zaten cansutr kaptanımızda bizimle olacaktı.hayırlısı olsun canım.
haftam gercekten yogun gecti haftasonu zaten sehir disindaydim...bu hafta biraz daha rahatim ama listeye dönemigcem galiba bu hafta yinede destekci olacagim kizlar....dökülüyorsunuz farkindayim.... kaptan olarak yoklugumun bu kadar sizi etkiliycegini hic zannetmiyordum bir yandan üzücü bir yandanda motive edici birsey
beni bilen bu Takimi ne kadar sevdigimi bilir...burayi kolay kolay kaderine terk etmigcegimide bilir... bende insanim...bir araya ihtiyacim vardiki... basindan beri 7/24 burdaydim..... neyseki yarin itibari gene sizi rahatsiz edecegim...artik siz düsünün

herzaman dedigimiz... gibi...gidene kal deme huyum yok... listede 3 kisi kalirim... ama kimseye kal demem...bu basindan beri öyleydi bende burda oldugum sürece böyle kalacak....evet belli konularda anlayisli olabiliyorum.... naziniz geciyor olabilir ama bu konuda....sadece yardimcilarima ,,gitme'' derim... onun disinda kimse lütfen emin olmadan gidiyorum demesin...cünkü ben kapiyi gösteriririm anca...
Vesselam.

günaydın kızlar
Menüm

Uyanınca maydonoz limon suyu 1 bardak

09:00 kahvaltı
3 adet yumurta ile yapılmış yağsız omlet
1 fincan şekersiz kahve

12:00 öğle
2 adet haşlanmış yumurta

16:00
1 fincan şekersiz kahve

19:00
2 adet yumurta ile yapılmış yağsız omlet

3 litre su
60 dk yürüyüş
100 mekik
20 dk bel inceltme hareketi

Benim için en iğrenç gündü menü olarak yumurtadan tiksindim ama çok şükür atlattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…