sagol canim ya cok kotu oldum galiba uzun zamandir boyle cok ip atlamamistim birden atlayinca problem olduAman dikkat canım geçmiş olsun
Gecmis olsun canim..sagol cana cok kotu oldum galiba uzun zamandir boyle cok ip atlamamistim birden atlayinca problem oldu
Gecmis olsun canim..
Kizlar ben aranizdan ayriliyorum..sebebi bu aralar yogun olacagim ..sizlerle tanistigima sevindim..burasi bana ek bir motivasyon katmiyor kendim devam edecegim..yazan 3 kisiye birsey demiyorum asla..ama grup cok cansiz ..kendinize iyi bakin..
Gecmis olsun canim..
Kizlar ben aranizdan ayriliyorum..sebebi bu aralar yogun olacagim ..sizlerle tanistigima sevindim..burasi bana ek bir motivasyon katmiyor kendim devam edecegim..yazan 3 kisiye birsey demiyorum asla..ama grup cok cansiz ..kendinize iyi bakin..
Kızlar gece 4-5 gibi uyudum oğlum huzursuzlandı.Geç uyandık ikimizde.şimdi iyi bakalım.
Mart-Nisan-Mayıs ölçümüm
Bel= 90/90/84
Göbek bağı=113/113/109
Kalça=111/108/103
Bacak=65/62/60
Kol=34/33/31
Göğüs=108/106/102
Korktu sanırım evimizde değiliz.hasta da değil.sağol kuzumCanım benim keşke gitmeseydin çok şey katıyordun gruba çok üzüldüm Allah'a emanet ol tanıştığıma çok sevindim
Geçmiş olsun tatlım önemli birşey yoktur umarım
cok sukur gecti sayilir simdi cok az.aksam tekrar deneyecegim yavas yavasFirslayd kuzum karnının batması geçince az sayı ile başlayıp snra arttırarak devam edersin kuzum.Kendini fazla zorlama canım.Benimde mekikten öyle olmuştu.2-3günde anca geçti canım.
Gecmis olsun canim..
canim yaa bu aralar motivasyon dusuk ama toparlicaz bence sende ayrilma.Bende seninle tanistima memnun oldum.Insallah hersey istedigin gibi olur
haftam gercekten yogun gecti haftasonu zaten sehir disindaydim...bu hafta biraz daha rahatim ama listeye dönemigcem galiba bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?