Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menüm şöyle
Uyanınca maydonoz limon suyu 1 bardak

Sabah 08:00
2 adet domates
2 adet salatalık
Toplam 1 Demet kadar roka tere limonlu

Ara 10:00
1 fincan Yeşilçay

Öğle 12:00
1 tabak haşlanmış brokoli
1 tane domates

Ara 16:00
2 adet salatalık

Akşam 19:00
Haşlanmış Brüksel lahanası 1 tabak

3 litre su
60 dk yürüyüş
30 dk bel inceltme hareketleri
100 mekik

Sebze günümüde atlattım çok şükür en mutlu olduğum gündü bakalım bugün et günü bugün ne yapacağım

Menüm
Sabah 09-00
iki yumurta
Salata
Bir dilim ekmek
5 yeşil zeytin
Bir bardak çay ( şekersiz)

Ara 12-00
Bir elma

Öğlen 15-00
Yarım simit
Bir bardak ayran

Akşam18-30
2 adet besmeç
3yk yoğurt

Ara20-00
Bir bardak muzlu süt

2.5 litre su
1 saat yürüyüş

Selam kızlar napıyorsunuz bi bakayım dedim menü dikkatimi çekti. Neden bu kadar yumurta yedin arkadaşım.
Ben de çok yerim de sen beni de geçmişsin

Selam kızlar napıyorsunuz bi bakayım dedim menü dikkatimi çekti. Neden bu kadar yumurta yedin arkadaşım.
Ben de çok yerim de sen beni de geçmişsin

Merhaba canım 5 te 5 diyeti yapıyorum yumurta günüm olduğu için tatlım normalde yumurta pek sevmem o gün zulum gibiydi bana çok şükür atlattım

Merhaba canım 5 te 5 diyeti yapıyorum yumurta günüm olduğu için tatlım normalde yumurta pek sevmem o gün zulum gibiydi bana çok şükür atlattım
Anladım canım. İnşallah faydası olur derece falan yaparsın zulüm çektiğine değer.
Ben çok severim yumurta her öğün yiyebilirim.

Kızlar dün et günümdü menüm şöyle
Uyanınca maydonoz limon su

Sabah 07:30
Kahvaltıda et olmaz diye düşündüm o yüzden 2 dilim çavdar ekmeği 30 gr peynir 5 adet zeytin

Ara 10:00
1 fincan kahve

Öğle 12:00
5 adet ızgara köfte

Ara 16:00
Avuçiçi büyüklüğünde haşlanmış tavuk göğsü

Akşam 20:00
4 adet ızgara köfte

3 litre su
60 dk yürüyüş
100 mekik

Çok şükür 5 te 5 te bugün son ve meyve günüm aynı şeyleri yemekten fenalık geldi ama baya bir hafiflemiş hissediyorum kendimi

Günaydinlar Takimlarin en güzeli umarim.hepiniz iyisinizdir...ramazan surda 2 gün kaldi...ramazanda nasil beslenmeniz gerektigini ve sporunuzu nasil ne zaman yapmaniz gerektigini biliyormusunuz...?? Yoksa beni lütfen etiketliyim hepiniz icin bir yazi hazirliyalim.dikkat etmemiz gereken noktalarla.ilgili..

Bence süper olur canım

http://www.hurriyetaile.com/sizin-icin/beslenme-diyet/ramazanda-zayiflamanin-10-kurali_3911.html
kopyalamada istedigim gibi olmadigi icin link atiyorum kizlar...siz siz olun sahurda... müsli yerine 2 yumurta tüketmeyi tercih edin.

Yaz ayında rahat oruç tutma ipuçları :
  1. Oruçlu iken su kaybı yaşatacak ağır spor yapmaktan kaçının
  2. Spor planlamanızı iftar ve sahur arasında yapın. En iyi vakit iftardan 1 saat sonra yürümektir. Böylece yavaşlamış olan metabolizmanız da hızlanacaktır.
  3. Vücut geliştirme yapıyorsanız iftarda protein içeren gıdalar almayı ihmal etmeyin.
  4. Ramazan boyunca amacınız formunuzu korumaya devam etmek olmalı yani ekstra bir şeyler yaparak vücudu yormayın.
  5. Uyku düzensizliğine yol açacak ağır gıdalar almayın.
  6. Yukarıdaki kriterlere dikkat ederseniz bırakın kilo almayı kilo vererek göbeği bile eritebilirsiniz.
  7. İçecek alternatifleri olarak naneli ayran, silkat içeren maden suyu, sıkma meyve suyu, domates suyu gibi içecekleri deneyebilirsiniz.
  8. Canınız çok tatlı çekiyorsa 3-4 günde bir sütlü hafif bir tatlı tercih edebilirsiniz.
  9. Kızartma yerine buğulama ve fırında yemekleri tercih edin.
Alintidir.

Slm kızlar menücüm
Sabah 10-00
Bir kase kahvaltılık karışık gevrek-bir su bardağı y.y sütten
Bir bardak yeşil çay

Ara 12-00
3adet çilek
Bir bardak nescafe (şekersiz)

Öğlen 15-00
Yağsız sebze yemeği bir porsiyon
bir dilim ekmek
3yk yoğurt
salata

akşam18-00
Bir kase ekşili pirinç çorbası
2litre su
spor-30dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…