Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

***10. TAKIM 519. ETAP***

88prenses22 (86.8///%)SABIT
Cansu-S (55.3/55.3/%)sabit
hidden paradise (69.2///%)
Firslayd (72.5///%)sabit

Ceren06_35(70/69.50/0.50/%0.71)

10. Takım Yüzdesi: %

(Geçen cuma kilosu/Güncel kilo/Aradaki Fark/Yüzde)

Izinli üyeler***

cansutr
Enise07
Nesli Han [/QUOTE]

ayy kizlar kusura bakmayin nolur cuma oldugunu bile unutmusum ben bugunu sali biliyordum simdi cuma mesaji gelince tak etti kafama

***10. TAKIM 519. ETAP***

88prenses22 (86.8///%)SABIT
Cansu-S (55.3/55.3/%)sabit
hidden paradise (69.2///%)
Firslayd (72.5///%)sabit

Ceren06_35(70/69.50/0.50/%0.71)

10. Takım Yüzdesi: %

kızlar son liste bu sanırım

hidden paradise paylaşımda buluncak mı bileniniz var mı

ben listenizi taşıyorum kızlar eğer arkadasımız gelirse listeden düzneleme yaparsınız çünkülüm bn işten cıkcm bi daha fırsatım olmayabilir bakmaya

benim bi bilgim yok

Kizlar çok özür dilerim hepinizden işe başlamam sebebi ile buraya hic giremedim.1haftalik eğitimden sonra daha rahat olacagim.gözler üzerimde oldugundan ve yeni oldugumdan bugun brz zor gecti.aksam10da çikiş.oglumda krese basladi.umarim hersey yolunda olur.tekrar hepinizden özür diliyorum.

Bu hafta içi de kan tahlili yapririp diyetisyene gideceğim.sormak istediğiniz olursa sorabilirim kizlar.

kizlar herkese selam bugunlerde hic doymuyorum nedense surekli acim.karnim sisiyo nefes alamiyorum ama psikolojik olarak ac hissediyorum sanki hic bisey yememis gibi bi aclik var biye böyle oldum ben

kizlar herkese selam bugunlerde hic doymuyorum nedense surekli acim.karnim sisiyo nefes alamiyorum ama psikolojik olarak ac hissediyorum sanki hic bisey yememis gibi bi aclik var biye böyle oldum ben
Canım stresten olabilir büyük ihtimalle.chia tohumu deneyebilirsin.açlik hissini bastirmak için.tokluk sağlayan gıdalardan beslenebilirsin.bnde kinoa almistim ama hiç yapmadim.onu araştraym. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…