Kizlar çok özür dilerim hepinizden işe başlamam sebebi ile buraya hic giremedim.1haftalik eğitimden sonra daha rahat olacagim.gözler üzerimde oldugundan ve yeni oldugumdan bugun brz zor gecti.aksam10da çikiş.oglumda krese basladi.umarim hersey yolunda olur.tekrar hepinizden özür diliyorum.
Merhaba kizlar mutlu pazarlar bu hafta iyi bir yüzde vermem gerek.pzts günü 5te5e başlayacagim.sporumuda arttirmam lazim.1saat düzenli yapicam artik gece de olsa yapicam.
hidden paradise
yüzden bu hafta 2 ye bölüncek cnm...lütfen birdaha ihmal etme...kardes takim saolsun liste tasindi..bende eski kiloma döner dönmez burdayim
Selamlar kızlar alıştınız mı Ramazan'a :) spor falan hala yapamıyorum o yüzden pek iyi hissetmiyorum kendimi inşallah çok yakında toplayacağım bakalım :)
hidden paradise
yüzden bu hafta 2 ye bölüncek cnm...lütfen birdaha ihmal etme...kardes takim saolsun liste tasindi..bende eski kiloma döner dönmez burdayim
kizlar herkese selam bugunlerde hic doymuyorum nedense surekli acim.karnim sisiyo nefes alamiyorum ama psikolojik olarak ac hissediyorum sanki hic bisey yememis gibi bi aclik var biye böyle oldum ben
kizlar herkese selam bugunlerde hic doymuyorum nedense surekli acim.karnim sisiyo nefes alamiyorum ama psikolojik olarak ac hissediyorum sanki hic bisey yememis gibi bi aclik var biye böyle oldum ben
Canım stresten olabilir büyük ihtimalle.chia tohumu deneyebilirsin.açlik hissini bastirmak için.tokluk sağlayan gıdalardan beslenebilirsin.bnde kinoa almistim ama hiç yapmadim.onu araştraym. :)