- 9 Şubat 2016
- 777
- 1.325
- 33
Ellerine saglik. Diger Dönemde gümbür gümbür gelecegiz insaAlahMerhaba 10. takımcım,
503. ve 520. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cuma-zayiflama-yarismasi-takimlarinin-analiz-
raporlari.267230/page-39#post-51664834
Ne yazık ki geçer not alamadınız. Bir sonraki analiz döneminde başarılar dilerim.
Deneyince bilgi ver tatlım merak ettim bendeMerhaba kızlar bugun erken ciktim yarin kan tahlili vereceğim aktara da uğradım kayısılı olan çayı sordum malesef yokmuş.açlık otu çayı verdi.garanti veriyorum dedi. onu deneyeceğim bnde.
Canım denedim. Bir poşet çayın poşetini yırtıp bitkiyi cezveye döktüm.üzerine 1su bardağı sıcak su ve 2dakika kadar kaynattım.Gece yatmadan içtim ve sabah müshil etkisi yaptı.sinamekiden güçlü bir bitkiymiş.yağ yakıyor yazıyor ama bilmiyorum tbi.Deneyince bilgi ver tatlım merak ettim bende
Canım serum iyi gelebilir hastaneye gitmelisin bence.Geçmiş olsun kuzum.Günaydın hatunlar hepinize hayırlı ramazanlar ☺ buraya gelemeden galiba mezun olacağım stresten birşey yiyemiyorum zaten midem almıyor oruç tutamıyorum 3 gündür regl oldum yine pek birşey yiyemiyorum 49 kiloya düştüm nerdeyse
Rabbim yardimcin olsun kardesim bebegin daha iyidir insallah.sende dr.git bence sen guclu olki bebeğinle daha iyi ilgilenebilesin canimGünaydın hatunlar hepinize hayırlı ramazanlar ☺ buraya gelemeden galiba mezun olacağım stresten birşey yiyemiyorum zaten midem almıyor oruç tutamıyorum 3 gündür regl oldum yine pek birşey yiyemiyorum 49 kiloya düştüm nerdeyse
ÜmCanım serum iyi gelebilir hastaneye gitmelisin bence.Geçmiş olsun kuzum.
arkadaslar tartim 6 aydir ayni yerde duruyor ve ordaki sonuca gore yaziyorum ben bugun baska yere goturdum tartiyi neredeyse 3 kilo farketti.bir suru yer degistirdim sadece onceki yerinde ve bi yerde eksik gosteriyorsimdi ben ne yapmaliyim bu karisiklik nasil düzeltirim.bu hafta hangisine gore yazmaliyim.bi anda 2.5 kilo fazla oldugumu gorunce cok moralim bozuldu
insallah canim yaTartıların böyle sorunu olabiliyor canım arkadaş geldi bana geçen tartının yerini değiştirmiş 1,5 kilo fazla çıkmış bende geldi tartıldı 1,5 kg eksik çıktı inşallah senin fazla çıkan yanlıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?