Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

***10. TAKIM PAZARTESİ TARTISI***
88prenses22 (86.8//)
Cansu-S (55.3//)
hidden paradise
(69.2//)
Firslayd (72.5//)

Ceren(69.5//)

LÜTFEN SON MESAJI ALINTILAYALIM..

88prenses22 (86.8//)
Cansu-S (55.3//)
hidden paradise
(69.2//)
Firslayd (72.5/73.0/-0.5)

Ceren(69.5//)

[/QUOTE]

88prenses22 (86.8//)
Cansu-S (55.3//)
hidden paradise (69.2//)

Ceren(69.5/sabit /)

[/QUOTE]

Günaydin kizlar ramazanin 1 haftasini devirdik ama benim icin full stressli gecti okulumuzun iftari vardi...bende dernekte gönüllu olarak calismaya basladigimdan...canla basla iftar hazirliginda yardimci oldum...iftar günü 15-02.00 ye kadar okuldaydim + menümüz o kadar cestliydiki...baklava, cupcakes, meyve, ayran, corba, sebze yemegi birde etli bir menü..yorgunluk ve stressten hicbirsey adam akilli yiyemedim gece evdede sahursuz yattim acisini cektim :) o ayri konu bizim burda oruc 18 saat kizlar....hep soguk olan memleketib 30 dereceleri gelecegi tuttu...iftarimizda mevlamin bereketi üzerimizdeydi nasil bir yagmur yagdi anlatamam :)
Umarim sizin ramazaniniz daha stressiz geciyordur.

88prenses22 (86.8//)
Cansu-S (55.3//)
hidden paradise (69.2/68.8/0.4)

Ceren(69.5/sabit /)

Merhaba kızlar bugun erken ciktim yarin kan tahlili vereceğim aktara da uğradım kayısılı olan çayı sordum malesef yokmuş.açlık otu çayı verdi.garanti veriyorum dedi. onu deneyeceğim bnde.

Günaydın hatunlar hepinize hayırlı ramazanlar ☺ buraya gelemeden galiba mezun olacağım stresten birşey yiyemiyorum zaten midem almıyor oruç tutamıyorum 3 gündür regl oldum yine pek birşey yiyemiyorum 49 kiloya düştüm nerdeyse

Deneyince bilgi ver tatlım merak ettim bende
Canım denedim. Bir poşet çayın poşetini yırtıp bitkiyi cezveye döktüm.üzerine 1su bardağı sıcak su ve 2dakika kadar kaynattım.Gece yatmadan içtim ve sabah müshil etkisi yaptı.sinamekiden güçlü bir bitkiymiş.yağ yakıyor yazıyor ama bilmiyorum tbi.

Canım serum iyi gelebilir hastaneye gitmelisin bence.Geçmiş olsun kuzum.

Rabbim yardimcin olsun kardesim bebegin daha iyidir insallah.sende dr.git bence sen guclu olki bebeğinle daha iyi ilgilenebilesin canim

Serum yedim canım hiç bir işe yaramıyor maalesef psikolojik oldu ilk günler daha kötüydüm 5 gün nerdeyse ağzıma lokma girmedi eve geldim yemek gördükçe midem kalktı şimdi zoraki yiyorum bünyem iyice zayıfladı dediğiniz gibi güçlü olmam lazım Firslayd sagolasin canım benim
Canım serum iyi gelebilir hastaneye gitmelisin bence.Geçmiş olsun kuzum.
Üm

arkadaslar tartim 6 aydir ayni yerde duruyor ve ordaki sonuca gore yaziyorum ben bugun baska yere goturdum tartiyi neredeyse 3 kilo farketti.bir suru yer degistirdim sadece onceki yerinde ve bi yerde eksik gosteriyorsimdi ben ne yapmaliyim bu karisiklik nasil düzeltirim.bu hafta hangisine gore yazmaliyim.bi anda 2.5 kilo fazla oldugumu gorunce cok moralim bozuldu

Tartıların böyle sorunu olabiliyor canım arkadaş geldi bana geçen tartının yerini değiştirmiş 1,5 kilo fazla çıkmış bende geldi tartıldı 1,5 kg eksik çıktı inşallah senin fazla çıkan yanlıştır

insallah canim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…