ben chia aldim denigcem denigcem bir türlü firsat olmadi hazir evde cilek varkende chia aksamdan süte yatirip üzerine cilek ekleyip kahvaltimi etsemO durumda olursam sırf göbeğe odaklanırım ve her yere mekik çeke çeke giderim herhaldebu arada kinoayı da denedim pilavını yaptım gayet güzeldi yalnız iyi yıkamak gerekiyormuş acı bir tat vermemesi için.soğan-biber-zeytin yağı ve salça kavurdum kinoayı ilave edim biraz kavurdum suyunu ekledim.pişince.demlenmeye bıraktım.Gayet güzel oldu.
Jelimsi oluyor bekletildiğinde seviyorsan çok güzel olur canım.gerçekten iştahı kesiyor.iyi gecelerben chia aldim denigcem denigcem bir türlü firsat olmadi hazir evde cilek varkende chia aksamdan süte yatirip üzerine cilek ekleyip kahvaltimi etsembirazdan yatayim yarin erken kalkayim spor+dus+ kahvalti+okul+ is hatirlatayim oruc tutamiycam bir kac gün
Birde sütle cebelleştim kızlar.açık süt almis annem.hemen kaynatayim dedim.süt kesildikarbonat tuz attım kurtaramadım.pes ettim. Ocağı kapattım limon sıktım.ağzını kapattım.beklettim.sabah bi baktım azıcık lor çıkmış.
iyi geceler tatlim.. yarin grsrzJelimsi oluyor bekletildiğinde seviyorsan çok güzel olur canım.gerçekten iştahı kesiyor.iyi gecelerbende yatıyorum kuzum
galiba oyle oldu bizim gruba valla simdi guc topluyoruz ramazandan sonra mukemmel bi geri donus yapacaz insallah canimKızlaaar, neden sessizsiniz?? taa dün öğle girilmiş en son. ramazan ağırlığı mı çöktü size de?
galiba oyle oldu bizim gruba valla simdi guc topluyoruz ramazandan sonra mukemmel bi geri donus yapacaz insallah canim
bu hafta bildirim yapilacak bildirim kadariyla... ama haftaya olmayabilir bayram dolaysiyla 2 hafta gene birlesebilir.... izine ayirabilcem belki.... ama izindeyken kilo almamaya bak sonra listeye geri dönemiyoruz cok kötü oluyorkaptan sen nasilsin biz haftaya memlekete gidiyoruz.1 ay kadar kalacagiz bu sürede bildirim yapamayacağım icin izine ayrilmayi düşünüyorum.Eger uygunsa bu hafta son bildirimi mi yapio izne ayilmaya niyetliyim
tammam kaptan full dikkat ederim kilo almamaya.zaten dönünce hemen devam ederim cok uzak kalmak istemiyorum gruptanbu hafta bildirim yapilacak bildirim kadariyla... ama haftaya olmayabilir bayram dolaysiyla 2 hafta gene birlesebilir.... izine ayirabilcem belki.... ama izindeyken kilo almamaya bak sonra listeye geri dönemiyoruz cok kötü oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?