Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

slm kizlar sonun boyle olmasina üzüldüm ancak zaten boyle olacagi belliydi.Keske takima sahip cikabilseydik ve kurallari tam uygulasaydik.......Ama benim icin degisen bisey yok bu takim veya baska takim ben hedefime gelmeden hic bi yere gitmem pes etmem....Belliki aranizda kararlastirmissiniz toplu halde biraktiginiza gore.Umarim hedeflerinize ulasirsiniz.

Hayirlisi olsun canım artık. . siz takım seçip transfer olabilirsiniz isterseniz eğer

hidden paradise @ceren06_35 kizlar ne yapmayi düşünüyorsunuz

Firslayd merhabalar ... sanırım takımın izinli üyelerindensin .
İzin dönüşü üyeler diledikleri takıma kabul görürlerse transfer olabilirler .

Diğer arkadaşlar bu hafta bu takımında bildirim yapıp , diledikleri takıma transfer notu yazılacak ...

BU hafta listenizle biz ilgileneceğiz .

Yine sağlıklı ve güzel kilolar vereceksiniz eminim.

sagol canimm insallah hersey daha guzel olur:)

ben yarışmadan ayrılmak istiyorum
6 ay sonra yarışmaya dahil olabilecem sanırım

sagol canimm insallah hersey daha guzel olur:)

Tabii ki güzel olacak ... siz yeter ki kilo vermek isteyin ... bunun için takımlar ve kaptanlar ...bir dolu arkadaş ...
Geri kalan 12 takımdan muhakkak ki sizi motive edecek bir takım çıkacaktır ...ve sizde takımınızı

merhaba enisecim
uzun uzun yazmadigin iyi olmus canim zaten bende uzun uzun ithamlarini okumak istemezdim.zaten takim gibi degildik kendi adima dusununce suan mutluyum sonuctan.zaten bi gruplasma vardi.karsindakini kucumsemek bizim takimda yaygindi malumm. basarilar
Selamlar...

Kaptan yardimciligindan , takımdan ve yarışmadan ayrılıyorum. Nedeni var elbette ama uzun uzun anlatmayacagim. Herkese başarılar dilerim. Umarım hersey sizlerin adına iyi olur. Sağlıcakla kalın...
sende saglicakla kal canim:))
sagol kaptan ama boyle yapmani beklemezdim full hayal kırıklığı

bizde sizin sinav maceralarinizi dinliyorduk ders muhabbetlerinizi dinliyorduk canim ama galiba biz(ben)bu takima sadece kilo gözüyle bakmadik(m) arkadas dost olarakta goruyordum sizkeri anlasilan yapilan sohbetlerden rahatsizmissin bak oyle sohbet etmeyi birakinca takim boyle dibe cokuyor işte

Komiksiniz :)

Kızlar bizi takımı bırakıp gidiyorsunuz.size o kadar alışmıştık ki gerçekten şoktayım.Tabiki gidebilirsiniz.ama böyle olmamalıydı

Çok üzüldüm kaptanim ve yardımcıları bizimle istişare etmeden be iki kelam laf etmeyi ve geçerli sebepler sunmayı bile layık görmediniz benim zaten problemlerim vardı ciddi sağlık sorunları oldu kızımın ölümlerden döndü benim psikolojim bozuldu inanın bu sınavlardan iş hayatından ve daha bir sürü sorundan daha ağırdı ben sadece izin aldım açıklama yaptım ki o an yapmaya da bilirdim sana kaptanim ama yardimcilarin en ufak bi açıklama yapma gereksini mi bile yapmadan birlik olup hep bir ağızdan çekip gitmesi size yakışmadı eğer hakkım varsa helal olsun ama kalp kırıklığı bıraktınız bizde.. 10 takımı bırakıyorum hepinize sanal ve özel hayatınızda başarılar diliyorum. cansutr Cansu-S Enise07 Nesli Han

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…