Yok canım genel de sessiz burası sanırım ugramiyolar pek bakalım pazartesi gelen olur herhalde de bi konuşulur ne yapilck diyeHaftasonu diye mi sesiniz çıkmıyor kızlar?
Hayirlisi olsun canım artık. . siz takım seçip transfer olabilirsiniz isterseniz eğerslm kizlar sonun boyle olmasina üzüldüm ancak zaten boyle olacagi belliydi.Keske takima sahip cikabilseydik ve kurallari tam uygulasaydik.......Ama benim icin degisen bisey yok bu takim veya baska takim ben hedefime gelmeden hic bi yere gitmem pes etmem....Belliki aranizda kararlastirmissiniz toplu halde biraktiginiza gore.Umarim hedeflerinize ulasirsiniz.
tamam canim saol bilgilendirdigin icinHayirlisi olsun canım artık. . siz takım seçip transfer olabilirsiniz isterseniz eğer
sagol canimm insallah hersey daha guzel olur:)Firslayd merhabalar ... sanırım takımın izinli üyelerindensin .
İzin dönüşü üyeler diledikleri takıma kabul görürlerse transfer olabilirler .
Diğer arkadaşlar bu hafta bu takımında bildirim yapıp , diledikleri takıma transfer notu yazılacak ...
BU hafta listenizle biz ilgileneceğiz .
Yine sağlıklı ve güzel kilolar vereceksiniz eminim.
ben yarışmadan ayrılmak istiyorumFirslayd merhabalar ... sanırım takımın izinli üyelerindensin .
İzin dönüşü üyeler diledikleri takıma kabul görürlerse transfer olabilirler .
Diğer arkadaşlar bu hafta bu takımında bildirim yapıp , diledikleri takıma transfer notu yazılacak ...
BU hafta listenizle biz ilgileneceğiz .
Yine sağlıklı ve güzel kilolar vereceksiniz eminim.
sagol canimm insallah hersey daha guzel olur:)
ben yarışmadan ayrılmak istiyorum
6 ay sonra yarışmaya dahil olabilecem sanırım
tamam teşekkür ederimevet canım .. o zaman senin içinde kendi isteği ile ayrıldı notu düşeriz.
6 ay sonra yeni üye girişi prosedüründe devam edebileceksin dilediğin takımda
merhaba enisecimMerhaba kızlar şu an izindeyim malum. Fakat takıma geri dönüş yapmak istemiyorum. Kendimce geçerli sebeblerim var.uzun uzun bunları yazma ihtiyacı duymuyorum. Takim yardimciligindan ve Cuma Yarışmasından ayrılıyorum.
sende saglicakla kal canim:))Selamlar...
Kaptan yardimciligindan , takımdan ve yarışmadan ayrılıyorum. Nedeni var elbette ama uzun uzun anlatmayacagim. Herkese başarılar dilerim. Umarım hersey sizlerin adına iyi olur. Sağlıcakla kalın...
sagol kaptan ama boyle yapmani beklemezdim full hayal kırıklığıSevgili Takimim,
Takim kaptanligini birakma kararini aldim. Az cok Hayatimin ne kadar yogun oldugunu biliyorsunuz...... Takimin kapanmasini istemiyorsanizhidden paradise aranizdaki Takim yönetebilecek tek kisi.. Onun disinda Takim kapanmak zorunda kalip sizde baska Takimlara dagitilma ihtimaliniz olabilir....
gördügünüz üzere..tek ben degil... tüm Yönetim olarak Takimi ve yarismayi birakiyoruz... Cok güzel günlerimizde oldu..kirdiklarim, üzüdüklerim olduysa hakkinizi helal edin kizlar88prenses22 , hidden paradise , @ceren06_35, Lovedreams ve Firslayd . Tüm iyi dileklerim sizinle... Hayatinizin her alaninda size basarilar diliyorum.
bizde sizin sinav maceralarinizi dinliyorduk ders muhabbetlerinizi dinliyorduk canim ama galiba biz(ben)bu takima sadece kilo gözüyle bakmadik(m) arkadas dost olarakta goruyordum sizkeri anlasilan yapilan sohbetlerden rahatsizmissin bak oyle sohbet etmeyi birakinca takim boyle dibe cokuyor işteHayırdır çok kin tutmuş gördüm seni. Yatak odanızi kayınvalidenizi ailevi problemlerinizi diyet sayfasında değil ya kendi aranızda ya bdv de konusursunuz. Sayfayı amacından çıkarmanıza tabi ki müsade etmeyeceğiz. Kaç yaşına gelmiş insanlara çocuğa ogretircesine hesap yapmayı alıntı yapmayı saat 13. Ü geçmeden bildirim yapmayi ogretemedik. Ogrenemediniz.Bizim hepimizin kendince fazlaca yuk var omuzuzlarimizda. Extradan buranin stresini daha fazla çekmek istemedik haklı olarak. O kadar takıma sahip çıkan üyeler olsaydınız da yerimizi doldursaydiniz. Kimsenin yorum yapmaya hakkı yok bu konuda. Biz mi iteleyecegiz milleti hadi kilo ver diye.
O kadar işimiz gücümüz arasında no carb haftası yaptık. Araştırmalar üzerine yasak gıdaları belirledik. Ve herkes çok iyi sonuçlar aldı. Rocky haftası yaptık. Kimi için zor geldi baştan pes etti. Biz o kadar Emek verirken buna istinaden uzak duran kaçan üyelere ne demeli. Defalarca birincilik ve derece sahibi olduk. Nasıl oldu bu biz hiç birşey yapmadigimiz için mi ???
Komiksiniz :)merhaba enisecim
uzun uzun yazmadigin iyi olmus canim zaten bende uzun uzun ithamlarini okumak istemezdim.zaten takim gibi degildik kendi adima dusununce suan mutluyum sonuctan.zaten bi gruplasma vardi.karsindakini kucumsemek bizim takimda yaygindi malumm. basarilar
sende saglicakla kal canim:))
sagol kaptan ama boyle yapmani beklemezdim full hayal kırıklığı
bizde sizin sinav maceralarinizi dinliyorduk ders muhabbetlerinizi dinliyorduk canim ama galiba biz(ben)bu takima sadece kilo gözüyle bakmadik(m) arkadas dost olarakta goruyordum sizkeri anlasilan yapilan sohbetlerden rahatsizmissin bak oyle sohbet etmeyi birakinca takim boyle dibe cokuyor işte
sizin kadar olamam:)))Komiksiniz :)
Ahahah :)sizin kadar olamam:)))
Böyle olmalıydı. Bizim de bi sabrımız var hiddencim seni çok seviyorum ama bizi en iyi sen anlamışındır diye düşünüyorduk sanırım yanılmışız..Kızlar bizi takımı bırakıp gidiyorsunuz.size o kadar alışmıştık ki gerçekten şoktayım.Tabiki gidebilirsiniz.ama böyle olmamalıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?