- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
Anladım kaptanim şu bayramı da bi atlatayım listede daha aktif olacağım inşaAllah :)evet listede olman ve Hedef kiloun en az 80 % vermen gerekiyor cnm
Tansiyonum düştü canım bir türlü 2 gün boyunca normale dönmedi serum vs takviyesi aldım bugün döndüm eve bünyem çok zayıflamış biraz dikkat etmem gerekiyor Ramazan ayında biraz susuz kalmış bünyem ama çok şükür şuan iyiyimgecmis olsun cnm.. hayirdir ??
Tansiyonum düştü canım bir türlü 2 gün boyunca normale dönmedi serum vs takviyesi aldım bugün döndüm eve bünyem çok zayıflamış biraz dikkat etmem gerekiyor Ramazan ayında biraz susuz kalmış bünyem ama çok şükür şuan iyiyim
Saol cnm benimGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun tatlım umarım iyisindir.Tansiyonum düştü canım bir türlü 2 gün boyunca normale dönmedi serum vs takviyesi aldım bugün döndüm eve bünyem çok zayıflamış biraz dikkat etmem gerekiyor Ramazan ayında biraz susuz kalmış bünyem ama çok şükür şuan iyiyim
geçmiş olsun canımTansiyonum düştü canım bir türlü 2 gün boyunca normale dönmedi serum vs takviyesi aldım bugün döndüm eve bünyem çok zayıflamış biraz dikkat etmem gerekiyor Ramazan ayında biraz susuz kalmış bünyem ama çok şükür şuan iyiyim
Allah sifa versin cnm inşallah ciddi bisey yokturGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun tatlım umarım iyisindir.
geçmiş olsun canım
Allah sifa versin cnm inşallah ciddi bisey yoktur
Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsunkizlar dua edin bana cok fena hastayım buda yetmezmis gibi kv deyiz 25 gun daha rahat edemiyorum zaten bide hasta olunca hic cekilmiyor
Allah razi olsun canim :)))Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?