Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

***10. TAKIM 524. ETAP***

88prenses22 (86.8///%)
Cansu-S (54.4///%)
hidden paradise (66.5/66.0/0.5/%0.75)
Ceren06_35(68.0/67.70/0.30/%0.44)

10. Takım Yüzdesi: %0.297

Merhaba kızlar şu an izindeyim malum. Fakat takıma geri dönüş yapmak istemiyorum. Kendimce geçerli sebeblerim var.uzun uzun bunları yazma ihtiyacı duymuyorum. Takim yardimciligindan ve Cuma Yarışmasından ayrılıyorum.

Merhaba canlar. Ben de artık yarışmadan, takımdan ayrılıyorum. Kaptan yardımcılığını bırakıyorum. Umarım hedeflerinize ulaşırsınız. Yolunuz açık olsun.

Selamlar...

Kaptan yardimciligindan , takımdan ve yarışmadan ayrılıyorum. Nedeni var elbette ama uzun uzun anlatmayacagim. Herkese başarılar dilerim. Umarım hersey sizlerin adına iyi olur. Sağlıcakla kalın...

Sevgili Takimim,

Takim kaptanligini birakma kararini aldim. Az cok Hayatimin ne kadar yogun oldugunu biliyorsunuz...... Takimin kapanmasini istemiyorsaniz hidden paradise aranizdaki Takim yönetebilecek tek kisi.. Onun disinda Takim kapanmak zorunda kalip sizde baska Takimlara dagitilma ihtimaliniz olabilir....
gördügünüz üzere..tek ben degil... tüm Yönetim olarak Takimi ve yarismayi birakiyoruz... Cok güzel günlerimizde oldu..kirdiklarim, üzüdüklerim olduysa hakkinizi helal edin kizlar 88prenses22 , hidden paradise , @ceren06_35, Lovedreams ve Firslayd . Tüm iyi dileklerim sizinle... Hayatinizin her alaninda size basarilar diliyorum.

Merhaba arkadaşlar.
Takımın kaptanlığını gönüllü olarak almak istiyorum. Paylaşıma da yazdım bu kararımı.
Ordan ses gelene kadar takımda kalanlar kimler?
Liste halinde yazarmısın7z isminizi..
10.takım kapanmadan daha güçlü devam ettirecek barlığını. Bunu da hepbirlikte başarıcaz inşallah.

10. takıma ara ara girip bakarım , listede şuan aktif kilo bildiriminde bulunan iki kişi var .

hidden paradise ve @ceren06_35 ... Listedeki diğer 3. isimde 88prenses22 ...

3 kişi takımlarına sıkı sıkı bağlanırsa , çok değil 2-3 yeni üye ile toparlanacaktır takım .

İzinli olan üyelerden de dönüş olur belki takımın hareketlenmesi ile ...

Ellssa kaptanım teklifin gayet ince öncelik olarak bu son zamanlarda liste paylaşımı vs. ile tek başına kalan @hidden paradise e de soralım derim ben ... belki senin tecrüben ile 10.takıma bir kaptan olarak yetiştirilir

Kesinlikle canım...
Daha önce de 14.takımda yetiştirip devretmiştim kaptanlığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…