Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tatlım biz zaten senin durumunu biliyorduk seninle ilgili bi durumumuz yoktu. Böyle olması gerekiyordu. Daha doğruydu. Açıklama yaparsak çok kırarız çok kırılırız. Biz susup gitmek istedik ama birilerinin çok zoruna gitti.

Ahahah :)

Böyle olmalıydı. Bizim de bi sabrımız var hiddencim seni çok seviyorum ama bizi en iyi sen anlamışındır diye düşünüyorduk sanırım yanılmışız..
cok uzulerek soyluyorum ozelliklede senin icin cansucum bem kimseye illa kaptanlik yap dedigimi hatirlamiyorum ki zaten bi ise kalkisinca uzerinize bi sorumluluk yuklenecegini biliyordunuz....Kesinlikle sabredilmez oldugumuzu dusunmuyorum gerek siz bize gerekte biz size sabrettik tek tarafli degildi hic bisey

Sabredilmez değil miydiniz? Biz o listeleri hazırlarken bildirim için arkanızda koşarken yanlışları düzeltirken bi kuralı on kere alıntılarken çok yorulduk, sabrettik. Siz kaptan ol demediniz cansutr kendi isteği ile oldu hakkıyla da yerine getirdi. Bana istediğini de ama cananın yeri geldiğinde sabaha kadar almanca türkçe makale çeviri, sabahlara kadar rocky için araştırmalar yaptığını, no carb için çabasını bildiğin halde ona laf etme. Ettirmem.

Bu uslubunuz çok yanlış biz bura da zamanda kardeş dost arkadaş olduk samimiyetinize inandık ciddiyim diğer takımlar şu yazılanları okusa şok olurlar ve adam kayırma yapılması hiç hoş değil kimse kimsenin derdini sıkıntısını kucumsemesin eğer sorunu olan şikayet edebiliyorsa haklı olarak sizde şikayet edin derdinizi gizleyerek üstü kapalı ima yoluyla anlatırsanız burada herkesin zoruna gider benim gitti mesela

benim lafim senin icinndi cansu icin degil 1 kere bile onu kastetmedim ben

Üslubumuz bugüne kadar birikimin dökümü. Kimseye haksızlık yok. Adam kayırma yok. Duygu da karıştırmadık işin içine mantığımızla aldık bu kararı. Biz derdimizi defalarca anlattık tuğbacım ama olmadı farklı boyutlar aldı artık. Burda yazmanın bize yakışmayacağı şeyleri biz yaşadık. Bi yarışma için bu kadar çirkinleşilmemeliydi. Kimseye bi haksızlık yapmıyoruz. Enisenin yazdığına takıldıysanız noktasına virgülüne kadar ardındayım. Haklı.

Siz bizim neyimise sabrettiniz allasen ya bi laf sokmalar da neyin nesi. Biz ne zaman sınavlarla kafanızı sisirdik. Bu yaptığınız ayıp gunah yazık size inanamiyorum... Ben hic bir zaman burada goygoy yapmadım. Son 3 ay hariç hep Burda ve aktiftim. Siz ne yaptınız. Emeklerimizi hiçe sayıp hepsini çöpe atıp bir de üstüne laf yaptınız. Arkana bakmadan çekip gitmek isteyen sen mi bizi sucluyorsun. Komiksin...

benim lafim senin icinndi cansu icin degil 1 kere bile onu kastetmedim ben
Bende yeri geldiğinde hakkıyla yerine getirdim tatlım merak etme. Yeri geldi sayfa sayfa yazılar yazdım yeri geldi motivasyon için sohbetler kurdum yeri geldi tek başıma yüzdemle takımıçoğu zaman en dipten kurtardım. Burdaki kimsenin emeğine laf etme hakkına sahip değilsiniz.

Benim zoruma gitmedi ama üzüldüm bu duruma geldiğimize bizleri habersizce bırakmanıza ve hepinizin aynı anda gitmesine

evet uyarirkende uslubunuz dostca degildi hic bir zaman kucumsemek vardi....Siz yonetim kadrosu olarak tam uysaydiniz kurallara belki bizi itham edebilirdiniz hakli olarak ama bastakiler oyle yapinca arkadan gelenlerde hic takmiyor kurallari.

kaptan olmus olan cansu bendim.....ben kaptanligi baska bir kaptandan devir aldim gecen augustos ayinda enisede tek yardimcim olarak... augustos ayindan beri biz kimlerle nasil ugrastik haberin varmi ? ne tür programmlar yarismalar düzenledik biliyor musun ? Gecmisi kenara bakalim.... bir üye 2 Hafta üst üste yüzdesini yanlis hesaplar mi ?....son derece basit bir islem olmasina ragmen........
taabiki hicbirsey tek tarafli degildi... ama motivasyon... yada bir Takim tek bir kisiye yada 2-3 kisiye bagli olamaz... Bu Takim bu duruma geldiyse Takimdaki herkesin bunda bir payi var/vardi.

evet uyarirkende uslubunuz dostca degildi hic bir zaman kucumsemek vardi....Siz yonetim kadrosu olarak tam uysaydiniz kurallara belki bizi itham edebilirdiniz hakli olarak ama bastakiler oyle yapinca arkadan gelenlerde hic takmiyor kurallari.
Şu son 1 ay dışında (takımın ölü vakitleri) ne zaman biz kural ihlal ettik? Heceleye heceleye her kuralı anlattık ve kuralları yerine getirdik. Bugüne kadar ki herşey boşmuş. Şu an bunu çok net anladım

.fikir bile almadan yaptiginiz rokcy falanlara filanlara sabrettik mesela

Seninle şahsi problemim olduğunu hiç hatırlamıyorum ki kimse ile şahsi problemim olmadı. Kaptan ve yardımcıları olarak gerekli otoriteyi kurmaya çalıştık ve o şekilde davrandık. Hatta diğer takımlara göre daha bir sıcak daha bir aile havasindaydik. Sadece karşı çıktığımız olay yatak odanızı kayinvalide problemlerinizi anlatmanizdi. Eğer biz bunlar için sizi uyardı diye kötü olduysa varsın olalım. Bu da sizlerin bu iki konu dışında paylaşım yapacak konu bulmaya yetiniz olmadığının kanıtini oluşturur. Ha buarada ben kimseyi itham etmem. Olan neyse onu söylerim. Gerçekler acı gelir insana bunu da bilirim ki görüyorum ki bir çok kişiye acı gelmiş dokunmuş. Ayrıca biz hiçbir zman sınav sınav diye burda aglamasik sin kyinvalidenizden dert yandiginiz kadar. Söylediğimiz tek şey varsa o da" sınavdan dolayi yoğunum"dur. Açıklama yapmaya gerek duymadık kalp kırmak istemedik onu da kabul etmiyorsunuz. Hoş yapacağımız açıklamalar da hep size söylediğimiz şeyler. Koca koca kaç yaşında insanlarısiziz defalarca hesap yapmayı alanını yapmayı bildirim yapmayı anlattık ama ısrarla hata yapıyorsunuz. Yanlisinizi dile getirince kızıp kopuruyorsunuz. Vs vs vs .

Kızlar bizi takımı bırakıp gidiyorsunuz.size o kadar alışmıştık ki gerçekten şoktayım.Tabiki gidebilirsiniz.ama böyle olmamalıydı
Su arkamızdan edilen laflardan sonra verdiğimiz kararın çok doğru olduğunu bir kez daha anladık. Emek verdiniz sagolun yolunuz açık olsun demek çok zor değildi.

.fikir bile almadan yaptiginiz rokcy falanlara filanlara sabrettik mesela
Bu nankörlüğün üstüne denecek laf yok.

Bu da noktadır.

:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…