Tatlım biz zaten senin durumunu biliyorduk seninle ilgili bi durumumuz yoktu. Böyle olması gerekiyordu. Daha doğruydu. Açıklama yaparsak çok kırarız çok kırılırız. Biz susup gitmek istedik ama birilerinin çok zoruna gitti.Çok üzüldüm kaptanim ve yardımcıları bizimle istişare etmeden be iki kelam laf etmeyi ve geçerli sebepler sunmayı bile layık görmediniz benim zaten problemlerim vardı ciddi sağlık sorunları oldu kızımın ölümlerden döndü benim psikolojim bozuldu inanın bu sınavlardan iş hayatından ve daha bir sürü sorundan daha ağırdı ben sadece izin aldım açıklama yaptım ki o an yapmaya da bilirdim sana kaptanim ama yardimcilarin en ufak bi açıklama yapma gereksini mi bile yapmadan birlik olup hep bir ağızdan çekip gitmesi size yakışmadı eğer hakkım varsa helal olsun ama kalp kırıklığı bıraktınız bizde.. 10 takımı bırakıyorum hepinize sanal ve özel hayatınızda başarılar diliyorum.cansutr Cansu-S Enise07 Nesli Han
cok uzulerek soyluyorum ozelliklede senin icin cansucum bem kimseye illa kaptanlik yap dedigimi hatirlamiyorum ki zaten bi ise kalkisinca uzerinize bi sorumluluk yuklenecegini biliyordunuz....Kesinlikle sabredilmez oldugumuzu dusunmuyorum gerek siz bize gerekte biz size sabrettik tek tarafli degildi hic biseyAhahah :)
Böyle olmalıydı. Bizim de bi sabrımız var hiddencim seni çok seviyorum ama bizi en iyi sen anlamışındır diye düşünüyorduk sanırım yanılmışız..
paylasim alanina bakarsan takimin kapandigini gorursun canimSizleri anlıyorum kızlar ama bu takima yeni üye alıp canlandırabilirdiniz.3 kişi mi kaldık takımda inanamıyorum.
Sabredilmez değil miydiniz? Biz o listeleri hazırlarken bildirim için arkanızda koşarken yanlışları düzeltirken bi kuralı on kere alıntılarken çok yorulduk, sabrettik. Siz kaptan ol demedinizcok uzulerek soyluyorum ozelliklede senin icin cansucum bem kimseye illa kaptanlik yap dedigimi hatirlamiyorum ki zaten bi ise kalkisinca uzerinize bi sorumluluk yuklenecegini biliyordunuz....Kesinlikle sabredilmez oldugumuzu dusunmuyorum gerek siz bize gerekte biz size sabrettik tek tarafli degildi hic bisey
Bu uslubunuz çok yanlış biz bura da zamanda kardeş dost arkadaş olduk samimiyetinize inandık ciddiyim diğer takımlar şu yazılanları okusa şok olurlar ve adam kayırma yapılması hiç hoş değil kimse kimsenin derdini sıkıntısını kucumsemesin eğer sorunu olan şikayet edebiliyorsa haklı olarak sizde şikayet edin derdinizi gizleyerek üstü kapalı ima yoluyla anlatırsanız burada herkesin zoruna gider benim gitti meselaTatlım biz zaten senin durumunu biliyorduk seninle ilgili bi durumumuz yoktu. Böyle olması gerekiyordu. Daha doğruydu. Açıklama yaparsak çok kırarız çok kırılırız. Biz susup gitmek istedik ama birilerinin çok zoruna gitti.
Bundan daha fazla şok olamam heraldepaylasim alanina bakarsan takimin kapandigini gorursun canim
Üslubumuz bugüne kadar birikimin dökümü. Kimseye haksızlık yok. Adam kayırma yok. Duygu da karıştırmadık işin içine mantığımızla aldık bu kararı. Biz derdimizi defalarca anlattık tuğbacım ama olmadı farklı boyutlar aldı artık. Burda yazmanın bize yakışmayacağı şeyleri biz yaşadık. Bi yarışma için bu kadar çirkinleşilmemeliydi. Kimseye bi haksızlık yapmıyoruz. Enisenin yazdığına takıldıysanız noktasına virgülüne kadar ardındayım. Haklı.Bu uslubunuz çok yanlış biz bura da zamanda kardeş dost arkadaş olduk samimiyetinize inandık ciddiyim diğer takımlar şu yazılanları okusa şok olurlar ve adam kayırma yapılması hiç hoş değil kimse kimsenin derdini sıkıntısını kucumsemesin eğer sorunu olan şikayet edebiliyorsa haklı olarak sizde şikayet edin derdinizi gizleyerek üstü kapalı ima yoluyla anlatırsanız burada herkesin zoruna gider benim gitti mesela
Siz bizim neyimise sabrettiniz allasen ya bi laf sokmalar da neyin nesi. Biz ne zaman sınavlarla kafanızı sisirdik. Bu yaptığınız ayıp gunah yazık size inanamiyorum... Ben hic bir zaman burada goygoy yapmadım. Son 3 ay hariç hep Burda ve aktiftim. Siz ne yaptınız. Emeklerimizi hiçe sayıp hepsini çöpe atıp bir de üstüne laf yaptınız. Arkana bakmadan çekip gitmek isteyen sen mi bizi sucluyorsun. Komiksin...cok uzulerek soyluyorum ozelliklede senin icin cansucum bem kimseye illa kaptanlik yap dedigimi hatirlamiyorum ki zaten bi ise kalkisinca uzerinize bi sorumluluk yuklenecegini biliyordunuz....Kesinlikle sabredilmez oldugumuzu dusunmuyorum gerek siz bize gerekte biz size sabrettik tek tarafli degildi hic bisey
Bende yeri geldiğinde hakkıyla yerine getirdim tatlım merak etme. Yeri geldi sayfa sayfa yazılar yazdım yeri geldi motivasyon için sohbetler kurdum yeri geldi tek başıma yüzdemle takımıçoğu zaman en dipten kurtardım. Burdaki kimsenin emeğine laf etme hakkına sahip değilsiniz.benim lafim senin icinndi cansu icin degil 1 kere bile onu kastetmedim ben
kaptan olmus olan cansu bendim.....ben kaptanligi baska bir kaptandan devir aldim gecen augustos ayinda enisede tek yardimcim olarak... augustos ayindan beri biz kimlerle nasil ugrastik haberin varmi ? ne tür programmlar yarismalar düzenledik biliyor musun ? Gecmisi kenara bakalim.... bir üye 2 Hafta üst üste yüzdesini yanlis hesaplar mi ?....son derece basit bir islem olmasina ragmen........cok uzulerek soyluyorum ozelliklede senin icin cansucum bem kimseye illa kaptanlik yap dedigimi hatirlamiyorum ki zaten bi ise kalkisinca uzerinize bi sorumluluk yuklenecegini biliyordunuz....Kesinlikle sabredilmez oldugumuzu dusunmuyorum gerek siz bize gerekte biz size sabrettik tek tarafli degildi hic bisey
Şu son 1 ay dışında (takımın ölü vakitleri) ne zaman biz kural ihlal ettik? Heceleye heceleye her kuralı anlattık ve kuralları yerine getirdik. Bugüne kadar ki herşey boşmuş. Şu an bunu çok net anladımevet uyarirkende uslubunuz dostca degildi hic bir zaman kucumsemek vardi....Siz yonetim kadrosu olarak tam uysaydiniz kurallara belki bizi itham edebilirdiniz hakli olarak ama bastakiler oyle yapinca arkadan gelenlerde hic takmiyor kurallari.
Seninle şahsi problemim olduğunu hiç hatırlamıyorum ki kimse ile şahsi problemim olmadı. Kaptan ve yardımcıları olarak gerekli otoriteyi kurmaya çalıştık ve o şekilde davrandık. Hatta diğer takımlara göre daha bir sıcak daha bir aile havasindaydik. Sadece karşı çıktığımız olay yatak odanızı kayinvalide problemlerinizi anlatmanizdi. Eğer biz bunlar için sizi uyardı diye kötü olduysa varsın olalım. Bu da sizlerin bu iki konu dışında paylaşım yapacak konu bulmaya yetiniz olmadığının kanıtini oluşturur. Ha buarada ben kimseyi itham etmem. Olan neyse onu söylerim. Gerçekler acı gelir insana bunu da bilirim ki görüyorum ki bir çok kişiye acı gelmiş dokunmuş. Ayrıca biz hiçbir zman sınav sınav diye burda aglamasik sin kyinvalidenizden dert yandiginiz kadar. Söylediğimiz tek şey varsa o da" sınavdan dolayi yoğunum"dur. Açıklama yapmaya gerek duymadık kalp kırmak istemedik onu da kabul etmiyorsunuz. Hoş yapacağımız açıklamalar da hep size söylediğimiz şeyler. Koca koca kaç yaşında insanlarısiziz defalarca hesap yapmayı alanını yapmayı bildirim yapmayı anlattık ama ısrarla hata yapıyorsunuz. Yanlisinizi dile getirince kızıp kopuruyorsunuz. Vs vs vs .merhaba enisecim
uzun uzun yazmadigin iyi olmus canim zaten bende uzun uzun ithamlarini okumak istemezdim.zaten takim gibi degildik kendi adima dusununce suan mutluyum sonuctan.zaten bi gruplasma vardi.karsindakini kucumsemek bizim takimda yaygindi malumm. basarilar
sende saglicakla kal canim:))
sagol kaptan ama boyle yapmani beklemezdim full hayal kırıklığı
bizde sizin sinav maceralarinizi dinliyorduk ders muhabbetlerinizi dinliyorduk canim ama galiba biz(ben)bu takima sadece kilo gözüyle bakmadik(m) arkadas dost olarakta goruyordum sizkeri anlasilan yapilan sohbetlerden rahatsizmissin bak oyle sohbet etmeyi birakinca takim boyle dibe cokuyor işte
Su arkamızdan edilen laflardan sonra verdiğimiz kararın çok doğru olduğunu bir kez daha anladık. Emek verdiniz sagolun yolunuz açık olsun demek çok zor değildi.Kızlar bizi takımı bırakıp gidiyorsunuz.size o kadar alışmıştık ki gerçekten şoktayım.Tabiki gidebilirsiniz.ama böyle olmamalıydı
Bu nankörlüğün üstüne denecek laf yok..fikir bile almadan yaptiginiz rokcy falanlara filanlara sabrettik mesela
Bu da noktadır.Seninle şahsi problemim olduğunu hiç hatırlamıyorum ki kimse ile şahsi problemim olmadı. Kaptan ve yardımcıları olarak gerekli otoriteyi kurmaya çalıştık ve o şekilde davrandık. Hatta diğer takımlara göre daha bir sıcak daha bir aile havasindaydik. Sadece karşı çıktığımız olay yatak odanızı kayinvalide problemlerinizi anlatmanizdi. Eğer biz bunlar için sizi uyardı diye kötü olduysa varsın olalım. Bu da sizlerin bu iki konu dışında paylaşım yapacak konu bulmaya yetiniz olmadığının kanıtini oluşturur. Ha buarada ben kimseyi itham etmem. Olan neyse onu söylerim. Gerçekler acı gelir insana bunu da bilirim ki görüyorum ki bir çok kişiye acı gelmiş dokunmuş. Ayrıca biz hiçbir zman sınav sınav diye burda aglamasik sin kyinvalidenizden dert yandiginiz kadar. Söylediğimiz tek şey varsa o da" sınavdan dolayi yoğunum"dur. Açıklama yapmaya gerek duymadık kalp kırmak istemedik onu da kabul etmiyorsunuz. Hoş yapacağımız açıklamalar da hep size söylediğimiz şeyler. Koca koca kaç yaşında insanlarısiziz defalarca hesap yapmayı alanını yapmayı bildirim yapmayı anlattık ama ısrarla hata yapıyorsunuz. Yanlisinizi dile getirince kızıp kopuruyorsunuz. Vs vs vs .
:))))Seninle şahsi problemim olduğunu hiç hatırlamıyorum ki kimse ile şahsi problemim olmadı. Kaptan ve yardımcıları olarak gerekli otoriteyi kurmaya çalıştık ve o şekilde davrandık. Hatta diğer takımlara göre daha bir sıcak daha bir aile havasindaydik. Sadece karşı çıktığımız olay yatak odanızı kayinvalide problemlerinizi anlatmanizdi. Eğer biz bunlar için sizi uyardı diye kötü olduysa varsın olalım. Bu da sizlerin bu iki konu dışında paylaşım yapacak konu bulmaya yetiniz olmadığının kanıtini oluşturur. Ha buarada ben kimseyi itham etmem. Olan neyse onu söylerim. Gerçekler acı gelir insana bunu da bilirim ki görüyorum ki bir çok kişiye acı gelmiş dokunmuş. Ayrıca biz hiçbir zman sınav sınav diye burda aglamasik sin kyinvalidenizden dert yandiginiz kadar. Söylediğimiz tek şey varsa o da" sınavdan dolayi yoğunum"dur. Açıklama yapmaya gerek duymadık kalp kırmak istemedik onu da kabul etmiyorsunuz. Hoş yapacağımız açıklamalar da hep size söylediğimiz şeyler. Koca koca kaç yaşında insanlarısiziz defalarca hesap yapmayı alanını yapmayı bildirim yapmayı anlattık ama ısrarla hata yapıyorsunuz. Yanlisinizi dile getirince kızıp kopuruyorsunuz. Vs vs vs .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?