sana lafimiz degil kuzu sana degil...... sen bir özel messaj kutuna bakarmisin...Enisecim kimse sizin emeklerinizi hiçe sayamaz.ben kendi adıma hepinize teşekkür ettim.hakkımızda hayırlısı olsun canım.kendimi o kadar yalniz hissettim ki valla bu moralle umararım iştahım açılmaz
Sana sadece yazıklar olsun kibir kibir dediğin benim yanımdan geçmez. Uslubun hic hoş değil...karsilikli emekleri yok sayiyoruz ama sadece biz yok sayiyormusuz gibi yaziliyor.herkese basarilar dilerim.
iyi geceler
takimdan ayriliyoruz cnm ölmedik yaEnisecim kimse sizin emeklerinizi hiçe sayamaz.ben kendi adıma hepinize teşekkür ettim.hakkımızda hayırlısı olsun canım.kendimi o kadar yalniz hissettim ki valla bu moralle umararım iştahım açılmaz
Tatlım Ausencia nın dediği gibi kesinleşmiş bi karar yok. Buna siz karar vereceksiniz. Eğer takımınızda devam etmek istiyorsanız sen yada başkası kaptanlığı üstlenir tekrar toparlanır.Kızlar hepinize iyi geceler
Selamın Aleyküm kızlarrrrr
Bendeniz 8. takım kaptanı Banu
Dünde demiştim takım için elimden gelen birşeyler olursa mutlaka yapmaya hazırım
Bu arada takımda kalan arkadaşlar sizlerden ricam bir iki gün biraz kendinize müsaade edin yarışı bırakmaya niyetlenmeden evvelevet insan arkadaşlarına takımına bağlanıyor ama bizim amacımız sağlığımız için kilo vermek değilmi o yüzden hemen pes etmek yok
Ben inanıyorum sizin takımda canlanacaktır tekrar yada karar takımla ilgili aksi bir karar çıkarsada sizleri canı gönülden aralarında görmekten mutlu olacak takımlarda vardırUmarım kapanma durumu olmaz sonuçta insan alışıyor takımına
Keşke yönetim kadrosununda dönme olasılığı olsaydı ama onlarında kararına saygı duymak gerekiyor
Bundan sonra benide sık sık burada görürsünüzfaydam olursa ne mutlu bana
Hadi bakalım kızlar bugün yeni ve çok güzel bir başlangıç farz edin ve çok daha sıkı sarılın takımınıza
Sağlıklı beslenmeye devam tabi kaçamaksız ve bol suylamalum günler çabuk geçiyor ve cumaya inşallah herkes kendi için daha güzel rakamlar görür tartıda
Bu arada unutmayın stres bizlere bu süreçte yaramıyor o yüzden üzülmüyoruz ve hayırlısı neyse o diyoruzRabbim giden de kalanda herksin gönlüne göre verir inşallah....aminnnnnnnnnnn
canim ben devam edecegim simdi memleketteyim ve tarti yok omun icin aradayim evime doner dönmez devam tabiki ayni takimda olmayi isterim seninle destek oluruz birbirimize bu arada olanlar beni cok etkiledi motivasyonum sıfır resmen insallah hemen toparlarim hedefime ulasana kadar buradayim ben sen ne yaptin hangi takimdasin insallah aktif bi takimdir da bir an once ulasabiliz hedefe bi de insallah gruplasma olan bi takima denk gelmeyiz ne diyiiimmYok artık şok oldum neler olmuş yaaa çok üzüldümhidden paradise nereye gidiyorsun canım zaten aylardır birkaç kişi değilmiyiz bırakmamalısın Firslayd sen neye karar verdin canım yeniden hepbirlikte daha iyi olabiliriz
Ayrılan arkadaşlarım hakkınızı helal edin Allah yolunuzu açık etsin
13. Takıma gelebılırsınBu yazımı okuyacak takım kaptanları sizden yardım bekliyorum ben 10. Takımdan mezun olmak istiyorum şu an 49 kiloyum hedefim 47 ydi yanliz şöyle bi durum var ben izindeyim halen nasıl olacak bilmiyorum bi yardım etseniz çok memnun olurum
Tamm teşekkür ederim o zaman ben 13. Takıma yazacağım hemen sağol ilgilendiğin için canım ☺13. Takıma gelebılırsın
Belkıde ılk mezun sen olursun
Nerde olursan ol ama hedefıne ulaşman dılegıyle
Gel balım 2 kıloyu beraber verelımTamm teşekkür ederim o zaman ben 13. Takıma yazacağım hemen sağol ilgilendiğin için canım ☺
Bu yazımı okuyacak takım kaptanları sizden yardım bekliyorum ben 10. Takımdan mezun olmak istiyorum şu an 49 kiloyum hedefim 47 ydi yanliz şöyle bi durum var ben izindeyim halen nasıl olacak bilmiyorum bi yardım etseniz çok memnun olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?