Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Enisecim kimse sizin emeklerinizi hiçe sayamaz.ben kendi adıma hepinize teşekkür ettim.hakkımızda hayırlısı olsun canım.kendimi o kadar yalniz hissettim ki valla bu moralle umararım iştahım açılmaz
sana lafimiz degil kuzu sana degil...... sen bir özel messaj kutuna bakarmisin...

şu yazılanları okuyunca o kadar üzüldüm ki
keşke bunlar konuşulmasaydı
zira ortada bir eksiklik varsa hepimizin payı var
son zamanlarda hepimiz gerek diyeti gerek takımı boşladık(herkesin kendine göre meşguliyeti vardı)
ama ortada bu kadar kinlenip kalp kıracak bir durum göremiyorum
hele rocky haftası ki takımın ortak kararıydı hatta istemeyen ayrılmıştı bana çok iyi gelmişti belki bu tür beslenme düzeni oluştursak yine süper kilolar verebilirdik
ben kendi adıma özellikle canım kaptancığıma cansutr ilgi , alaka ve sabrından dolayı cok çok teşekkür ederim
Nesli Han Cansu-S Enise07 sizlere de emeklerinizden dolayı teşekkürlerimi sunarım
ve diğer arkadaşlar siz de hoşçakalın
inşallah hepimiz istediğimiz yere geliriz
ben de yarışmadan ayrılıyorum
hayatınızda başarılar

Kızlar ne diyeceğini bilemedim hayırlısı olsun hepinizin hakkında
Devam etmek isteyen üyeler paylaşıma yazıp başka takıma transfer olmak istediğini belirtebilir
İzne ayrılmak isteyen üye yada izinde olan üye izin dönüşü başka takımda başlayabilir
Kendi isteği ile ayrılan üye 6ay yarışamaz kurallar gereği hatırlatmak istedim

cansutr kaptanım hakkınızda hayırlısı olsun ...

10.takımla ilgili kapanma kararı alınmadı , kapanma kararı teklif edildi şahsi fikir olarak ...

Burada kalan arkadaşların diyet macerası önemli bizler için ... takımların rakamsal isimleri değil .. Eğer 10.takıma yürekten bağlı , sadece bu takımda devam edebilecek , kaptanlığı devralacak , takımı ivedi toparlayacak ...kısacası elini taşın altına koyacak arkadaş var ise ; o da fikrini belirtsin .
Cuma yarışmalarında ortak kararlar esastır .
Bizler , ki sadece yorum yazan 2-3 kaptan ; toparlanma süreci ile cebelleşirken kişilerin diyetten kopabileceğini de gözeterek ; hali hazırda aktif takımlara transferin doğruluğunu gördük .Kimsenin diyetten kopmaması önceliğimiz .

Herkese sevgiler diler .... ''sevgi'' önemlidir zira . Varsa eklenecek bir fikir bekliyoruz .Aksi halde kalan arkadaşlardan ayrılmak istemeyenler , transfer taleplerini takımlarımıza belirtsin . Can-ı gönülden kabul göreceklerdir .

Kızlar yazılanları okudum ve cok üzüldüm takımın kapanmasi yönünde yorum bana aitti ama art niyet yok fesatlik yok.. kardes takımız biz ve gozlemledigim kadariyla takımın toparlanmasi zor gibi He belki cansum ayrilmasaydi olurdu toparlardiniz şimdi yeni üyeler yeni bi kaptanla zor olabilir yada yorucu olur mu desem..
olacağı varmış hepiniz için hayırlısı olsun
cansutr canım ben hep burdayım biliyosun eğer takım kapanmazsa desteğim tam ama kapanırsa da bi mesaj kadar uzagindayim

Selamın Aleyküm kızlarr

Kızlar bende dünden beri takımın durumunu daha yakından takip ediyorum sizin adınıza hayırlısı neyse o olsun inşallah ve elimden gelen birşeyler varsa bende seve seve destek olurum
Bizim takımda bu ara hala biraz sessiz ama tekde olsam ben inatla devam edeceğim sonuçta sağlıklı bir kiloya inme hedefimiz var ve bunu ne olursa olsun başarabiliriz
Keşke böyle olmasaydı ama belki herkesin ufak ufak birşeylere canı sıkılmıştı ve yanlış anlamış olabilirsiniz birbirinizi Ölümlü dünya daha fazla üzmeyin tatlı canlarınızı
Takımın kaptanlığını bırakan arkadaşlarada kalanlara canı gönülden mutluluk ve başarı diliyorum
Fırsat buldukça bende sizlere her fırsatta uğrarım

Herşey gönlünüzce olsun

8. Takım kaptanı Banu

Kızlar hepinize iyi geceler
Tatlım Ausencia nın dediği gibi kesinleşmiş bi karar yok. Buna siz karar vereceksiniz. Eğer takımınızda devam etmek istiyorsanız sen yada başkası kaptanlığı üstlenir tekrar toparlanır.
Tabi bu işte gönüllülük esas olduğu için zaman ve emek harcamak gerekiyor.
Bizlerde elimizden geldiğince yardımcı oluruz

Ayrıca nerde hangi takımda olduğumuzun bi önemi yok. Kilo vermek zaten psikolojik bir savaş olduğu için kendimizi iyi hissttiğimiz, mutlu olduğumuz yerde eğlenerek hedeflerimize ulaşalım

cansutr cansu sanada hayatta başarılar kolaylıklar cnm

Yok artık şok oldum neler olmuş yaaa çok üzüldüm hidden paradise nereye gidiyorsun canım zaten aylardır birkaç kişi değilmiyiz bırakmamalısın Firslayd sen neye karar verdin canım yeniden hepbirlikte daha iyi olabiliriz
Ayrılan arkadaşlarım hakkınızı helal edin Allah yolunuzu açık etsin

Selamın Aleyküm kızlarrrrr

Bendeniz 8. takım kaptanı Banu

Dünde demiştim takım için elimden gelen birşeyler olursa mutlaka yapmaya hazırım
Bu arada takımda kalan arkadaşlar sizlerden ricam bir iki gün biraz kendinize müsaade edin yarışı bırakmaya niyetlenmeden evvel evet insan arkadaşlarına takımına bağlanıyor ama bizim amacımız sağlığımız için kilo vermek değilmi o yüzden hemen pes etmek yok
Ben inanıyorum sizin takımda canlanacaktır tekrar yada karar takımla ilgili aksi bir karar çıkarsada sizleri canı gönülden aralarında görmekten mutlu olacak takımlarda vardır Umarım kapanma durumu olmaz sonuçta insan alışıyor takımına
Keşke yönetim kadrosununda dönme olasılığı olsaydı ama onlarında kararına saygı duymak gerekiyor

Bundan sonra benide sık sık burada görürsünüz faydam olursa ne mutlu bana

Hadi bakalım kızlar bugün yeni ve çok güzel bir başlangıç farz edin ve çok daha sıkı sarılın takımınıza
Sağlıklı beslenmeye devam tabi kaçamaksız ve bol suyla malum günler çabuk geçiyor ve cumaya inşallah herkes kendi için daha güzel rakamlar görür tartıda
Bu arada unutmayın stres bizlere bu süreçte yaramıyor o yüzden üzülmüyoruz ve hayırlısı neyse o diyoruz Rabbim giden de kalanda herksin gönlüne göre verir inşallah....aminnnnnnnnnnn

İnşallah desteğin için saol tatlım

canim ben devam edecegim simdi memleketteyim ve tarti yok omun icin aradayim evime doner dönmez devam tabiki ayni takimda olmayi isterim seninle destek oluruz birbirimize bu arada olanlar beni cok etkiledi motivasyonum sıfır resmen insallah hemen toparlarim hedefime ulasana kadar buradayim ben sen ne yaptin hangi takimdasin insallah aktif bi takimdir da bir an once ulasabiliz hedefe bi de insallah gruplasma olan bi takima denk gelmeyiz ne diyiiimm

Bu yazımı okuyacak takım kaptanları sizden yardım bekliyorum ben 10. Takımdan mezun olmak istiyorum şu an 49 kiloyum hedefim 47 ydi yanliz şöyle bi durum var ben izindeyim halen nasıl olacak bilmiyorum bi yardım etseniz çok memnun olurum

13. Takıma gelebılırsın
Belkıde ılk mezun sen olursun
Nerde olursan ol ama hedefıne ulaşman dılegıyle

Canım sen zaten hedef kilonun %80ini vermişsin yani 49 kilo ile bile erken mezun olabilirsin yapman gereken sadece izinden dönüp aynı gün mezun olmak istediğini de bildirimine not düşmek heee başka takımda yarışmaya devam etmek istersen tabiki oda olur ama hani bil istedim
İnşallah bir daha hiç artı yüzü görmezsin canım herşey gönlünce olsun ve darısı bizlerinde başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…