Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selamlar ...

Bu hafta kilo bildirimi yaparsın 10.takımda ... yaparken beni de etiketle mutlaka ...

Mezuniyet için %80 e ulaştı isen , istersen izne ayrılan üye geri döndü notu ile beraber mezun olmak istiyor notunu da ekleriz ...

Ya da kalan 2 kilonu vermek için devam edeceksen , izin dönüşü dilediğin takımın listesine girebilirsin kaptanı ile görüşüp .
O zaman doğrudan transfer olduğun takıma bildirim yaparsın .Zaten kaptanı yazacağı not kısmını ayarlayacaktır.

Sagol canim ben mezun olayım 13. Takıma geçtim ama oranın kaptanına söylerim zaten daha vermek istemiyorum kilo bu Cuma 10. Takımın cuma bildirimini yaparım ben seni etiketleyip dediğin gibi mezuniyetimi isterim yarışmaya anlimin akıyla veda ederim

Lovedreams(58/57.5/0,5/%0.86) Yeni ÜYe, Baslangic Kilo 59.2 , Hedef Kilo 47, Basladigi Tarih 03.12.16.

Giriş kilona baktım canım , mezuniyet için %80 ne ulaşma kilon 48.4 .
Şu an 48 kiloyum demiştim ... cumaya kadar almazsan mezun ederiz seni 10.takımdan

516.etapta 52 kilo ile izne ayrışmışsın .

ne çok imla hatası yapmışım ... sinir olurum :)) ayrışmışsın ne yahu

Selamın Aleyküm kızlar diyeceğim ama anlaşılan gelen giden olmayacak buraya
Ben yine elimden geldiğince fırsat buldukça çööö derim umarım toparlanırsınız da kapanmak zorunda kalmaz takımınız
Biraz sabır kızlar ben inanıyorum bu günlerde geçecek

listedeki 3 kişi ne alemde acaba onlar net bişey söylese keşkem cumaya az kaldı çünkü
kapanmasın deseler biraz da gayret gösterilse 3 5 yeni üye gönderilirdi buraya

listedeki 3 kişi ne alemde acaba onlar net bişey söylese keşkem cumaya az kaldı çünkü
kapanmasın deseler biraz da gayret gösterilse 3 5 yeni üye gönderilirdi buraya

Selam canım Firslayd Lovedreams ve ben 13. Takımdan paylaşım yapıyoruz sanırım bu cuma 10. Takımdan kilo bildirimi yapıp diğer haftalarda 13. Takımdan devam edeceğiz bu sebeple buraya hiç uğramıyoruz

anladım canım sizin için hayırlısı olsuunn inşallah cabucak verirsiniz kilolarınızı
o zaman 10.takımda üye kalmadı değil mi ?

anladım canım sizin için hayırlısı olsuunn inşallah cabucak verirsiniz kilolarınızı
o zaman 10.takımda üye kalmadı değil mi ?
Yok canım bildiğim kadarıyla kalmadı diğer kızlarda ayrılıyoruz yazmışlardı 3 ümüz varız sanırım sadece

Ausencia canım bildirimim aşağıdaki gibi bilgine tatlım

67.70/66.20/ 1.50/%2.22

Tamamdır canım .
Kendi takım listemle beraber hazırlayacağım burdaki listeyi de ...
13.takıma transfer notu düşüyorum sana ... yeni takımında boool kilo vermeler ... başlamışsın bile

Tamamdır canım .
Kendi takım listemle beraber hazırlayacağım burdaki listeyi de ...
13.takıma transfer notu düşüyorum sana ... yeni takımında boool kilo vermeler ... başlamışsın bile

Saol tatlım teşekkür ederim desteğin için

***10. TAKIM 525. ETAP***

88prenses22 (86.8///%) kendi isteği ile bildirimsiz ayrıldı.
Cansu-S (54.4///%)kendi isteği ile bildirimsiz ayrıldı.
hidden paradise (66///)
Ceren06_35(67.7/66.2/1.5/%2.22)13.takıma transfer olmak istiyor .
Lovedreams(52///%) 516.etapta 52 kilo ile izne ayrılan üye geri döndü. Yüzdesi 9'a bölündü . Mezun olmak istiyor .

10. Takım Yüzdesi: %

Lovedreams canım dediğim gibi makç 48.4 ile mezun olabiliyorsun ... Bu hafta bildirim yaparsan bu şekilde ekleniyorsun listeye ... hafta içi 48 olduğunu yazmıştım :) bekliyorum ..

hidden paradise canım , senin ayrılmak istediğinle ilgili mesajını okudum , kararın net ise kendi isteği ile ayrıldı notu düşüceğim , dilersen takımlardan birine transferde olabilirsin.

Selam canım günaydın bu 10. Takımda son bildirimim olacak izinliydim bu hafta hem geri döndüm hem mezun olacağım hemde takıma veda edeceğim son mezun olarak belki..

Azim ettim aç kaldım 48.2 kiloya indim 49 kiloydum 52 ile izne ayrilmisim canım şimdi ben hesaplamayi 52 kilo üzerinden mi yapacağım bana yardım ci olurmusun tatlım

Aynı anda yazmışız canım ben sana yazdığımda 49 kiloydum bu hafta ciddi açlık çekerek mezun olmak için 48.2 kiloya indim nasıl hesaplamak lazım bilmiyorum

***10. TAKIM 525. ETAP***

88prenses22 (86.8///%) kendi isteği ile bildirimsiz ayrıldı.
Cansu-S (54.4///%)kendi isteği ile bildirimsiz ayrıldı.
hidden paradise (66///)
Ceren06_35(67.7/66.2/1.5/%2.22)13.takıma transfer olmak istiyor .
Lovedreams(52/48.2/3.8/%7.31) 516.etapta 52 kilo ile izne ayrılan üye geri döndü. Yüzdesi 9'a bölündü . Mezun olmak istiyor .

10. Takım Yüzdesi: %

Lovedreams canım dediğim gibi makç 48.4 ile mezun olabiliyorsun ... Bu hafta bildirim yaparsan bu şekilde ekleniyorsun listeye ... hafta içi 48 olduğunu yazmıştım :) bekliyorum ..

hidden paradise canım , senin ayrılmak istediğinle ilgili mesajını okudum , kararın net ise kendi isteği ile ayrıldı notu düşüceğim , dilersen takımlardan birine transferde olabilirsin.

Ausencia

çıkmam lazım evden canım ... ben halledeceğim merak etme sen . yüzdeni böleceğiz 9 a

toparlar paylaşıırım ...mezuniyetini de tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…