- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Çok teşekkür ederim canım inşaAllah görürsün sende ve herkes ben galiba 1 2 kilo alırım çünkü anemi oldum yine ağır biraz sürekli baş dönmesi ve mide bulantısı yaşıyorum doktor ilaç verdiGünaydın herkese
Hayırlı cumalar
Rabbim gönlümüzdekileri bizlere hayırlı olarak nasip etsin bu mübarek günün hürmetineAminnn
Ben Listedeki yüzdeyi böldüminşallah hata yoktur
Bu aradaLovedreams Mezuniyetin hayırlı olsun inşallah bir daha 1 kg bile artı görmesin...aminnn
İnşallah bende mezun olurum bir gün
Çok teşekkür ederim canım inşaAllah görürsün sende ve herkes ben galiba 1 2 kilo alırım çünkü anemi oldum yine ağır biraz sürekli baş dönmesi ve mide bulantısı yaşıyorum doktor ilaç verdi
Aynen zaten ödem çok fena oluyor şu içmeye eskisi gibi devam etmem lazım iyice bıraktımÇok geçmiş olsun canımilaçlarını düzenli olarak kullan ve bol su iç canım ödem oluşmaz en azından suyu bol tutarsan
Merhaba kızlar , sevgili kaptanım ve motive olmamda etkisi olan takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ve bende takımdan ayrılıyorum.şuana kadar 15 kg kadar verdim.zaten hedefime az kaldı.umarım hepimiz hedefimize ulaşırız.sevgiler.
Günaydın herkese
Hayırlı cumalar
Rabbim gönlümüzdekileri bizlere hayırlı olarak nasip etsin bu mübarek günün hürmetineAminnn
Ben Listedeki yüzdeyi böldüminşallah hata yoktur
Bu aradaLovedreams Mezuniyetin hayırlı olsun inşallah bir daha 1 kg bile artı görmesin...aminnn
İnşallah bende mezun olurum bir gün
Teşekkür ederim canım ilgilendiğin zaman ayırdığın için ❤❤❤10.takım listesini paylaşım alanına taşıyorum arkadaşlar ... Ola ki bir karar değişikliği olur , düzenleme yaparız ... Bugün yoğunum , hazırken unutmadan taşıyayım
Teşekkür ederim canım ilgilendiğin zaman ayırdığın için ❤❤❤
Önerin için teşk. Tatlım ancak yeterince zaman ayıramayacağımı düşünüyorum.***10. TAKIM 525. ETAP***
88prenses22 (86.8///%) kendi isteği ile bildirimsiz ayrıldı.
Cansu-S (54.4///%)kendi isteği ile bildirimsiz ayrıldı.
hidden paradise (66///)
Ceren06_35(67.7/66.2/1.5/%2.22)13.takıma transfer olmak istiyor .
Lovedreams(52///%) 516.etapta 52 kilo ile izne ayrılan üye geri döndü. Yüzdesi 9'a bölündü . Mezun olmak istiyor .
10. Takım Yüzdesi: %
Lovedreams canım dediğim gibi makç 48.4 ile mezun olabiliyorsun ... Bu hafta bildirim yaparsan bu şekilde ekleniyorsun listeye ... hafta içi 48 olduğunu yazmıştım :) bekliyorum ..
hidden paradise canım , senin ayrılmak istediğinle ilgili mesajını okudum , kararın net ise kendi isteği ile ayrıldı notu düşüceğim , dilersen takımlardan birine transferde olabilirsin.
Aminnnnnnnnnnnnn . ben mezuniyetten sonra 9 kilo kadar verdim ... korkmayın o kadar korumadan ... buralardan kopmadığınız sürece diyet elden gitmiyor banucum (adını yanlış anımsamıyorum umarım )
Ay maşallah suphanallahRabbim nazarlardan saklasın ...İşte tamda bu darısı benim başıma ...Çok aminnnn Valla diyetisyenime de dedim hedef 40 kg vermek ama ben 40 gitti diye hemen korumaya geçmem verebildiğim kadar devam diye süpersin abla diyor
Kim kim kimPencereleri açayım da havalansın biraz..
Gelen olur belki.. belli mi olur?
Kim kim kim
Bahar kaptanım vaktin kısıtlı biliyorum ama valla çok merak ediyorum kim diye
Birisine çıkma teklif ettim.. bakalım kabul edecek mi?
Huzur istiyorum huzur.. hepsi bu.
Bahar kaptanım vaktin kısıtlı biliyorum ama valla çok merak ediyorum kim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?