Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

***10. TAKIM 525. ETAP***

88prenses22 (86.8///%) kendi isteği ile bildirimsiz ayrıldı.
Cansu-S (54.4///%)kendi isteği ile bildirimsiz ayrıldı.
hidden paradise (66///)
Ceren06_35(67.7/66.2/1.5/ %2.22)13.takıma transfer olmak istiyor .
Lovedreams(52/48.2/3.8/ % 0,82) 516.etapta 52 kilo ile izne ayrılan üye geri döndü. Yüzdesi 9'a bölündü . Mezun olmak istiyor .

10. Takım Yüzdesi: %

Günaydın herkese

Hayırlı cumalar
Rabbim gönlümüzdekileri bizlere hayırlı olarak nasip etsin bu mübarek günün hürmetine Aminnn

Ben Listedeki yüzdeyi böldüm inşallah hata yoktur
Bu arada Lovedreams Mezuniyetin hayırlı olsun inşallah bir daha 1 kg bile artı görmesin...aminnn
İnşallah bende mezun olurum bir gün

Çok teşekkür ederim canım inşaAllah görürsün sende ve herkes ben galiba 1 2 kilo alırım çünkü anemi oldum yine ağır biraz sürekli baş dönmesi ve mide bulantısı yaşıyorum doktor ilaç verdi

Çok geçmiş olsun canım ilaçlarını düzenli olarak kullan ve bol su iç canım ödem oluşmaz en azından suyu bol tutarsan

***10. TAKIM 525. ETAP***

88prenses22 (86.8///%) kendi isteği ile bildirimsiz ayrıldı.
Cansu-S (54.4///%) kendi isteği ile bildirimsiz ayrıldı.
hidden paradise (66///) kendi isteği ile bildirimsiz ayrıldı.
Ceren06_35(67.7/66.2/1.5/ %2.22) 13.takıma transfer olmak istiyor .
Lovedreams(52/48.2/3.8/ % 0,73) 516.etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü.Yüzdesi 10'a bölündü . Mezun olmak istiyor .

10. Takım Yüzdesi: % 0.590

Lovedreams de düzeltme yaptım . Bildirimsiz ayrılmış o etap . Küçük bir detay :)

hidden paradise ın da alttaki mesajını baz alarak notunu ekledim .

Listenin son hali hazır .

Aminnnnnnnnnnnnn . ben mezuniyetten sonra 9 kilo kadar verdim ... korkmayın o kadar korumadan ... buralardan kopmadığınız sürece diyet elden gitmiyor banucum (adını yanlış anımsamıyorum umarım )

10.takım listesini paylaşım alanına taşıyorum arkadaşlar ... Ola ki bir karar değişikliği olur , düzenleme yaparız ... Bugün yoğunum , hazırken unutmadan taşıyayım

10.takım listesini paylaşım alanına taşıyorum arkadaşlar ... Ola ki bir karar değişikliği olur , düzenleme yaparız ... Bugün yoğunum , hazırken unutmadan taşıyayım
Teşekkür ederim canım ilgilendiğin zaman ayırdığın için ❤❤❤

Önerin için teşk. Tatlım ancak yeterince zaman ayıramayacağımı düşünüyorum.

Aminnnnnnnnnnnnn . ben mezuniyetten sonra 9 kilo kadar verdim ... korkmayın o kadar korumadan ... buralardan kopmadığınız sürece diyet elden gitmiyor banucum (adını yanlış anımsamıyorum umarım )

Ay maşallah suphanallah Rabbim nazarlardan saklasın ...İşte tamda bu darısı benim başıma ...Çok aminnnn Valla diyetisyenime de dedim hedef 40 kg vermek ama ben 40 gitti diye hemen korumaya geçmem verebildiğim kadar devam diye süpersin abla diyor

Hazır 10.takımı boş bulduk tabii ki de süpersinnnn ... ben diyete başladığımda 90 lı kilolarda .... takıma başladığım da 79 lardaydım ... hedef 68 di .. 65 oldu ... 64.7 ile mezun oldum .. bugün 55.5

A ha neredeyse bi 40 ta benden gitmiş ...

Gitsinler ve gelmesinler yeter artık daaa

10.takım , takımda üye kalmadığından kapatılmıştır.

Cuma Yarışmaları Karar Defterine göre yarışan takım sayısı 12 'dir . Bu sebeple , herhangi bir sebepten dolayı mevcut takımlardan biri kapanana dek ,yeniden takım açılmayacaktır ..bilginize ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…