Ay bişi solmasın,belkim haber neym bekliyodurÇıkma teklifimin son geçerlik tarihi sonsuz..
Sadık ve sabırlı bir insanım ben. Bekliyorum öyle.
Tek sakıncası elimdeki çiçekler solabilir bu zaman zarfında.
canımsınSevgilimoni şim,
Elimdeki çiçekler büyüdü ağaç oldu. 10. takıma yol oldu.
Eki Görüntüle 2116220
Lütfen artık gel.
Lütfen 10. takımın kaptanı ol.
Benim tatlı monişim, benim güzel kalplim.
cansınız
çok teşekkür ederimHoş geldin monişim..
10. Takım sana emanet.. İçim çok rahat. Her zaman yanındayım.
Hayırlı olsun.
Eki Görüntüle 2116221
Selamlar herkese,
Teklif yapılmış niyetler güzel belli, kişisel duygu ve düşüncemmoni şimden boncuğumdan ayrılıyo oluşumuzun mahsunluğu
Karar sevgili monişimin,sevdiği diğer insanları da kırmak istemiyor gönüller de ayrılmaya razı değil. Ponçiğimiz bizden uzak kalmasın onu üzmesinler yormasınlar isteriz.Birisi çıkar bi laf eder gönlü kırılır piremsesin, ejderyalarımı salarım milletin üstüne sonra mune gelir griye boyar beni gider
Sarıp sarmalamaktan hiç vazgeçmem monişimi ama teklifi kırmak istemezse de elim gözüm kalbim emeğim senindir bil monişim
Uyarımı tekrarlıyorum döner geri buradan alıntı yaparım.Monişimi üzerlerse 3ejderya gücünde cızbız yaparım herkescikleri haberiniz olsun. Monişim ne kadan minnoşsa ben de o kadar öcü olurum başınıza ölçüyü de aha da burdan veriyorum.
artık biri daha sorun çıkarırsa kapatıp gidelim canım. Kimse bişey demesin mümkünseSelamlar herkese,
Teklif yapılmış niyetler güzel belli, kişisel duygu ve düşüncemmoni şimden boncuğumdan ayrılıyo oluşumuzun mahsunluğu
Karar sevgili monişimin,sevdiği diğer insanları da kırmak istemiyor gönüller de ayrılmaya razı değil. Ponçiğimiz bizden uzak kalmasın onu üzmesinler yormasınlar isteriz.Birisi çıkar bi laf eder gönlü kırılır piremsesin, ejderyalarımı salarım milletin üstüne sonra mune gelir griye boyar beni gider
Sarıp sarmalamaktan hiç vazgeçmem monişimi ama teklifi kırmak istemezse de elim gözüm kalbim emeğim senindir bil monişim
Uyarımı tekrarlıyorum döner geri buradan alıntı yaparım.Monişimi üzerlerse 3ejderya gücünde cızbız yaparım herkescikleri haberiniz olsun. Monişim ne kadan minnoşsa ben de o kadar öcü olurum başınıza ölçüyü de aha da burdan veriyorum.
Hayirli olsun kaptanimyerim seniiiii fındığım bitanem
Hoşeldin hayırlı olsunnnn
Hayirli olsun kaptanim
Yardima ihtiyacin olursa etiketlemen yeterli
Sen yeni gelen fındıklara sarılırsın artıkyerim seniiiii fındığım bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?