öjgemin ejderhalayı vay koykutup kaçıyıy onlayıartık biri daha sorun çıkarırsa kapatıp gidelim canım. Kimse bişey demesin mümkünse
Valla olmasın artık bi zahmetartık biri daha sorun çıkarırsa kapatıp gidelim canım. Kimse bişey demesin mümkünse
Kardeşiz hepimiz olmayacak öyle şeylerValla olmasın artık bi zahmetsaçları sarıya boyatıp khalessi olarım valla ejderyaların önüne atarım milleti. Monişin kadro güçlü benden duymuş olmayın ama has targaryen kendisi Kendi Jon u bile var gelir döver herkesi boncuk anasını birileri üzerse
teşekkür ederimHayırlı ve bol eksili olsun :)
yerim yerim ben seniSen yeni gelen fındıklara sarılırsın artıkunutursun fındığını özge kim ki zaten herkescikler bırakmış gitmiş tamam tamam ağlamıyorum gözüme ayrılıklar battı sadece
Allah iyiliğini versin emiValla olmasın artık bi zahmetsaçları sarıya boyatıp khalessi olarım valla ejderyaların önüne atarım milleti. Monişin kadro güçlü benden duymuş olmayın ama has targaryen kendisi Kendi Jon u bile var gelir döver herkesi boncuk anasını birileri üzerse
Dökmeden yesene
Yemek yedim az yerler kırıntı oldu ama
Tamam ben temizlerim
Hoşgeldin,çok teşekkür ederim kaptanım,destekleriniz benim için çok değerliSelam kızlaaaaarrrrrrrrr
Bakıyorum şenlik var
Temizliğe yardıma geleyim dedim ama maşallahınız var her yeri silip süpürmüşsünüz
Tekrar hayırlı olsun hepimize
moni cim sana da başarılar canım
Kaptanıçem ,şahnurum gelmiş,hoşgelmişşşmonim can dostum hayırlı uğurlu olsun kardeş takım oluruz artık
yeni takım olsa da burda eski takımını unutma lütfen
seni çok özleriz bizz yoksam
o konuda hiç endişen olmasın ben 5. takımdan da yeterim sana öpüldün güzel yürekli insanKaptanıçem ,şahnurum gelmiş,hoşgelmişşş
çok teşekkür ediyorum canımsın güzel insan
eski yeni yok kaptanların hası2 takım olduk ailemiz büyüdü hunililerin çoğaldı
ben sizsiz durabilirmiyim kiçok ağlayım yokşa
oklavayı kafamdan eksik edersen ben kilo verememoklavanı al çık çık gel
bişii olmaz eline sağlık toplamışsın zaten
Yemek yedim az yerler kırıntı oldu ama
Tamam ben temizlerim
Dökmeden yesene
Başkasının evinde döke saça yenir mi
Neyse temizlemişsin
Hani bize biz bakacak mıyız
kahveye geldimmmmm))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?