Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

artık biri daha sorun çıkarırsa kapatıp gidelim canım. Kimse bişey demesin mümkünse
Valla olmasın artık bi zahmet saçları sarıya boyatıp khalessi olarım valla ejderyaların önüne atarım milleti. Monişin kadro güçlü benden duymuş olmayın ama has targaryen kendisi Kendi Jon u bile var gelir döver herkesi boncuk anasını birileri üzerse

Sen yeni gelen fındıklara sarılırsın artık unutursun fındığını özge kim ki zaten herkescikler bırakmış gitmiş tamam tamam ağlamıyorum gözüme ayrılıklar battı sadece
yerim yerim ben senidaha dün kokladım öptüm sevdim ama özledim şimdiden
oh miss gibi burnumdasınız Ayşem'de lydznp Sen'de inatettimolacak pıtırcıklarım benim

Allah iyiliğini versin emi
hep böyle incecik fıstık fıstık salın her bir yerler de
oyyy hala gülüyorummmm

Selam kızlaaaaarrrrrrrrr

Bakıyorum şenlik var

Temizliğe yardıma geleyim dedim ama maşallahınız var her yeri silip süpürmüşsünüz

Tekrar hayırlı olsun hepimize

moni cim sana da başarılar canım

Hoşgeldin,çok teşekkür ederim kaptanım,destekleriniz benim için çok değerli

monim can dostum hayırlı uğurlu olsun kardeş takım oluruz artık
yeni takım olsa da burda eski takımını unutma lütfen

seni çok özleriz bizz yoksam
Kaptanıçem ,şahnurum gelmiş,hoşgelmişşş
çok teşekkür ediyorum canımsın güzel insan
eski yeni yok kaptanların hası 2 takım olduk ailemiz büyüdü hunililerin çoğaldı
ben sizsiz durabilirmiyim ki çok ağlayım yokşa
oklavayı kafamdan eksik edersen ben kilo veremem oklavanı al çık çık gel

o konuda hiç endişen olmasın ben 5. takımdan da yeterim sana öpüldün güzel yürekli insan

Takım duası okumaya geldim

10. Takım yarışmacılar ile dolsun taşsın inşallah, bol bol kilo verilsin, hep derecelere girilsin. Birincileriniz sırlarını bol bol paylaşsın. Sohbetler sayfaya sığmasın diğer tüm sayfalara sıçrasın, Amin

Hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…