Ağlıyormuyum ben yaaa..yerim yerim ben senidaha dün kokladım öptüm sevdim ama özledim şimdiden
oh miss gibi burnumdasınız Ayşem'delydznp Sen'de @inatettimolacak pıtırcıklarım benim
bebişim onların hepsi sağlıklı ikramlıklar,gönül rahatlığıyla yiyebilirsinBurda kimse zayıflamak kapatın takımı
Arkadaş geleni daha gelir gelmez yoldan cikariyorsunuz
gbenim de gelmiş hoşgelmişKahve yanina saglikli atistirmaliklarla geldim hayirli olsunaa sevgilimoni ciiim İnsaallah gelen mezun adaylari kisa zamanda verip istedikleri kilolari da kolayca omur boyu korurlar
Cok basarili olacaksin ve biz her daim yaninda olucaz 5.takim olarakk
Eki Görüntüle 2116300
Ayşemmm ağlamak yok kuzummmAğlıyormuyum ben yaaa..
Monişim yaaa... ALLAH yardımcın olsun. Burada hiç üzülme yorulma inşALLAH. Yolun açık, gönlün ferah olsun canım
ekledik kaptanım,hatta diğer kaptanlar çekildiler bir süreAcil yeni uye bulmamiz lazim katilmak iateyenler topigine 10.takimi ekledin mi cnm ben cepten yapamiyom
Ben guya duzeltme yaptim mesaja ama sen cevap bile yazmisin canimekledik kaptanım,hatta diğer kaptanlar çekildiler bir süre
üye yok,kaldım mı bi başıma
Ben seninle takılırım bir süre bizim takımda boş bu aralar hastalıklar falan sessiz kaldı takım buraya uğrarim bir süre bende yalnız sayılırım kaptanimekledik kaptanım,hatta diğer kaptanlar çekildiler bir süre
şu an boş gezenin boş kalfası gibi bişiyimBen guya duzeltme yaptim mesaja ama sen cevap bile yazmisin canim
canım ya sağolasınBen seninle takılırım bir süre bizim takımda boş bu aralar hastalıklar falan sessiz kaldı takım buraya uğrarim bir süre bende yalnız sayılırım kaptanim
üye bulsam çok iyi olacak sitede turluyorum kolundan kaparsam birini buraya getireceğim
Ne bileyim birden şey oldu işteAyşemmm ağlamak yok kuzummm
bir yere gitmedim ben gitmem deyine birlikteyiz sadece bir evimiz daha oldu
Allah razı olsuninşallah canımcım
Sagolsunlar hepsi çok ince davrandıAcil yeni uye bulmamiz lazim katilmak iateyenler topigine 10.takimi ekledin mi cnm ben cepten yapamiyom
Not:bu mesaji yazdiktan sonra baktim da butun kaptanlarim cekimis sana yer acmislar bu huzur bu kardeslik boyle devam etsin
Şimdi yeni gelen üyenin 2 hafta da deneme süresi olacak. Bu cuma bildirimde bulunamayacaksın. Ne yapsak bir kaç kişi üyeler listeye girene kadar sana mi transfer olsak. Olabilir miekledik kaptanım,hatta diğer kaptanlar çekildiler bir süre
Güzel günler çok yakın. Senin olduğun yer zaten güzelleşir. InşALLAH senin ruhuna, kalbine gore güzel insanlar gelir takımına
Ne bileyim birden şey oldu işte
Sagolsunlar hepsi çok ince davrandı
Şimdi yeni gelen üyenin 2 hafta da deneme süresi olacak. Bu cuma bildirimde bulunamayacaksın. Ne yapsak bir kaç kişi üyeler listeye girene kadar sana mi transfer olsak. Olabilir miseaBahAR ? Geçici olarak.
Bu daha mantıklı olduHem seni cevaplamış olayımlydznp hem de aklımdakini moni şimle paylaşayım.
monişim, üyeler gelip de deneme süreleri bitene kadar sen 5. takım listesinde yer alabilirsin, sakıncası olmaz diye düşünüyorum. Çünkü ne de olsa en azından 15 gün etaplar dahil olmayacak 10. takım.
Sonuç listelerine ilk girdiğin etapta kendi isminin yanına -5. takımdan transfer oldu- notunu koyarsın ve yeni üyelerinle birlikte ilk bildirimi yaparsın.
Adı üstünde bu bir geçiş evresi olacak. Hemen aynı gün takımın işlerlik kazanmasını beklememeliyiz. Bu beklenti bizi demoralize eder.
Sen şimdi iki evi olan bir üye olarak düşün kendini. Üyelerin gelmeye başladıkça her şey yoluna girer güzel kalplim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?