Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Nurciloji @garipkedi psikologg

Şekerlerim tekrar hoşgeldiniz
Ben Ayşe, takım kaptanıyım.Yaşım 47 evliyim, 2 yetişkin oğlum,1 gelinim 1 de torunum varsosyoloji mezunuyum.
Uzun zamandır buralardayım.110 kg ile 5.takıma başladım. Diyetisyen gözetimindeyim yaklaşık 11 aydır, güncel kilom 83.
halen 5.takımda benim için çok değerli arkadaşlarımla birlikteyim.Sizlerin takımda ki deneme süreleriniz bitip listeye dahil olduğunuzda bende sizlerle burada listede olucam

Kısa sürede birbirimizi tanırız

Bilgilerinizi kayıt edebilmem adına birkaç sorum olacak

Takıma geldiğiniz kilonuz? :
Hedef kilonuz ? :
Daha önce başka bir takımda yarıştınız mı? :

Slm takim yeni aciliyor sanirim.daha once hic cuma takimlatina katilmadim.nasil oluyor bilgilendirir misinz lutfen

Merhaba.60 kiloyla hamile kadim 82 e ciktim.5 ay oldu dogum yapali suan 67 kiloyum.hedefim 57 e dusmek.kendmce dikkat ediyorm ama 4 ayda sadece 3 kilo verdim.4 ay sonra ise baslayacam elbiselerime girmem gerek.hicbiri olmuyor

Ins canim senden gorup geldim.ne kadar tesvik olursa o kadar iyi.yeter ki zayiflayalim

Bebişini Allah bağışlasın,hayırlı bir evlat olsun, sağlıcakla mutlulukla büyüsün
4 ay sonra inşallah sağlıklı bir şekilde zayıflayıp elbiselerinin içine sığmış olarak seni işe göndericez

Teşekkür ederim :)
Merhaba ben de katılmak istiyorum ama henüz konuyu okumadım bir göz atayım

Evet tatlım takımca zayıflıcaz
Bir tazecik anne daha
Bebişini Allah bağışlasın,hayırlı bir evlat olsun, sağlıcakla mutlulukla büyüsün
diyetisyene gidiyor olman senin için olumlu bir durum, sakın vazgeçme. Kilo verdikçe motive olacaksın canım listelerine uymaya çalış

Canım hoşgeldin,biz seninle 2013 senesinde 8.takıma geldiğinde tanışmışız aynı takımdaymışız yani, ne güzel bir tesadüf
Temmuza çok vaktimiz var, incecik kuğu gibi bir gelin olacaksın inşallah
Hayırlı uğurlu olsun, rabbim tamamına erdirsin mutlu mesut huzurlu bir şekilde inşallah
Benim de evlilik günüm 22 temmuz
ay ne güzel kızımızı gelin edicez,yaza düğünümüz var a dostlar

psikologg
tatlım, önceki yıllarda yarışma bilgilerin şu şekilde:

299. etap 9 mart 2013 -8.takıma geliş

301. Etap 22 mart 2013- 8.takımdan diskalifiye

psikologg ( 65,30 /) Diskalifiye Edildi

15 mart 2013 den sonra takıma uğramadığın için diskalifiye edilmişsin.

bu bilgiler bir kenarda dursun çünkü buradaki deneme sürenin sonunda listeye dahil olabilmen için gerekli olacak

Son düzenleme:
Takımın ilk menüsü senden geldi
Sanırım karatay tarzı besleniyorsun öğünlerin 2 adet ve yanılmıyorsam ara öğün yapmıyorsun.
yorumlarımı ona göre yapıcam

listen bütün olarak güzel ,spor da yapılmış harika
sabah ve akşam yemeğinin kahvaltı tarzı olmasının bir sebebi var mı bugüne mi özel?
yoğurt yada ayran da olsaymış süper olurmuş
siyah çay yerine yeşil çay da tüketebilirsin ödem atar bol bol
su miktarını belirtmemişsin umarım yeterli miktarda içiyorsundur
beğendim

10.Takımın sevgili yeni kızçeleri

Bahar'ım özetlemiş

Takımların ve yarışmanın ana hatları bu şekilde:

''Üyelerden oluşan takımlar arası bir kilo verme yarışması olarak özetleyebilirim.
Günlük diyet mönü ve egzersiz programları paylaşılıyor takım topiklerinde.
Her hafta Cuma günü kiloları ile de takımlar derecelendiriliyor.

Kaba taslak böyle özetleyebilirim. ''

Takım içinde neleri nasıl yapıyoruz, özetleyeyim

*ilk sayfamızdaki yarışma kural linklerini ve diğer yazılanları mutlaka okuyalım.
* Günlük bol paylaşım yapalım takım arkadaşlarımızın menülerini yorumlayalım.
*Gün sonunda açıklayıcı şekilde menümüzü tüm günü kapsayan bütün olarak paylaşalım.
*Menümüze mutlaka gün içinde yaptığımız sporları,sürelerini vs. ekleyelim.
*Menümüze mutlaka gün içinde içtiğimiz su miktarını yazalım.
*Pazartesi ve cuma günleri kilo bildirme günümüz.

*Yeni üyelerin deneme süresi en az 2 haftadır.
*deneme süresi sonunda listeye sadece hak edenler alınacaktır.
*Bunun bir yarışma olduğunu her daim hatırlamalı ve derece yapmaya gayret etmeliyiz.

* Her hafta gayret edip takımımızın en az % 30 barajını aşmasını sağlamalıyız.
*Her cuma saat 12:00 a kadar mutlaka tartılıp kilomuzu bildiriyoruz.
*Kaçamaksız, sağlıklı beslenme ile en kısa sürede hedeflerimize ulaşıyor ve korumaya geçiyoruz.
*Su çok önemli günde 3 litre su mutlaka içmeliyiz,sağlıklı kilo verebilmek adına.

İlk menümü paylaşayım

uyanınca
1 bardak su

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
maydanoz, 2 çeri domates
1 dilim tam buğday ekmeği
yeşil çay

ara
yok

öğle
yarım tabak etli nohut
2 y.kaşığı yoğurt
1 y.kaşığı zerdeçal

ara
yaseminli yeşil çay
3 kuru kayısı

ara
yok

akşam
5 y.kaşığı et sote

ara
türk kahvesi şekersiz

ara
1 d. ananas
1 aktivia
1 bardak sıcak su

su:3 litre
spor:yok

Merhaba.60 kiloyla hamile kadim 82 e ciktim.5 ay oldu dogum yapali suan 67 kiloyum.hedefim 57 e dusmek.kendmce dikkat ediyorm ama 4 ayda sadece 3 kilo verdim.4 ay sonra ise baslayacam elbiselerime girmem gerek.hicbiri olmuyor
Günaydın canım. Sen hiç merak etme burada motivasyonun artacak. Birazda dikkat eder sağlıklı beslenirsen çok güzel kilolar verirsin. Emziriyor musun?

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Maşallah Üyeler toplanmaya başlamış ve çok güzel bir Takım oluşacağına eminim İlk menülerde paylaşılmış eee daha ne olsun
Bende her fırsatta buralarda olurum o güzen enerjiyi görmek için

Çooook güzel ve kaçamaksız bir gün olur inşallah hepimiz için

Senden kurulmak isteyen kim heme göster bana kafasını bu merdane ile kırayım

Günaydın bu arada sana tatlı monişim

Günaydınnn

3. Takıma uğramadan buraya geleyim dedim :)

Cansınız

camları açayım ,dışarıda hafiften kar başlamış

bol oksijen ve pozitif enerji dolsun takımımız

Hamarat insanın hali başka ne güzel takımıda silip süpürmüş Ben evi daha yeni hallettim eee takıma da sıra gelir artık
Anam nedir bu kadınların ruh hali hep bir temizlik hep bir geyşalık ruhu
Ben kendimi iyi hissedince evi kaldırıp baştan aşağı temizlemek istiyorum nedense ama canım sıkkın olunca da çok götürse umurum olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…