Hoş buldumhoşgeldin canım,çok teşekkür ederim.desteğiniz çok kıymetl
evet kediciğimiz pek sevimlidirHoş buldum
Bu arada madalyaniz cok sevimli söylemeden geçemedim
Slm takim yeni aciliyor sanirim.daha once hic cuma takimlatina katilmadim.nasil oluyor bilgilendirir misinz lutfen
Merhaba.60 kiloyla hamile kadim 82 e ciktim.5 ay oldu dogum yapali suan 67 kiloyum.hedefim 57 e dusmek.kendmce dikkat ediyorm ama 4 ayda sadece 3 kilo verdim.4 ay sonra ise baslayacam elbiselerime girmem gerek.hicbiri olmuyor
Ins canim senden gorup geldim.ne kadar tesvik olursa o kadar iyi.yeter ki zayiflayalim
Teşekkür ederim :)
Merhaba ben de katılmak istiyorum ama henüz konuyu okumadım bir göz atayım
Evet tatlım takımca zayıflıcazOkudum biraz anlamaya çalıştım. Takımca zayıflayacağız sanırım.
Ben de 60 kilo ile hamile kaldım. 80le bitirdim. Doğumdan sonra 13 kilo vermistim ama sonra yine aldım 74 kiloydum. Iki hafta önce diyetisyene gittim 72 71 dolaylarinda geziyorum şu an. Ama diyet listelerine uyamıyorum bi türlü.
Bu arada şişmanlama serüvenim kpss hazırlanma sürecinde başladı bütün kötü yeme alışkanlıklarını da o zaman edinmiştim zaten. Şu an obezite sınırındayım diyetisyen öyle dedi. Boyum da kısa çünkü. 156cm.
Canım hoşgeldin,biz seninle 2013 senesinde 8.takıma geldiğinde tanışmışız aynı takımdaymışız yani, ne güzel bir tesadüfArkadaşlar selam:) aranıza yeni katıldım. Biraz kendimden bahsedeyim...
28 yaşındayım. Temmuz’da düğünüm var tabi gelinlik için kilo vermem gerekiyor. Aslında genellikle 62-63lerde seyrediyordum, 70,6 kiloya çıktımgeçen gün gelinlik denemeye gittiğimde görüntüm hiç hoşuma gitmedi. Acilen kilo vermem gerekiyor İlk etapta hedefim 62, 56 kilo ise son hedefim. Boyum 1.66
Diyete dün 70,6 kilo ile başladım, bu sabah tartıldım 68.9dum. Aynı zamanda Spora da başladım. Umarım bir an önce yılmadan hedefime ulaşırım
Takımın ilk menüsü senden geldiBugünkü menümü de yazayım,
Sabah:
1 parça kaşar peyniri
Biraz rende mozerella peyniri
4-5 ince dilim havuç
2 dal maydonoz
1 tane orta boy salatalık
6-7 tane siyah sele zeytin
4 ceviz
Şekersiz çay
Öğle:
Yok
Akşamüstü spor salonunda 60 dakika spor İle aşağı yukarı 200-200 küsür kalori yaktım
20 dakika koşu bandında tempolu yürüyüş
20 dakika bisiklet
10 dakika eliptik bisiklet
10 dakika hip abductor/adductorde kalça bacak sıkılaştıran çalışma
Akşam saat 19:00 gibi
İki dilim kaşar peyniri
5 tane siyah sele zeytin
2 yaprak limonlu göbek salata
4 ceviz
1 tane orta boy salatalık
Bir iki parça çeçil peyniri
2-3 dal maydonoz
Yarım avuç fındık
Yarım avuç badem
10 tane kuru üzüm
Şekersiz çay
1 saat sonra
1 tane detox içeceği (karalahana, marul, ıspanak, maydonoz, zencefil, elma karışımı)
Şekersiz ıhlamur
Günaydın canım. Sen hiç merak etme burada motivasyonun artacak. Birazda dikkat eder sağlıklı beslenirsen çok güzel kilolar verirsin. Emziriyor musun?Merhaba.60 kiloyla hamile kadim 82 e ciktim.5 ay oldu dogum yapali suan 67 kiloyum.hedefim 57 e dusmek.kendmce dikkat ediyorm ama 4 ayda sadece 3 kilo verdim.4 ay sonra ise baslayacam elbiselerime girmem gerek.hicbiri olmuyor
Senden kurulmak isteyen kimbenden kurtuluş yok demişmiydim demiştimm
aynısını düşünmüştüm, teşekkür ederim canımcım
beni kapıdan kovsalar bacadan girerim5.takım benim evim, dediğin gibi 2 evim oldu şimdi
kardeş takım olalım biz @toplight kaptaniçem
Her şey güzel olacak
Senden kurulmak isteyen kimheme göster bana kafasını bu merdane ile kırayım
Günaydın bu arada sana tatlı monişim
Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Maşallah Üyeler toplanmaya başlamış ve çok güzel bir Takım oluşacağına eminimİlk menülerde paylaşılmış eee daha ne olsun
Bende her fırsatta buralarda olurum o güzen enerjiyi görmek için
Çooook güzel ve kaçamaksız bir gün olur inşallah hepimiz için
Günaydınnn
3. Takıma uğramadan buraya geleyim dedim :)
camları açayım ,dışarıda hafiften kar başlamış
bol oksijen ve pozitif enerji dolsun takımımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?