Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Slm takim yeni aciliyor sanirim.daha once hic cuma takimlatina katilmadim.nasil oluyor bilgilendirir misinz lutfen
Üyelerden oluşan takımlar arası bir kilo verme yarışması olarak özetleyebilirim.
Günlük diyet mönü ve egzersiz programları paylaşılıyor takım topiklerinde.
Her hafta Cuma günü kiloları ile de takımlar derecelendiriliyor.

Kaba taslak böyle özetleyebilirim.

10. takımın kaptanı moni sizi daha detaylı bilgilendirecektir.
İsterseniz, siz bu arada kendinizden bahsedin. Kilonuz nedir, kilo alma süreciniz nasıl oldu.

Merhaba.60 kiloyla hamile kadim 82 e ciktim.5 ay oldu dogum yapali suan 67 kiloyum.hedefim 57 e dusmek.kendmce dikkat ediyorm ama 4 ayda sadece 3 kilo verdim.4 ay sonra ise baslayacam elbiselerime girmem gerek.hicbiri olmuyor
Canım burada kilo vermek daha kolay ve keyifli :) umarım sizlerede faydası olur ben faydasını gördüğüm için diğer gruba yazdım tabi karar sizin sonuçta tek amacımız zayıflamak

Okudum biraz anlamaya çalıştım. Takımca zayıflayacağız sanırım.
Ben de 60 kilo ile hamile kaldım. 80le bitirdim. Doğumdan sonra 13 kilo vermistim ama sonra yine aldım 74 kiloydum. Iki hafta önce diyetisyene gittim 72 71 dolaylarinda geziyorum şu an. Ama diyet listelerine uyamıyorum bi türlü.
Bu arada şişmanlama serüvenim kpss hazırlanma sürecinde başladı bütün kötü yeme alışkanlıklarını da o zaman edinmiştim zaten. Şu an obezite sınırındayım diyetisyen öyle dedi. Boyum da kısa çünkü. 156cm.

benden kurtuluş yok demişmiydim demiştimm

Arkadaşlar selam:) aranıza yeni katıldım. Biraz kendimden bahsedeyim...

28 yaşındayım. Temmuz’da düğünüm var tabi gelinlik için kilo vermem gerekiyor. Aslında genellikle 62-63lerde seyrediyordum, 70,6 kiloya çıktım geçen gün gelinlik denemeye gittiğimde görüntüm hiç hoşuma gitmedi. Acilen kilo vermem gerekiyor İlk etapta hedefim 62, 56 kilo ise son hedefim. Boyum 1.66
Diyete dün 70,6 kilo ile başladım, bu sabah tartıldım 68.9dum. Aynı zamanda Spora da başladım. Umarım bir an önce yılmadan hedefime ulaşırım

aynısını düşünmüştüm, teşekkür ederim canımcım
beni kapıdan kovsalar bacadan girerim5.takım benim evim, dediğin gibi 2 evim oldu şimdi
kardeş takım olalım biz toplight kaptaniçem
Her şey güzel olacak

Bugünkü menümü de yazayım,

Sabah:

1 parça kaşar peyniri
Biraz rende mozerella peyniri
4-5 ince dilim havuç
2 dal maydonoz
1 tane orta boy salatalık
6-7 tane siyah sele zeytin
4 ceviz
Şekersiz çay

Öğle:

Yok

Akşamüstü spor salonunda 60 dakika spor İle aşağı yukarı 200-200 küsür kalori yaktım

20 dakika koşu bandında tempolu yürüyüş
20 dakika bisiklet
10 dakika eliptik bisiklet
10 dakika hip abductor/adductorde kalça bacak sıkılaştıran çalışma

Akşam saat 19:00 gibi

İki dilim kaşar peyniri
5 tane siyah sele zeytin
2 yaprak limonlu göbek salata
4 ceviz
1 tane orta boy salatalık
Bir iki parça çeçil peyniri
2-3 dal maydonoz
Yarım avuç fındık
Yarım avuç badem
10 tane kuru üzüm
Şekersiz çay

1 saat sonra

1 tane detox içeceği (karalahana, marul, ıspanak, maydonoz, zencefil, elma karışımı)

Şekersiz ıhlamur

Slm
moni abla kaptanligin hayırlı olsun

Selamlar kizlar 3. Takimdan mavi kedi ben yeni takimimiz hayirli ugurlu olsun moni kaptanim takimin bol bereket getirir bol bol kapisiriz insallah

G gunesli gunler canım burada sana yardımcı olurlar... Keyifli bol kilo vermeler diliyorum

Canım burada kilo vermek daha kolay ve keyifli :) umarım sizlerede faydası olur ben faydasını gördüğüm için diğer gruba yazdım tabi karar sizin sonuçta tek amacımız zayıflamak

çok çok teşekkür ederim herbirinize ayrı ayrı,desteğiniz benim için çok çok değerli

Son düzenleme:
canımsın

Slm takim yeni aciliyor sanirim.daha once hic cuma takimlatina katilmadim.nasil oluyor bilgilendirir misinz lutfen

Teşekkür ederim :)
Merhaba ben de katılmak istiyorum ama henüz konuyu okumadım bir göz atayım

Merhaba.60 kiloyla hamile kadim 82 e ciktim.5 ay oldu dogum yapali suan 67 kiloyum.hedefim 57 e dusmek.kendmce dikkat ediyorm ama 4 ayda sadece 3 kilo verdim.4 ay sonra ise baslayacam elbiselerime girmem gerek.hicbiri olmuyor

kızlar hepiniz hoşgeldiniz
benim için çok çok özelsiniz, takım bugün kapılarını açtı ve sizler ilk katılımda bulunmak isteyen kişilersiniz
inşallah birlikteliğimiz kalıcı olur ve ben sizleri bir çırpıda mezun ederim birer fıstık olarak
çok çabuk kaynaşır kucaklaşırız

sizlerden ricam 1.sayfamıza göz atmanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…