- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Üyelerden oluşan takımlar arası bir kilo verme yarışması olarak özetleyebilirim.Slm takim yeni aciliyor sanirim.daha once hic cuma takimlatina katilmadim.nasil oluyor bilgilendirir misinz lutfen
Teşekkür ederim :)
Canım burada kilo vermek daha kolay ve keyifli :) umarım sizlerede faydası olur ben faydasını gördüğüm için diğer gruba yazdım tabi karar sizin sonuçta tek amacımız zayıflamakMerhaba.60 kiloyla hamile kadim 82 e ciktim.5 ay oldu dogum yapali suan 67 kiloyum.hedefim 57 e dusmek.kendmce dikkat ediyorm ama 4 ayda sadece 3 kilo verdim.4 ay sonra ise baslayacam elbiselerime girmem gerek.hicbiri olmuyor
Ins canim senden gorup geldim.ne kadar tesvik olursa o kadar iyi.yeter ki zayiflayalimCanım burada kilo vermek daha kolay ve keyifli :) umarım sizlerede faydası olur ben faydasını gördüğüm için diğer gruba yazdım tabi karar sizin sonuçta tek amacımız zayıflamak
benden kurtuluş yok demişmiydim demiştimmNe bileyim birden şey oldu işte
Sagolsunlar hepsi çok ince davrandı
Şimdi yeni gelen üyenin 2 hafta da deneme süresi olacak. Bu cuma bildirimde bulunamayacaksın. Ne yapsak bir kaç kişi üyeler listeye girene kadar sana mi transfer olsak. Olabilir miseaBahAR ? Geçici olarak.
inşallah kuzumGüzel günler çok yakın. Senin olduğun yer zaten güzelleşir. InşALLAH senin ruhuna, kalbine gore güzel insanlar gelir takımına
aynısını düşünmüştüm, teşekkür ederim canımcımHem seni cevaplamış olayım @lydznp hem de aklımdakinimoni şimle paylaşayım.
monişim, üyeler gelip de deneme süreleri bitene kadar sen 5. takım listesinde yer alabilirsin, sakıncası olmaz diye düşünüyorum. Çünkü ne de olsa en azından 15 gün etaplar dahil olmayacak 10. takım.
Sonuç listelerine ilk girdiğin etapta kendi isminin yanına -5. takımdan transfer oldu- notunu koyarsın ve yeni üyelerinle birlikte ilk bildirimi yaparsın.
Adı üstünde bu bir geçiş evresi olacak. Hemen aynı gün takımın işlerlik kazanmasını beklememeliyiz. Bu beklenti bizi demoralize eder.
Sen şimdi iki evi olan bir üye olarak düşün kendini. Üyelerin gelmeye başladıkça her şey yoluna girer güzel kalplim.
Selamlar kizlar 3. Takimdan mavi kedi ben yeni takimimiz hayirli ugurlu olsunmoni kaptanim takimin bol bereket getirir bol bol kapisiriz insallah
Canım burada kilo vermek daha kolay ve keyifli :) umarım sizlerede faydası olur ben faydasını gördüğüm için diğer gruba yazdım tabi karar sizin sonuçta tek amacımız zayıflamak
canımsınÜyelerden oluşan takımlar arası bir kilo verme yarışması olarak özetleyebilirim.
Günlük diyet mönü ve egzersiz programları paylaşılıyor takım topiklerinde.
Her hafta Cuma günü kiloları ile de takımlar derecelendiriliyor.
Kaba taslak böyle özetleyebilirim.
10. takımın kaptanımoni sizi daha detaylı bilgilendirecektir.
İsterseniz, siz bu arada kendinizden bahsedin. Kilonuz nedir, kilo alma süreciniz nasıl oldu.
Slm takim yeni aciliyor sanirim.daha once hic cuma takimlatina katilmadim.nasil oluyor bilgilendirir misinz lutfen
Teşekkür ederim :)
Merhaba ben de katılmak istiyorum ama henüz konuyu okumadım bir göz atayım
Merhaba.60 kiloyla hamile kadim 82 e ciktim.5 ay oldu dogum yapali suan 67 kiloyum.hedefim 57 e dusmek.kendmce dikkat ediyorm ama 4 ayda sadece 3 kilo verdim.4 ay sonra ise baslayacam elbiselerime girmem gerek.hicbiri olmuyor
Arkadaşlar selam:) aranıza yeni katıldım. Biraz kendimden bahsedeyim...
28 yaşındayım. Temmuz’da düğünüm var tabi gelinlik için kilo vermem gerekiyor. Aslında genellikle 62-63lerde seyrediyordum, 70,6 kiloya çıktımgeçen gün gelinlik denemeye gittiğimde görüntüm hiç hoşuma gitmedi. Acilen kilo vermem gerekiyor İlk etapta hedefim 62, 56 kilo ise son hedefim. Boyum 1.66
Diyete dün 70,6 kilo ile başladım, bu sabah tartıldım 68.9dum. Aynı zamanda Spora da başladım. Umarım bir an önce yılmadan hedefime ulaşırım
hoşgeldin canım,çok teşekkür ederim.desteğiniz çok kıymetlimoni kaptanim takiminiz hayirli olsun ben 3.takimdanim..
Sizlere bi hayırlı olsun diyim dedim..
10.takimin tatlis üyeleri sizlere de slmlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?