niye acabaHamarat insanın hali başkane güzel takımıda silip süpürmüş Ben evi daha yeni hallettim eee takıma da sıra gelir artık
Anam nedir bu kadınların ruh halihep bir temizlik hep bir geyşalık ruhu
Ben kendimi iyi hissedince evi kaldırıp baştan aşağı temizlemek istiyorum nedenseama canım sıkkın olunca da çok götürse umurum olmuyor
moni şim, az önce takımın giriş mesajını okudum.. Nasıl da incelikle yerleştirmişsin her şeyi.
Sen var ya... kalbe dokunansın.
Kaptaniçem hoşgelmiş sefalar getirmişoo ne güzel yeni üyelerimiz gelmeye başlamış bu hafta karar defteri güncellememize ekletiriz bahar a kardeş takım olduğumuzu da hadi bakalım üye açısından bereketli bir gün olsun
anne ördekim gelmişBuraya da bir günaydın bırakalım
Maşallah yeni üyeler gelmiş bile ne kadar güzelll
Camlar açılmış, temizlik yapılmış, oh mis gibi
Hoşgeldin canımMerhaba benide araniza alir misiniz.? Kilo vermeye cok ihtiyacim var.
Merhaba hoşgeldin canım, kendini tanıtırmısın?Merhaba benide araniza alir misiniz.? Kilo vermeye cok ihtiyacim var.
selam canım,hoşgeldinSelam takım nasilsnası
İyiyim canım iadeyi ziyaret yapmaya geldim telefondan zor oluyorselam canım,hoşgeldinteşekkürler sen nasılsın
Merhaba hosbuldum. Mennun oldum ayse hn. Hayirli olsun takiminiz.Merhaba hoşgeldin canım, kendini tanıtırmısın?
Ben Ayşe,henüz yeni bir takımız sizlerle büyüyeceğiz inşallah
Tesekkur ederim arkadasim hosbuldum.Hoşgeldin canım
Kendini tanıtırsan
Kaptanmız gelince seninle ilgilenir
Şuanki kilon hedef kilon nedir
Merhaba hosbuldum. Mennun oldum ayse hn. Hayirli olsun takiminiz.
Ben Hayat. Evliyim ve 2 kizim var.
Son zamanlarda cok kilo aldim. Ve dun kucuk kizimi doktora goturmustum kizlar sayesinde tanistigimiz bir arkadas kadinlar klubu sayesinde kilo verdigini soyledi. Bende destek almak icin araniza katilmak istedim.
101kiloyum hic uclu haneleri gormemistim(
Hoşgeldin Hayat'cım, isminiz çok güzel bu aradaMerhaba hosbuldum. Mennun oldum ayse hn. Hayirli olsun takiminiz.
Ben Hayat. Evliyim ve 2 kizim var.
Son zamanlarda cok kilo aldim. Ve dun kucuk kizimi doktora goturmustum kizlar sayesinde tanistigimiz bir arkadas kadinlar klubu sayesinde kilo verdigini soyledi. Bende destek almak icin araniza katilmak istedim.
101kiloyum hic uclu haneleri gormemistim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?