Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tsk ederm cok yardimci oldu.bundan sonra boyle ilerleyim

Rica ederim monişim. Destek için buradayım.

Bizde hala cok saskiniz, cunku arkasindan cok agladik uzulduk..

Canım bir arkadasımız bir haftadır haber alamayınca aradı, hastanede yatiyor durumu iyi degil dendi.. bir kac gun icinde ise öldüğünü duyurdu bu tanidigi ve saniyorum tanidigi gibi tanittigi kisi kendisiydi. Cok manasiz bulduk, cunku biz eski 13. grup arkadaslari olarak birbirimize her zaman her konuda destek olmaya calistik. Neden boyle birsey yapma geregi duygu hic bilmiyorum. Yorum yapmak istemiyorum acikcasi.

Tsk ederm cok yardimci oldu.bundan sonra boyle ilerleyim
Rica ederim. Ben sık sık uğrarım. Menüleri ne bakar gerekirse uyarılarımı yazarım. Eğer beğenip geçtiysem. Beğenmişim demektir.
moni kaptanım da burada o zaten 1e 1 ilgilenir hepinizle. Güzel güzel zayıflarız çıtır çıtır oluruz
Senin adına üzüldüm. Kötü bir oyuna alet olmuşsun

Çok teşekkür ederim O zaman burayı elimden geldiğince takip etmeye çalışacağım:)

Rica ederim monişim. Destek için buradayım.
cansın can

Bence artık sizde bu olayı unutun arkadaslar olan olmus.. herkese saglıklı bir şekilde kilo vermeler
bilgilendirme için teşekkür ederim, gerçekten merak etmiştim

Çok teşekkür ederim O zaman burayı elimden geldiğince takip etmeye çalışacağım:)
rica ederim canımcım birbirimize destek tek amacımız

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Umarım hepimiz için bol eksili sıfır kaçamaklı bir gün olur ve ertesi sabaha bol eksiler görürüz
Sabah beri ancak uğramaya fırsatım oldu
Küçük kızımın hafif ateşi var diye okula göndermedim eşşek uyanınca bilgisayara el koydu ancak kurtardım

Birazdan öğle yemeğimi hazırlayıp karnımı doyuracağım
Sizlere de minik bir yağ yakıcı tüyo vereyim çok lezzetli Bildiğiniz cacığı yemeklik kabakla yapın iyice suyunu sıkıp az da sarımsak eklerseniz müthiş bir yağ yakıcı hatta yazın özellikle diyetisyenimiz cacığı hep o şekilde öneriyor İnanılmaz güzel yağ yaktırıyor

Dün pek su içmedim o yüzden bugün biraz daha fazla içmem lazım ki dünü telafi ederim

Bu arada geçmişinize üstün körü bakayım derken bir merak aldı beni satır kaçırmadan okudum hele Patron besmeleyi çekince obaaa dedim nefesim kesildi yeminle neyse halletmişsiniz konuyu ve bundan sonra sağlıkla ve bol motivasyonla devam edersiniz inşallah...Aminnnn
Allah aklı başında insanlarla karşılaştırsın ne diyelim

aminnnnn
sorma neler neler

sayın 5, takım bilir kişileri kalori saymayla diet yapsam sizce nasıl olur
misal bugün börek isitiyorum 2 dilim yesem ama akşama düşük kalorili geçiştirsem
yoksa 6 öğün yap yok karatay 2 öğün paklar senimi dersiniz bi plan olmalı madem yola çıkıyoruz

tatlım ben orada yazan kalorilere pek güvenmiyorum ve kilo vermek istiyorsak hele ki ilk aşamadaysak börekleri falan unutmalıyız.kalori hesabı diyet yaparken mümkün olur. aşmamak adına
kaldı ki hadi böreği yedin kalori günlük miktarını aşmadın ama bu şu demek:börekle tüm kalori hakkını
bitirdin.tüm gün aç kalınacak. ama istesen de aç kalamıyorsun çünkü o börek kan şekerini alt üst edecek ve sen tüm gün bir şeyler yeme ihtiyacı hissedeceksin
sağlıkla, bir düzen içinde dengeli beslenirsek zaten aç kalmıyoruz
benim listelerim den örnek amaçlı paylaşıcam birazdan

cansın can

bilgilendirme için teşekkür ederim, gerçekten merak etmiştim

rica ederim canımcım birbirimize destek tek amacımız

Dün bizim takımdan bi arkadaşımızın tavsiyesi üzerine "that sugar" filmini izledim. Sana da tavsiye ederim. günlük kaloriyi nereden aldığın önemli. (Ben bunu bu gün 2. kere mi yazıyorum ) işin özü 500kcal 1 pastadan aldığım kalori ile 500gr sağlıklı yemekten aldığın kalori aynı etkiyi yapmıyor.

Karatay'a gelince sen dayanabiliyorsan ve sana iyi geldiğini düşünüyorsan devam et. Ama sabah kahvaltısı karatay'da da önemli. Birde beslenme uzmanları bu konuda 2'ye ayrılmış durumda ben ne desem yalan olur. Ben günde 2 öğün beslendiğim de akşama kontrolü kaybediyorum. benim 2 öğün aram 13saat Ara öğün yapmayınca kilo verme hızım düşüyor. Sende dene kendini takip et. Sana yarayan beslenme şeklini bulacaksın inşallah

Monişim ben arada örnek olsun diye senin takıma da menümü yazsam mı? Bizim takıma sabah yazabiliyorum zar zor. Buraya da copy/paste yaparım

aslında oldum olası kıskanmışımdır olmadı imrenirim yok doğrusu hayretle bakarım
kendine bakan sağlıklı değil kola içmiyorum şeker çok zararlı 5 sendir tadını inan unuttum
bugün yoğurdumu yemedim gece sütümü içiyim
akşama sebze yapmalıyım dün ızgara yedim
hele sabah 7 de iett saçlar maşalı makyaj 10 numara bu soğukta ince çorap mini

aslında olması gerek bu değilmi kendine bakmalı insan vücuduna yatırım yapmalı temizlemeli boyamalı aynaya mutlu bakmalı ben güzelim diyebilmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…