Düşünceli püsküütüm benimPaylaşımın kapısına astım ama size de lazım.
Kutsal su siparişi verdim, gelince iletirim.
Eki Görüntüle 2117008
Afiyet olsun püsküütüm
İhtiyacım yok çünkü aç yaşıyorum.Afiyet olsun püsküütümbol bol yağ yaksın dicem de ihtiyacın yok
Merhaba ben burayi okudum şok oldum.o günkeryneia isimli arkadasimiz ortak alana kaybettik öldü diyince,elim ayagim boşaldı cok üzülmüştüm.her ne kadar tanimasam da etkilemisti beni.sabaha kadar uyuyamamistim.yani eğer bu kötü bir sakaysa cok büyük ayip.uyenin yasamis olmasina ayribi sevindim tabii,ama böyle öldü gibi numaralar hic yakışmadı.cok saskinim suan. keryneia siz nereden almistiniz bu haberi acaba?
Hoşgeldin canımmerhabalar, bir köşeye ilişeyim ben de :)
Ben Ayşe takım kaptanıyım.Henüz üç gün oldu takımın açılalı yani tazecikizmerhabalar, bir köşeye ilişeyim ben de :)
Ben Ayşe takım kaptanıyım.Henüz üç gün oldu takımın açılalı yani tazecikiz
Bize kendinden bahsedermisin ?
şu üç soruya cevap almam gerekiyor not almam adına
güncel kilonuz:
hedef kilonuz:
cuma yarışmalarına daha önce katıldınız mı:
Teşekkür ederim not alıyorum hemengüncel kilom: 59.5
hedef kilom: 50
daha önce katılmadım.
güncel kilom: 59.5
hedef kilom: 50
daha önce katılmadım.
Günaydın canımm hayırlı olsungünaydınnnn
tatlım selam,Merhaba bugun cok yogundum giremedim.
Sabah muzlu yulaf ezmesi
Oglen 2 dilim su boregi
bir kasik pataes puresi ustu ispanak
Aksam corba nohut karniyarik salata(misafirlikteydim mecbur yedim )
Su 2 bucuk litre
Spor yok malesef
Kotu bir baslangic oldu
yine hızır gibi yetişen ayşem gerekli bilgileri vermişBenim sorunum ne yitecegimi pek bilmemek.evde ki seyleri yiyorm onun yerine diyete uygunne yapcagimi bilemiyorm.misafirliktekinide ekmeksiz yedim diye motive etmistm
tatlım yazmaya devam edebilirsin motive olmak adına, listeye girmen şart değil her zaman destek oluruz yeter ki pes etme yaza hayallerinde ki sen olarak girTeşekkür ederim pes etmeyecegim inşallah veririm. Ben de çok heves ettim ama dediğim gibi girip diskalifiye edilmektense hiç başlamamak daha iyi sanki:) Belki seneye işe başlayınca daha rahat olurum da fırsat bulabilirdi..
günaydın canımgünaydın kalın belli bacılar sabah tartııldım beğenmedim pijamamı indirdim gramı düşürdüm tam üst pijamamı sıyıracaktımki baktım boy aynasıyla bakışıyoruz yemedi sabah sabah sezeryanlı sarkık göbeğimi görmeye
son durum 102,800 sabitledim
misafir olduğum 9.takımda 2 ayda 107 den 96 düşüp ameliyat depresyonderken hoop 6 kg geri almışım yaaa
söyleyin şişkonun kendine yaptığını kim yapar hee zalım zalım zalım zaaalım ne olacak benim halımmmmmmmmmmm
hoşgeldin canım,Merhaba bende aranıza katılabilir miyim 7.5 aylık bi oğlum var 78.6 kiloyum ilk hedefim 65 yaşım 30 bir ileri iki geri girmekten sıkıldım burda daha motive olabilirim inş bu arada boyum 160
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?