Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

sabah erken kalkabilmek mesele benim için. sabah kahvaltım: 1 minik muz. öğle yemeği: bir tabak patates yemeği iki dilim ekmek 1 kuru incir. akşama da balık var.

spor yapabilsem çok hızlı kilo veririm, ben normalde de çabuk kilo verebilen biriyim. en büyük zaafım ekmek.
spor konusunda takım olarak bir şeyler yapılıyor mu? diğer takımları bir ara incelemiştim, ip atlıyorlar, yürüyüş vs. burda da böyle bir durum olur mu acaba? evde koşu bandı, bisiklet, ip, mekik aleti ne arasan var ama yapacak motivasyon yok.

canım, çok güzel anlatmış zaten lydznp ayşecim
karatayı ben ilk diyete başladığımda yapıyordum alışmış güzel de kilo vermiştim.diyetisyene başladığımda 3 ana 4 ara öğün verince ilk görüşmede bi gerildikben, şunu yemem,bunu yemem, ekmek yemem yok karataycıyımdiye çemkirirken bana verdi ayarı sustum oturdum
o günden beri 7 öğün besleniyorum 11 ay oldu.
ara öğünlerin çok önemli olduğunu, asla atlamamızı yağ yakımında çok büyük önemi olduğunun altını çizdi

fikir olarak dursun bi kenarda

ayrıca, kesin olarak yasakladıkları :
turşu,zeytin ve madensuyu
.
yağ yakımını engelliyorlar, tuz oranları sebebi ile

Canım spor için kimseyi beklemeden yapmaya başla

Karatayın ısrarla ye dediklerini yasaklamış :))
Çok itiraz etmeseydin karataycıyım diye belki zeytnini kurtarırdın
Ben kahvaltı 15-20 zeytin yiyerek 15 kilo verdim

moni vayyyyyyyy zeytinin yasak hatta tuzun yağ yakımını engelemesini yeni duydum işte demekki daha çok bilmediklerimiz var bi amca vardı sade tuzu keserek kilo verdim diyordu bak bu örtüştü senin yorumla şimdi

zeytinin kg fiyatı almış başını gidiyo geçen aldığım sade 1,5 kilo zeytin ödediğim para 40 tl
iyi bence tadı güzel olan herşey nası kalori deposuysa işte böle gelin bana yasaklar pahalı olan besinler olsun
işim olmaz zeytinle artık

Bende 14 yıldır ağzıma kola ve türevlerini sürmem. Hazır paketli ürünleri uzun zamandır tüketmemeye çalışıyorum. Nefs işte görünce bazen kaçıyor ama beni de 1-2 hafta geriye atıyor
Zarar ki ne zarar

tatlım bana bu sağlam iradeyi nerden aldın kaça aldın kaç yıldır kullanıyon onu söyle formül nedir canım ben iradeli olupta şişman olanı görmedim de mühim konu böylemi doğdun sonradanmı oldun

Ben çok yiyip kilo almayanlardandım. Şu çok gıcık olduklarımız var ya onlardan
30'um dan sonra almaya, aldıklarımı da şok diyetlerle vermeye çalıştım. Tabiki 1 verip 5 aldım. Borsa bile bu kadar çok kar vermiyordur
Neyse asıl soruya gelince ben tam bi tuzlucuyum. Tatlıyı pek sevmem ama günde 1,5-2lt kola içenlerdendim. Birgün bağımlı gibi olduğumu ve su bile içmediğimi farkettim. Sonra internette bir video izledim. Kolaya karamel rengini veren böcek.
Oğlum 4 yaşındaydı ve onunla beraber izleyip bir daha kola içmeme kararı aldık. Derken zararlı olan paket ürünleri ve içeriklerini araştırdım. Oğluma örnek olmam gerekiyordu. Onun yiyip içmesini istemediğim her şeyi aynen yapmam lazımdı. Böylelikle 14 yıl önce paket ürünler yavaş yavaş hayatımızdan çıktı.
Ama yinede kilo almaya devam ettim çünkü ekmek ve kh bağımlısıydım. Herkes mutsuz olunca çikolata isterken ben ekmek yemek istiyordum. Eşim bu hazır turta bisküvi vs.. çok sever. dondurucuda envayi çeşit dondurma kadayıflı, profiterollü ama beni mutlu eden tek şey ekmekti Ekmek basit kh. Şekerden hiçbir farkı yok.
Hiç birşeyin bir anda olmadığını ve bir anda düzelmeyeceğini anladığım zaman bende yapabilirim dedim. O gün bu gündür 20 kilo gitti.
Kaçamak yapmadım mı? yaptım ama sadece bana zararı oldu. Tartıda uğraşıp verdiğim kilolara gelebilmek için 2 misli emek harcadım. Bunu aklına getir ve o canının çok istediği şeylerden biraz uzak dur. İdeal kilona gelince zaten onlardan kantrollü olarak yiyeceksin.
Şöyle düşün canın tatlı istedi şimdi yersem kilo veremeyeceğim mutsuz olacağım. Kilo verirsem hiç vicdan azabı duymadan yiyebileceğim. O zaman bir an önce kilo vermeliyim diye isteğini ötele.
Şekersiz 21 gün diyeti var. internetten araştır ve yapmaya çalış. Çok faydalı. Ben şekersiz besleniyorum. Diyetisyenim bile senin yaşam şeklin olmuş bu dedi.
Hiçbirşey zor değil. Tek engel ve zorluk biziz.
Bak sana farklı bir bakış açısı daha. Bazen sinirleniriz ya... Birini öldürmek isteriz ama öldürmeyiz. Öldürmek hem bir suçtur, hemde günah.
Sende sağlıksız yemekler yiyerek kendini öldürme lütfen
Hadi yeter artık bu kadar. Ben de hiç susmak bilmiyorum

lydznp kızzzz güzel güzel okurken hani birini öldürmek isteriz ya yı okurken bi silkelendim çok şükür hiç birini öldüresim gelmedi hemde 2 gündür kızımın kresi tüm anaheberlerde bugun hürriet gazetesinde çıkmışken o sahibi olacak mahlukatı getirdin aklıma neyseee anladım canım demk istediğini bu iş kafada bitiyor dün 2 tabak yemekle yarım ekmekle doymayan benim ızagara 1 porsiyon balıkla doyması gibi kararlı olmak
çocukluğuma inelim anacım benim :)

abowww şu çocukların dövüldüğü temizlikçinin olayı ortaya çıkardığı kreş mi
geçmiş olsun

çok güzel anlatmışsın canım teşekkürler

Bende merak ettim, bugün bi daha konuştuk o pislikleri. onlar mı yoksa?

Sen tuzlada mı oturuyorsun? Afacan şirinler miydi o? Ben okudum çok üzüldüm. Birde her gece şu 3 yaşındaki kıza tecavüz eden adam geliyor aklıma beddua ede ede uyuyorum.

tatlım bak benim listede ne var. Akşam yediğim de salataya 1tk yağ koyarsam ve sebze yemeğime de kaç kilo olursa olsun 1tk yağ koyarsam sınırsız sebze yiyebiliyorum. Bunun yanında 2-3 kaşık protein yada 2kk peynir de oluyor. bu akşam yemekte 3 kabaktan yemek var. Hepsini bitirmem gerek. Kaloriyi tamamlamak için. 3kabahtan 2tabak yemek çıkıyor

ben izlemeye bile aldım bildirim geliyo
ayy şahnur beni öldürcek
sizi burdan toplamaya geliyo

vesilem iyi yaptın kuzum beni komayın burlarda bi başıma
Her zaman
1'imiz hepimiz, hepimiz 1'imiz için
yermiyim ben seni ve sizleri evet evet yerimmmm bi de

Karatayın ısrarla ye dediklerini yasaklamış :))
Çok itiraz etmeseydin karataycıyım diye belki zeytnini kurtarırdın
Ben kahvaltı 15-20 zeytin yiyerek 15 kilo verdim
ay evet ya zeytin kuyusuna atsınlar beni hayır demen

madensuyu niye yasak onu çözememiştim sonra izah eti

Nasılsınız kızlar kapıdan geçiyordum bi selam vereyim dedim
hoşgeldin anka kaptanım.ne iyi etmişsinben ve casperlarım iyiyiz hamdolsun sen nasılsın
yılın sorusu
evet lydznp leydim açıklamalarını bekliyoruz derkennn yazmışsın bile

harika
al bu yazıyı okulda ders olarak anlatakademiklerim nirde benim morordek inatettimolacak

aa çok geçmiş olsun,izlemedim bakıyım

bende direk atladım konuya bizim takımın kızlarını ararken kusura bakma monişim
kendi takımımı okuduktan sonra burayı da bi okumam gerekiyor diye düşünüyom
ne demek kaptanım burası da senin takımın
okuldan kaçan minnakları toplamaya mı geldin
5.takımımmm kaptaniçem ve kızçelerimmmm

merhaba nasıl dahil olabilirim acaba gruba
hoşgeldin canım,ben Ayşe, takım kaptanıyım.
henüz 3 günlük taze bi takımız, sizlerle büyüyüp güzel işlere imza atıcaz inşallah
bize kendini tanıtırmısın?

ek olarak şu üç soruyu cevaplaman gerekiyor not almam adına
güncel kilon:
hedef kilon:
daha önce başka takımda yarıştın mı:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…