Süper. Günlük olarak mesaj yazma sayımız kaç olmalı ? Asgari sınırı var mı ?10.Takımın sevgili yeni kızçeleri
Bahar'ım özetlemiş
Takımların ve yarışmanın ana hatları bu şekilde:
''Üyelerden oluşan takımlar arası bir kilo verme yarışması olarak özetleyebilirim.
Günlük diyet mönü ve egzersiz programları paylaşılıyor takım topiklerinde.
Her hafta Cuma günü kiloları ile de takımlar derecelendiriliyor.
Kaba taslak böyle özetleyebilirim. ''
Takım içinde neleri nasıl yapıyoruz, özetleyeyim
*ilk sayfamızdaki yarışma kural linklerini ve diğer yazılanları mutlaka okuyalım.
* Günlük bol paylaşım yapalım takım arkadaşlarımızın menülerini yorumlayalım.
*Gün sonunda açıklayıcı şekilde menümüzü tüm günü kapsayan bütün olarak paylaşalım.
*Menümüze mutlaka gün içinde yaptığımız sporları,sürelerini vs. ekleyelim.
*Menümüze mutlaka gün içinde içtiğimiz su miktarını yazalım.
*Pazartesi ve cuma günleri kilo bildirme günümüz.
*Yeni üyelerin deneme süresi en az 2 haftadır.
*deneme süresi sonunda listeye sadece hak edenler alınacaktır.
*Bunun bir yarışma olduğunu her daim hatırlamalı ve derece yapmaya gayret etmeliyiz.
* Her hafta gayret edip takımımızın en az % 30 barajını aşmasını sağlamalıyız.
*Her cuma saat 12:00 a kadar mutlaka tartılıp kilomuzu bildiriyoruz.
*Kaçamaksız, sağlıklı beslenme ile en kısa sürede hedeflerimize ulaşıyor ve korumaya geçiyoruz.
*Su çok önemli günde 3 litre su mutlaka içmeliyiz,sağlıklı kilo verebilmek adına.
Evet Karatay tarzı yapıyorum ekmek kesinlikle Yok. Genelde 2 öğün yapmaya çalışıyorum. Öğlen çok acıkırsam kendimi kesmek için sütlü kahve falan içiyorum.Takımın ilk menüsü senden geldi
Sanırım karatay tarzı besleniyorsun öğünlerin 2 adet ve yanılmıyorsam ara öğün yapmıyorsun.
yorumlarımı ona göre yapıcam
listen bütün olarak güzel ,spor da yapılmış harika
sabah ve akşam yemeğinin kahvaltı tarzı olmasının bir sebebi var mı bugüne mi özel?
yoğurt yada ayran da olsaymış süper olurmuş
siyah çay yerine yeşil çay da tüketebilirsin ödem atar bol bol
su miktarını belirtmemişsinumarım yeterli miktarda içiyorsundur
beğendim
Merhaba moni. Kurallari okudum da, bebekle çok zor sanırım ben yapamayacağım. Her gün girip menü yazmak filan. Benim için çok zor ve burda kimseyi beklentiye sokmak ve hayal kırıklığına ugratmak istemiyorum
kız gben gülmekten kendime gelemiyorum ha la,Allah iyiliğini versin,incecik ol emiCanim yaaa bir de "hayat" diye almis nickini
IŞIĞA DOĞRU GİT HAYATT IŞIĞA DOGRUUU
Casper da gelmişş tamamız heh
hem kendi, hem gönlü genç yenam benimGönül yaşı her daim genç olanlardanım ben de tatlım ..
Tamam dedi yaGitmiyorsun tabi sen burda kal bizle kall gidene elleme
Tamam
Merhaba Yenam, hoşgeldinn teşekkür ederimmerhabalar
hayırlı olsun..
Sağlıkla güzel eksiler görün inş her cuma her cuma :)
ferahımm hoşgeldinnMonişşşş hayırlı olsun bebeyim
canım benim o senin güzel görüşünAy yaşlı yaşlı yazmış bir de. Duyan da gerçek sanacak. Hayatımda görüp göreceğim en genç babaannesin yani. Ay birde zayıfladıkça gençleşiyorsun. Özge nin dediği gibi senin genleri bi araştırmak lazım
Ben konuyu hortlatmak istemiyorum ama sinirim bozuldu
Ben durumda bu arkadasla ilgili birsey paylastim milletten fatiha istedim birde...heyy yarabbi...sen bni affet vallahi oldu sandim
Kazen abi korkulur senden..
tatlım listen çok az değil mi?Kızlar bugünkü menüm;
Sabah:
Yok
Sabah Spora gittim , 20 dakika tempolu yürüyüş, 10 dakika eliptik bisiklet , 10 dakika kalça
Bacak çalışması yaptım.
Saat 16:00 gibi :
Yarım avuç fındık ve yarım avuç badem
1 dilim hellim peyniri
1 dilim kaşar peyniri
4 tane bütün ceviz
12 tane yeşil ve siyah sele karışık zeytin
Saat 21:15 te 1 tane detox içeceği 135 kalorilik..
Eve geldiğimde çok acıkmıştım çeyrek ızgara somon balığı ve çeyrek granola yedim...
Toplamda 1 buçuk litre su
Yarım litre detox
Yarım litre çay içtim :)
mesajı zorunlu sayıyla yapmak istemedim, amacımız gün içinde paylaşımın bol olması motivasyon için gerekliSüper. Günlük olarak mesaj yazma sayımız kaç olmalı ? Asgari sınırı var mı ?
çok güzelKızlar süper bir granola bar tarifim var :) açlık ve tatlı krizlerinize bire bir
Malzemeler
*3 tane muz
*1 yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi
*1 yemek kaşığı bal
*2 avuç kuru üzüm
*Yarım bardak fındık (orta kalınlıkta aşırı parçalamadan çekin)
*Yarım bardak badem (orta kalınlıkta aşırı parçalamadan çekin)
2 buçuk - 3 bardak organik yulaf ezmesi
Zevkinize göre Hindistan cevizi rendesi ve tarçın
Hepsini karıştırıp yağlı kağıda seriyoruz. Ne ince ne kalın olacak... 160 derecede iki tarafını da 15 er dakika pişiriyoruz.
Diyeti bozmadan tatlı krizimize iyi gelecek Harika bir tarif
selam canımcım, gönül kalmandan yana. Bebekle zor diyorsan bir şey diyemem.Merhaba moni. Kurallari okudum da, bebekle çok zor sanırım ben yapamayacağım. Her gün girip menü yazmak filan. Benim için çok zor ve burda kimseyi beklentiye sokmak ve hayal kırıklığına ugratmak istemiyorumBeni affedin lütfen. Başlamadan yapamayacağım bir şeyin içine girmemis olayım.
Tüm gün aç kalmışsın ama olmaz kiKızlar bugünkü menüm;
Sabah:
Yok
Sabah Spora gittim , 20 dakika tempolu yürüyüş, 10 dakika eliptik bisiklet , 10 dakika kalça
Bacak çalışması yaptım.
Saat 16:00 gibi :
Yarım avuç fındık ve yarım avuç badem
1 dilim hellim peyniri
1 dilim kaşar peyniri
4 tane bütün ceviz
12 tane yeşil ve siyah sele karışık zeytin
Saat 21:15 te 1 tane detox içeceği 135 kalorilik..
Eve geldiğimde çok acıkmıştım çeyrek ızgara somon balığı ve çeyrek granola yedim...
Toplamda 1 buçuk litre su
Yarım litre detox
Yarım litre çay içtim :)
Bu menü ile kilo vermek bir yana alırsın bileMerhaba bugun cok yogundum giremedim.
Sabah muzlu yulaf ezmesi
Oglen 2 dilim su boregi
bir kasik pataes puresi ustu ispanak
Aksam corba nohut karniyarik salata(misafirlikteydim mecbur yedim )
Su 2 bucuk litre
Spor yok malesef
Kotu bir baslangic oldu
ayyy duaya bakkk canim yaaa insaaalllahhh hep birlikteyettimmm
kız gben gülmekten kendime gelemiyorum ha la,Allah iyiliğini versin,incecik ol emi
Casper da gelmişş tamamız heh
iyi akşamlar iyi akşamlar efenim
hem kendi, hem gönlü genç yenam benim
Tamam dedi ya
Benim sorunum ne yitecegimi pek bilmemek.evde ki seyleri yiyorm onun yerine diyete uygunBu menü ile kilo vermek bir yana alırsın bile
Misafirlikte ikram edilen herşeyi yemek zorunda değiliz. Çorba nohut salata yeterli olurdu bence. Yağlı yağlı karnıyarık olmamış. Ama zamanla menülerin yerine oturur.
Ben birgün misafirlikte baktım bana göre hiçbirşey yok midem rahatsız diye bir tek çorba içtiğim olmuştu
Kilo verdikçe yemek istemeyeceksin
Teşekkür ederim pes etmeyecegim inşallah veririm. Ben de çok heves ettim ama dediğim gibi girip diskalifiye edilmektense hiç başlamamak daha iyi sanki:) Belki seneye işe başlayınca daha rahat olurum da fırsat bulabilirdi..selam canımcım, gönül kalmandan yana. Bebekle zor diyorsan bir şey diyemem.
bizle veya bizsiz sakın pes etme, vermen gereken 10 kilo sadece , yaza kadar sen onu halledersin
hep istediğin kiloda olman dileğiyle
hımm evet sıkıntı büyükBenim sorunum ne yitecegimi pek bilmemek.evde ki seyleri yiyorm onun yerine diyete uygunne yapcagimi bilemiyorm.misafirliktekinide ekmeksiz yedim diye motive etmistm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?