Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Liste harika kaptanım
Uçar gider yağlarrr
Benimki yazmış 6 dlm ekmek
Uygulamıyorum tabiki
her diyetisyen 6 dilim ekmek veriyor
benimkisi daha doğrusu bizimkisi vermiyor çok şükür ki
bizimkisi derken oynakbasi34 banuşla beraber gidiyoruz
kaderdaşım o benim
bu arada bugün banuşumun doğum günüsü

oynakbasi34 canım doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerceeeeeee

Doğum günüsü çocuğunun ekrana baktıkça sırıtmaktan yanakları ağrıdı

Aynen ben ekmek vermemesi konusunda çok memnunum en azında çok nadiren de olsa hamur tarzı bir şey yiyince çok fazla vicdan yapmıyorum normalde yemediğim için

Çocukları korkuttuk, yazmayalım olmadı.
yok vesilem yazmazsak korkarlar bomboş diye

Naber
Ooo moni ciim saclari yolmaya erken baslamissin
iyi tatlişkom senden naber
öyle oldu galiba ruhum daraldı malum

Slm kizlar.5 aylik ufaklikla anca yetisebiliyorm.ama buralardayim yorumlari okumaya calisiyorm.suan aclikla sinaniyorm 2 hurma yedim kesmedi aksam olsada yemek yesek diye bekliyorm.
Allah bağışlasın kuzunu
bir ara öğün daha yapsana canım, mesela bir bardak ayran ya da bir kaç kaşık yoğurt ya da 1 elma vb. yeşil çay,şekersiz türk kahvesi seçenek çok
kendini aç bırakma bol bol su iç emziriyorsundur muhtemelen bebişini
üstte listemi paylaştım oradan seçenek bulabilirsin
birkaç listemi daha paylaşayım öncekilerden, fikir olsun
bu arada her liste kişiye özeldir, mesela benim insülin direncim var
kendine uyarlayıp faydalanabilirsin

Slm kizlar.5 aylik ufaklikla anca yetisebiliyorm.ama buralardayim yorumlari okumaya calisiyorm.suan aclikla sinaniyorm 2 hurma yedim kesmedi aksam olsada yemek yesek diye bekliyorm.
Aranıza yeni katıldım yanlış anlamayın beni lütfen bilmiyorum seviyo musunuz 1 bardak sütlü kahve ya da tarçınlı süt içebilirsiniz bende az once 1 bardak sütlü kahve 2 kuru kayısı 1 hurma Baya açlığı kesiyor özellikle sütlü kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…