Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhabalar. ☺☺

Moni, diğer konuda mesajını okudum da geldim. ☺ Hayırlı uğurlu olsun, açıkçası bende katılmak isterim sıkı yönetim şart.

Merhaba kilo vermeye geldim

hepiniz hoşgeldiniz kızlar

Doğru doğru. ☺

Buarada kurallar tartilma gunleri nedir veya nerde okuyabilirim.
Hafiften anlatim kendimi :) Kilom 106 bucuk tu. Halada oyledir umarim iki haftadir diyet yapamadim yarin ac karnima tartilip bildircem.
Isim cikmassa 1 saat spor yapiyorum hergun (spor salonunda).
Isimden dolayida cok yuruyorum. 27 yasindayim.
Diyetisyene gidiyorum ama tek basina olmuyor katilmak isteme sebebimde bu.

hoş geldin cuma sabahı tartılıp bildirim yapmak mecbur canım ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ediyorum demen gerekli

Hoşgeldiniz kızçeler
malum bir anda herkes geldiği için önce bir toplu mesaj yazayım dedim
Ben Ayşe takım kaptanıyım,henüz açılalı üç gün olan çok çıtırcık bir takımız
azimli, kararlı, yaza fıstık gibi girmek isteyen yol arkadaşları ile yolumuza başlayıp devam etmek istiyoruz

kendinizden bahsedermisiniz?
şu üç soruyu başlangıç için cevaplamanızı istiyorum,not alabilmem adına

güncel kilonuz:
hedef kilonuz:
daha önce takımlara girdiniz mi?

Hoşgeldiniz kızçeler

Moniiii.

Ben 27 yaşındayım. Kendimi bildim bileli kiloluyum, zayıf olmak nasıl bi duygu pek bilmem.
Ha bunda kortizonun etkisi vardır ama, kesinlikle boğazım. Yemek yemek bir hobi benim için.
2 sene önce 80 kiloyla evlendim, 1_2aşağı da olabilir. 80a yuvarladım. Fena değildim, boyum 1.69. Biz Balkan insanıyız,mütemadiyen iriyiz zaten pek farklı değildim. Amaa evlendikten sonra 100ü geçtim. Ben 25 eşim de 20 falan kilo aldı. Ve biz geçtiğimiz hafta hop dedik. Ben 105tim şuan tartıya çıktım elbiselerle terlikle falan, 99 çıktı. 6 kilo vermişim.

Güncel Kilo : 99.0
Hedef kilo : 70.0
Daha önce takımlara girmedim.

❤❤❤❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…