Selam kızlar nasılsınız bir bakayib dedim. Duydum ki buradaki hatunlar pek azimli baslamislar
Merhabalar. ☺☺
Moni, diğer konuda mesajını okudum da geldim. ☺ Hayırlı uğurlu olsun, açıkçası bende katılmak isterim sıkı yönetim şart.
Selamlar, üye arayan asıl takım burası diye direk buraya yazıyorum. 24 yaşındayım. Boyum 167, 83 kiloyum.Bayağı hareketsiz bir yaşam stilim var. Normal günlük rutinim içinde, gün boyu max. 3000 adım atmış oluyorum. Taze beyaz ekmeği, çikolatayı ve çoğu fastfood türünü aşırı seviyorum. Bunlarla vedalaşıp biraz hareket ettiğimde hızlı bir şekilde kilo verebiliyorum. En son geçen yıl 2-3 ay içinde yine 83-84 kilodan 71 kiloya inmiştim, sonra yine şevkim kırıldı. Bu yüzden bir grup disiplinine ihtiyacım var. Allahını seven üzerime motivasyon ve irade atsın da düzenli olarak sağlıklı yaşamaya devam edebileyim istiyorum.
ben geldim merhaba :) artık zayıflamaya karar verdim yeter bu kadar riyakarlık boş yeme dedim
nasıl bir saldıysam tartı da bozulmuş aylardır tartilmadigim icin haberim yok. 5 6 gündür diyetteyim.. 75 76 falanımdır.. internetten aldım tartım yarın muhtemelen gelir. ozman net kilo soyleyebilirim :)
iyi aksamlar herkese..
Merhaba kilo vermeye geldim
hepiniz hoşgeldiniz kızlar
hoşgeldin canımDogru yeremi geldim aceba takim 10mu bu
Doğru doğru. ☺
hadi geleyim bari dedimyerim ben senihoşgeldin kuzum
hoş geldin cuma sabahı tartılıp bildirim yapmak mecbur canım ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ediyorum demen gerekliBuarada kurallar tartilma gunleri nedir veya nerde okuyabilirim.
Hafiften anlatim kendimi :) Kilom 106 bucuk tu. Halada oyledir umarimiki haftadir diyet yapamadim yarin ac karnima tartilip bildircem.
Isim cikmassa 1 saat spor yapiyorum hergun (spor salonunda).
Isimden dolayida cok yuruyorum. 27 yasindayim.
Diyetisyene gidiyorum ama tek basina olmuyor katilmak isteme sebebimde bu.
bu ne hız harikasınİlk sayfayı ve karar defterini okudum.
Kabul ediyorum.
Hoşgeldiniz kızçeler
malum bir anda herkes geldiği için önce bir toplu mesaj yazayım dedim
Ben Ayşe takım kaptanıyım,henüz açılalı üç gün olan çok çıtırcık bir takımız
azimli, kararlı, yaza fıstık gibi girmek isteyen yol arkadaşları ile yolumuza başlayıp devam etmek istiyoruz
kendinizden bahsedermisiniz?
şu üç soruyu başlangıç için cevaplamanızı istiyorum,not alabilmem adına
güncel kilonuz:
hedef kilonuz:
daha önce takımlara girdiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?