Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bende emziriyorum bu arada belli bi listem yok daha önce diyetisyene gitmiştim ordan derleyip kendimce uyguluyorum emzirdiğim için öğünlerimimide ona göre uyarıyorum çok sıkı r diyet uygulayamıyorum

tatlım kimse yanlış anlamaz bura da birbirimize destek olmak için varız
öneriler de bulunup, yanlış gördüklerimizi uyarıcaz,menülere yorum yapıcaz vb.

Ne zaman kilo bildirimleri yapıcaz
aa iyi hatırlattın ben derleyip yazarım hepsini

Bende emziriyorum bu arada belli bi listem yok daha önce diyetisyene gitmiştim ordan derleyip kendimce uyguluyorum emzirdiğim için öğünlerimimide ona göre uyarıyorum çok sıkı r diyet uygulayamıyorum
çok sıkı ve katı diyetler istemiyoruz , amacımız sağlıkla kilo vermek.
doğrusunu yapıyorsun zaten menülerini paylaştıkça doğru ve yanlışları söylücez ona göre şekillendirilir menüler zaten zamanla
bol bol su iç süt yapımı için de gerekli

Kızçelerim,
takım olmak ve takımda olmak adına neleri bilmeniz , yapmanız gerekiyor buraya bırakıyorum, müsait olunca okur incelersiniz
Hiç telaş etmeyin hiçbirimiz ilk geldiğimizde bilmiyorduk, zamanla öğrenirsiniz

Takımların ve yarışmanın ana hatları bu şekilde:

''Üyelerden oluşan takımlar arası bir kilo verme yarışması olarak özetleyebilirim.
Günlük diyet mönü ve egzersiz programları paylaşılıyor takım topiklerinde.
Her hafta Cuma günü kiloları ile de takımlar derecelendiriliyor.''

Takım içinde neleri nasıl yapıyoruz, özetleyeyim

*ilk sayfamızdaki yarışma kural linklerini ve diğer yazılanları mutlaka okuyalım.
* Günlük bol paylaşım yapalım takım arkadaşlarımızın menülerini yorumlayalım.
*
Gün sonunda açıklayıcı şekilde menümüzü tüm günü kapsayan bütün olarak paylaşalım.

*Menümüze mutlaka gün içinde yaptığımız sporları,sürelerini vs. ekleyelim.
*Menümüze mutlaka gün içinde içtiğimiz su miktarını yazalım.
*Pazartesi ve cuma günleri kilo bildirme günümüz.

*Yeni üyelerin deneme süresi en az 2 haftadır.
*deneme süresi sonunda listeye sadece hak edenler alınacaktır.

*Bunun bir yarışma olduğunu her daim hatırlamalı ve kilo verip derece yapmaya gayret etmeliyiz.

* Her hafta gayret edip takımımızın en az % 30 barajını aşmasını sağlamalıyız.
*Her cuma saat 12:00 a kadar mutlaka tartılıp kilomuzu bildiriyoruz.
*Kaçamaksız, sağlıklı beslenme ile en kısa sürede hedeflerimize ulaşıyor ve korumaya geçiyoruz.
*Su çok önemli günde 3 litre su mutlaka içmeliyiz,sağlıklı kilo verebilmek adına.

Son düzenleme:
Evett...
Bu sabah itibari ile ağzımıza fermuarları çektik, hayatımızdan zararlı cızz tabir ettiğimiz şeylerle vedalaştık
yaza çok zamanımız var ve bizim bu yazı oramızı buramızı kapatmakla , pişmanlıklarla, keşkelerle, yapabilirdim aslında larla, mutsuzluklarla geçirmeye hiç mi hiç niyetimiz yok

Biz güçlüyüz, başarıcaz, her şeyin tadını zaten biliyoruz birkaç ay yemesek ölmeyiz aksine çok mutlu oluruz
sağlıklı, dengeli, bize yarayan şeylerle aç kalmadan çok güzel kilolar vericez inşallah
kendimizi seviyoruz, takımımıza ve kaderdaşlarımıza güveniyoruz
olacak olacak hem de çok güzel olacak

Son düzenleme:

Şunu şuraya iliştirivereyim

10.takımda başaramamak gibi bir seçeneğimiz yok.
elimden oklava eksik olmaz
lakabım yolukçudur
kırmızı kartım meşhurdur
severken fena döverim
öpüp koklarken ıssırıveririm

öyle işte

Bende katılabilirmiyim.

27 yaşında
76 kg
1.60 boyundayım.

Aburcuburlari bırakamıyorum. Çok tatlı yiyiyorum. Ama artık zayıflamak istiyorum hicbir kıyafetim olmuyor. Motivasyona ihtiyacım var

Bende katılabilirmiyim.

27 yaşında
76 kg
1.60 boyundayım.

Aburcuburlari bırakamıyorum. Çok tatlı yiyiyorum. Ama artık zayıflamak istiyorum hicbir kıyafetim olmuyor. Motivasyona ihtiyacım var
Hoşgeldin canım,
Ben Ayşe takım kaptanıyım,henüz açılalı üç gün olan çok çıtırcık bir takımız
azimli, kararlı, yaza fıstık gibi girmek isteyen yol arkadaşları ile yolumuza başlayıp devam etmek istiyoruz

bize kendinden bahsedermisin ve hedef kilon nedir?

Merhaba,kurallarınız nelerdir?takip ettiğiniz belirli bir diyet var mı?yoksa herkes kendine uygun bir diyet mi yapıyor?
Merhaba canım, hoşgeldin.
herkes kendine uygun olan diyeti yapıyor
henüz çok yeni bir takımız.
kuralları az önceki sayfalarda güncelledim az önce bir göz atarsın, ilk sayfamızı da okumanı rica ediyorum.
aslında özetlersek, kilo vermek ve bol paylaşım bekliyorum.
diğer kuralları zaten zamanla öğrenirsin

Yarın başlamayı düşünüyorum ben.iki ay Ümit aktaşın okuduğum kitabına göre yapmıştım.
yarın sabah itibari ile başlayabilirsin diyetine, hemen sıkmayalım bi vedalaş cızzlarla

Selam arkadaşlar. 156 boyum var. Hamilelikte 50 kilodan 80e çıktım. 11 ayda ancak 63 kiloya düştüm. Inşallah bir diyete başlayabilirsem kalan 13 kilo da gidecek. Birbirimize destek oluruz umarım.

Selamlar, üye arayan asıl takım burası diye direk buraya yazıyorum. 24 yaşındayım. Boyum 167, 83 kiloyum. Bayağı hareketsiz bir yaşam stilim var. Normal günlük rutinim içinde, gün boyu max. 3000 adım atmış oluyorum. Taze beyaz ekmeği, çikolatayı ve çoğu fastfood türünü aşırı seviyorum. Bunlarla vedalaşıp biraz hareket ettiğimde hızlı bir şekilde kilo verebiliyorum. En son geçen yıl 2-3 ay içinde yine 83-84 kilodan 71 kiloya inmiştim, sonra yine şevkim kırıldı. Bu yüzden bir grup disiplinine ihtiyacım var. Allahını seven üzerime motivasyon ve irade atsın da düzenli olarak sağlıklı yaşamaya devam edebileyim istiyorum.

ben geldim merhaba :) artık zayıflamaya karar verdim yeter bu kadar riyakarlık boş yeme dedim
nasıl bir saldıysam tartı da bozulmuş aylardır tartilmadigim icin haberim yok. 5 6 gündür diyetteyim.. 75 76 falanımdır.. internetten aldım tartım yarın muhtemelen gelir. ozman net kilo soyleyebilirim :)
iyi aksamlar herkese..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…