Sayın Kazen, duyuruyu yapsak mı ? Gelen giden yok.Abla ben senin takıma süper bir ekip bulacağım. Yarın duyuru yapayım da gelirler fakat 1-2 sıkıntılı üye var onları bir çözelimde : )
tatlım kimse yanlış anlamaz bura da birbirimize destek olmak için varızAranıza yeni katıldım yanlış anlamayın beni lütfen bilmiyorum seviyo musunuz 1 bardak sütlü kahve ya da tarçınlı süt içebilirsiniz bende az once 1 bardak sütlü kahve 2 kuru kayısı 1 hurma Baya açlığı kesiyor özellikle sütlü kahve
aa iyi hatırlattın ben derleyip yazarım hepsiniNe zaman kilo bildirimleri yapıcaz
çok sıkı ve katı diyetler istemiyoruz , amacımız sağlıkla kilo vermek.Bende emziriyorum bu arada belli bi listem yok daha önce diyetisyene gitmiştim ordan derleyip kendimce uyguluyorum emzirdiğim için öğünlerimimide ona göre uyarıyorum çok sıkı r diyet uygulayamıyorum
doğum günün kutlu olsun canım nice yaşlara :)Türk kahvesinden sonra en sevdiğimmmm
Ellerine sağlık pek güzel olmuş
Sayın Kazen, duyuruyu yapsak mı ? Gelen giden yok.
Sıkıntılılar çözülmüştür umarım.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederizŞimdi başladım duyuruya ....
harikasın canımBir kase yogurt tarim muz yedim gitti1
Hoşgeldin canım,Bende katılabilirmiyim.
27 yaşında
76 kg
1.60 boyundayım.
Aburcuburlari bırakamıyorum. Çok tatlı yiyiyorum. Ama artık zayıflamak istiyorum hicbir kıyafetim olmuyor. Motivasyona ihtiyacım var
Merhaba canım, hoşgeldin.Merhaba,kurallarınız nelerdir?takip ettiğiniz belirli bir diyet var mı?yoksa herkes kendine uygun bir diyet mi yapıyor?
yarın sabah itibari ile başlayabilirsin diyetine, hemen sıkmayalım bi vedalaş cızzlarlaYarın başlamayı düşünüyorum ben.iki ay Ümit aktaşın okuduğum kitabına göre yapmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?