hız iyidir moniş kaptanım patır patır versin kilocuklarıda bu hızlabu ne hız harikasın
hız iyidir moniş kaptanım patır patır versin kilocuklarıda bu hızla
Foto atmak sana kalmış karşılıklı güvenle yürüyo burada herşey. Sabah bildirimini yapıp ben bu kiloyum desen kafi illa resim de atılacak diye bi kural yokinatettimolacak merhaba, ilgin için çok teşekkür ederim kendi adıma.
İşler nasıl yürüyor. Tartıldığımız fotoğrafı mı paylaşıyoruz mesela tartı günlerinde? ❤❤
teşekkürlerGüncel kilo:63
Hedef kilo:55
Hayır hiç bir takıma girmedim
teşekkürler
Moniiii.
Ben 27 yaşındayım. Kendimi bildim bileli kiloluyum, zayıf olmak nasıl bi duygu pek bilmem.
Ha bunda kortizonun etkisi vardır ama, kesinlikle boğazım. Yemek yemek bir hobi benim için.
2 sene önce 80 kiloyla evlendim, 1_2aşağı da olabilir. 80a yuvarladım.Fena değildim, boyum 1.69. Biz Balkan insanıyız,mütemadiyen iriyiz zaten pek farklı değildim. Amaa evlendikten sonra 100ü geçtim. Ben 25 eşim de 20 falan kilo aldı. Ve biz geçtiğimiz hafta hop dedik. Ben 105tim şuan tartıya çıktım elbiselerle terlikle falan, 99 çıktı. 6 kilo vermişim.
Güncel Kilo : 99.0
Hedef kilo : 70.0
Daha önce takımlara girmedim.
❤❤❤❤❤❤
teşekkürlerBen okuyup yazcam birazdan suan 2 cocukla basa cikmaya calisiyorumD
Ama simdiden su sorulara cevap verim hemmen.
güncel kilonuz: 106 bucuk
hedef kilonuz: 90 ( simdilik)
daha önce takımlara girdiniz mi? Hatirladigim kadari ile yok, gezinip bakmisligim var ama.
aaaaa moniş verdirir kiloları merak etme
Amiin ama nerdee
Foto atmak sana kalmış karşılıklı güvenle yürüyo burada herşey. Sabah bildirimini yapıp ben bu kiloyum desen kafi illa resim de atılacak diye bi kural yok
harika düşünmüşsün tatlım kıymetlimSelam canikolar
Profilimden de anlayacağınız üzere 5.takım ailesindenim.İsmim Özge. Size en kıymetlimiz verdik bu takımı açtılar başına da monişimi boncuğumu koydular.
@moni canım istersen sen yeni gelenlerin kayıtlarını al bilgisayarına ben de kızların kafasına ne takılıyosa onları cevaplayayım.
Yeni arkadaşlar cümleten hoşgeldiniz. Kafanıza takılan şeyleri beni etiketleyerek sorabilirsiniz.
Nasıl etiketlicez derseniz de @ işaretinden sonra adımı yazarsanız olur
nilgüşüm kuzum zengom, imdadıma yetişmişay neler yediniz bugun
aaaaa moniş verdirir kiloları merak etme
teşekkürler
teşekkürler
babanne tarafım giritli az bi çeyrek balkanlıyım, ama sadece kiloda boydan bildiğin pigme
enerjine bayıldımmmm
teşekkürler
oy minnoşlarmı varAllah bağışlasın canım
teşekkürler
teşekkürler
babanne tarafım giritli az bi çeyrek balkanlıyım, ama sadece kiloda boydan bildiğin pigme
enerjine bayıldımmmm
teşekkürler
oy minnoşlarmı varAllah bağışlasın canım
tabi günlük yediklerimizi yazıp eğer bir sorun varsa diğer takım arkadaşların yorum yapacak bununla bunu yemeseydin veya bu güzel olmuş gibi motive etmek için çok iyi oluyor
Tamamdır, her gün yediklerimizi içtiklerimizi sporumuzu paylaşacağız birde dimi? ❤❤
Ben diğer takımları okuyordum arada, menülere yorum atmak mecbur falan diyordu bazılarında, onlar geçerli mi?
İlk sayfayı ve karar defterini okudum.
Kabul ediyorum.
tabi günlük yediklerimizi yazıp eğer bir sorun varsa diğer takım arkadaşların yorum yapacak bununla bunu yemeseydin veya bu güzel olmuş gibi motive etmek için çok iyi oluyor
Hoşgeldin :) kedisever arkadaş :)
Monişin de çok tatlış kedisi var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?