Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben okuyup yazcam birazdan suan 2 cocukla basa cikmaya calisiyorumD
Ama simdiden su sorulara cevap verim hemmen.

güncel kilonuz: 106 bucuk
hedef kilonuz: 90 ( simdilik)
daha önce takımlara girdiniz mi? Hatirladigim kadari ile yok, gezinip bakmisligim var ama.

Selam canikolar
Profilimden de anlayacağınız üzere 5.takım ailesindenim.İsmim Özge. Size en kıymetlimiz verdik bu takımı açtılar başına da monişimi boncuğumu koydular.
@moni canım istersen sen yeni gelenlerin kayıtlarını al bilgisayarına ben de kızların kafasına ne takılıyosa onları cevaplayayım.
Yeni arkadaşlar cümleten hoşgeldiniz. Kafanıza takılan şeyleri beni etiketleyerek sorabilirsiniz.
Nasıl etiketlicez derseniz de @ işaretinden sonra adımı yazarsanız olur

inatettimolacak merhaba, ilgin için çok teşekkür ederim kendi adıma.

İşler nasıl yürüyor. Tartıldığımız fotoğrafı mı paylaşıyoruz mesela tartı günlerinde? ❤❤
Foto atmak sana kalmış karşılıklı güvenle yürüyo burada herşey. Sabah bildirimini yapıp ben bu kiloyum desen kafi illa resim de atılacak diye bi kural yok

Güncel kilo:63
Hedef kilo:55
Hayır hiç bir takıma girmedim
teşekkürler
teşekkürler
babanne tarafım giritli az bi çeyrek balkanlıyım, ama sadece kiloda boydan bildiğin pigme
enerjine bayıldımmmm

teşekkürler
oy minnoşlarmı varAllah bağışlasın canım

Foto atmak sana kalmış karşılıklı güvenle yürüyo burada herşey. Sabah bildirimini yapıp ben bu kiloyum desen kafi illa resim de atılacak diye bi kural yok

Tamamdır, her gün yediklerimizi içtiklerimizi sporumuzu paylaşacağız birde dimi? ❤❤
Ben diğer takımları okuyordum arada, menülere yorum atmak mecbur falan diyordu bazılarında, onlar geçerli mi?

harika düşünmüşsün tatlım kıymetlim

Tamamdır, her gün yediklerimizi içtiklerimizi sporumuzu paylaşacağız birde dimi? ❤❤
Ben diğer takımları okuyordum arada, menülere yorum atmak mecbur falan diyordu bazılarında, onlar geçerli mi?
tabi günlük yediklerimizi yazıp eğer bir sorun varsa diğer takım arkadaşların yorum yapacak bununla bunu yemeseydin veya bu güzel olmuş gibi motive etmek için çok iyi oluyor

tabi günlük yediklerimizi yazıp eğer bir sorun varsa diğer takım arkadaşların yorum yapacak bununla bunu yemeseydin veya bu güzel olmuş gibi motive etmek için çok iyi oluyor

Tabii insan göre göre motive olmaz mı hiç. Hele bi de pışpışlama yok ya o şahane, onu yemeee diye bi balyoz. Adamı kendine getirir valla.

Hoşgeldin :) kedisever arkadaş :)

Monişin de çok tatlış kedisi var :)

Hoşbuldummm.
Benimde mükemmel bir kızçem var. Ooy tüylerine kurbann. ❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…