Ben sabah erkenden çıkıcam tartımın pili bitmişti dönüşte alıp tartılabilicem saat 18:00 gibi problem olur mu ?Moniciğim kilo bildirimini saat kaça kadar yapıyoruz ?
Ben sabah erkenden çıkıcam tartımın pili bitmişti dönüşte alıp tartılabilicem saat 18:00 gibi problem olur mu ?
Günaydın. Şu an tartıldım 63 kilo 150 gram çıktı. Birazdan iki bardak su ve bir tutam maydanoz bunyeme dahil olacak. Bir saat sonra da haşlanmış yumurta ve bir dilim tam tahıl ekmek çay eşliğinde. Ara öğün elma. Öğlen yemeği ezogelin çorba ve bir dilim tam tahıl salatayla beraber. Ara öğün bir kase yoğurt. Akşam yemeği et haşlama salatayla beraber. Ve bol bol su.
1 martta 81kilo 800 gram aranıza katıldım ve su anda 80 kilo 900 hanım
Ilk hedefim olan 70 kiloya bir adım daha yaklastimSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Rabbim bu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnnnnnn
Hayırlı cumalar
Bugün malum bildirim günü ve inşallah herkes bol bol eksilerle dönerDiyetisyen kontrolümüz var bugün bakalım orada ne göreceğiz tartıda
Canım henüz listede olmadığın için çok önemli değil tartı saatin ama listeye 3.cü hafta başladığınız an kesinlikle en geç 12de bildirimler yapılmış olması lazım ki Kaptanınızın düzenleme şansı olsun
Bu arada 4 ay sonra düğün varmışİnşallah o zamana kadar hedefine ulaşıp kuğu gibi bir gelin olursun
Süpersiniz kılzarrrrHadi bakalım haftaya çok daha güzel olacaktır göreceğiniz rakamlar
Azimle verirsin inşallah canım. En önemlisi sağlık için vermek lazım. :)Bu iyiydi
Benim de öyle ama yapacak birşey Yok. Pis tatlıları kötü şekerleri iğrenç çikolataları hamurişlerini yerken iyiydi... şimdi acısı çıkıyor işte benden. Nikahımda gelinlik içinde şişman durmak istemiyorum, yazında plajda balina gibi durmak istemiyorum :) nikaha 4 ay var. Benim 2 ay içinde 7-8 kiloyu vermem gerekkkkk
Ilk hedefim olan 70 kiloya bir adım daha yaklastim
Şimdi kaç kilosun cnm
Merhabaa,hedeflerimiz de aynı..
Şimdi kaç kilosun cnm
Sende benim gibi 1 martta katıldın cnm
Bildirimimi yaptım kuzum.98.5
Sende benim gibi 1 martta katıldın cnm
Kızlar glifor diye bi ilaç yazdı doktor aranızda kullanan varmı internete yazdım zayıflamaya yardımcı olduğu yaziyo
Oooo seninde iyimis. Ama buradaki birlik sayesinde vallah Dün çok motive oldum . Birlikten kuvvet doğar diyolar ya yalan değilmiş. Bana aynı dertleri yaşadığımız arkadaşlar lazımdı benim halimden ancak buradakiler anlar iyikide gelmişim . Daha önce defalarca denedim ıkı senedir diyet yapıyorum hep sonu yemeklere saldırıp daha fazla kilo almamla sonlandı
Aynen canım evvelki gün bildirim geldikten sonra..
Ayyy evet benimde, bebeğimi doğurdum Yeni kaybettim ve bi tesseli için kilo vermek istiyorum
Ben kullanıyorum canım, bebek için gittiğim doktor vermişti.
Benimki kv gibi hocaonu kv lere yapıyolardı sankim
olsun biz atalım yansın
Ayyy evet benimde, bebeğimi doğurdum Yeni kaybettim ve bi tesseli için kilo vermek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?