Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugünkü menüm
Sabah 7.30
2,meyvadan meyva salatası
2 kaşık müsli2 kaşık yoğurt ile

Öğle 11:30
Karatay kahvaltısı

Akşam 5:30
2 kasik bulgur pilavı
3 ızgara köfte
Bol salata
3 kasik yoğurtlu havuç kereviz
8 10 tane badem şekeri büyüklüğünde cikolata(kızım tr den almış çok seviyorum)
2.5 lt su
4 kupa yeşil çay
2 büyük fincan kahve
7 kupa siyah çay
1 kupa limonlu tarçınlı su

Spor bugün yok
Ama 8 11 arası yoğundum hiç oturmadım
Camimizde faaliyet vardi
Yardıma gittim

:)) Ya ben hiç sabah insanı değilim maalesef. Sabahları ne iştahım ne de birşeyler hazırlayacak enerjim oluyor. Bitse de gitsek modunda 2-3 birşey tıkıyorum ağzıma resmen. Yoksa kahvaltıyı doyurucu yapmak en güzeli

Özgem meleğim balım, ne diyim inan bilemedim kuzum, kelimeler kifayetsiz kaldıbunca emekhakkını helal et,Allah razı olsun.

kalp böbrek dalak her biyerimdesin
öperim ki

Son düzenleme:
kızçelerimmm
tüm gün dışarıdaydım eve çok geç geldim,cepten takip etmeye çalıştım okudum fakat yazamadım.pc ye anca oturmaya fırsatım oldu
çok yorgunum ve deli gibi uykum var
bugün diyetisyen günümdü,her hafta cuma günü gidiyoruz banuşumla birlikte oynakbasi34
güncel kilom:80,5

aşkım bidenem özgem meleğim inatettimolacak sayfaları tek tek taramış ,bıkmadan usanmadan sabırla ki peygamber sabrı varmış listemizi hazırlamış nakış nakış ilmek ilmek işleyip size de öğretmiş ejderyalayın anneşi

teşekkür ederim,emeğin ilgin benim için çok çok değerli
hepiniz süpersiniz öğrenmek için verdiğiniz çaba ve birbirinize olan desteği görmedim sanmayın

teşekkür etmek istediğim ikinci meleğim de _Citlembik_
çitlembiğim pıtırcığım, seninde emeğin çok çok büyük kuzum ve benim için çok değerli, teşekkür ederim
benim 1 sayfa yazarak aldığım notlar elektriğin ve benim hatam yüzünden kaybolmuştu ve ağlamıştım resmen
derken bi melek omzuma kondu ve ben yapabilirim dedi,kaç saat gözleri şaşı oldu sayfaları tararken
ve listeleri bana ulaştırdı

Dünyada ki en şanslı kiyim, kalbime dokunan, omuzlarımdan kocaman kocaman yükler alan meleklerim var

Günaydın kızlar. Haftasonu gezip tozarken boğazımızı tutmamıza yardımcı olsun diye bir b/a fotoğrafı bırakıyorum şuraya.

Darısı bizim başımıza diyelim, hatta yakın zamanda kilolardan birer birer kurtulup süzülme aşamasına geçeceğimiz için biran önce 'öncesi' fotoğraflarımızı çekip uygun bir yerde depolayalım. 'Sonrası' haline gelince bakar bakar şok oluruz 'neredeen nereye' diye.

Vavvv diyorum sadece. Ama eminim ki burda ki azimli arkadaslarimiz yani hepimizzz boyle olabilirz neden olmasin ki degil mi. Bende diyetisyen destegi almak istiyorum cok faydasi oluyor mu

kızlar, birkaç kişi haricinde geçmiş sayfalara dönüp okuyan olmadığını farkettim
Defalarca rica ettim ama hala okunmuyor.
lütfen 1.sayfamızı ve en son yazdığınız mesajdan itibaren yazılanları okuyun
1.sayfamıza 10.takım aday listesini ekledim

listeyi arkadaşımız _Citlembik_ hazırladı sağolsun ,ben de düzeltmelerle güncelledim

Galiba bunlardan biride benim
Muhteseeemmmm

Vavvv diyorum sadece. Ama eminim ki burda ki azimli arkadaslarimiz yani hepimizzz boyle olabilirz neden olmasin ki degil mi. Bende diyetisyen destegi almak istiyorum cok faydasi oluyor mu

Oluruz tabiki. Açıkçası ben 4-5 farklı diyetisyen denedim şimdiye kadar. Hepsiyle max. 1.5 ay çalıştım. Hepsi geçen gün attığım listeyle hemen hemen aynı listeyi verip şimdi 'bir klasik başlayalım ne kadar kilo verdiğini görelim ileride ne listeler hazırlayacağım ben sana' dediler, 3. Kontrol sonrası listede hala öyle aman aman değişiklik yapmadıkları için ben sıkılıp bıraktım hep onları. Tabi düzenli gidip çok verim alanlar da var. Mesela Moni ve oymakbaşı bayağı memnun sanırım diyetisyenlerinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…