Kahvaltı
1 buçuk haşlanmış yumurta
4 tane çeri domates
İki biber
Maydanoz
1 kk peynir
Yarım dilim ekmek
Bir kaşık tahin pekmez
Bir tane salatalık
~~~~~~~~~~~~~~~
Ara
Bir kupa süt
Bir tane küçük muz
~~~~~~~~~~~~~~
Öğlen yok
~~~~~~~~~~~~~~
Bir kupa karışık bitki çayı
Bir kayısı
Bir incir
Bir ceviz
~~~~~~~~~~~~~
Akşam yemeği yiyemiycem heralde çok hastayım yatıyorum bir buçuk litre su içtim yatana kadar ikiye tamamlarım
Sağol çok fena oldum ya bir çocuğum bi ben kurtulamadık gitti akşam eşimin zoruyla yemek yedi bir kase çorba yarım kase bezelye dört beş tane sulu köfte bir kase yoğurt yarım dilim ekmek
Çok geçmiş olsun.
Ben ogunleri bana hatırlatan bi uygulama yükledim çok iyi oldu onundisinda hiç atistirmiyorum çok işime yaradı . 6.45 te kalkıyorum herzaman kalkardım ama Kahvaltı yapmazdım kocama hazırlayıp hemen gider yatardım. Kahvaltı en önemli öğünmenüm: ornek teskil etmesin onermiyorumben diskalifiye olurum herhalde :))
sabah: (yine kalkamadım) yarım poaça
oglen: 1 tane portakal, 1 tane elma ( aksam yemek istemiyorum meyve oglene sıkıştırdım)
aksam: bir porsiyon ıspanak yemegi, yogurt, yarım porsiyon ( hatta biraz daha az) bulgur pilavı
daha da aksam : ( bu da böyle bir öğün) çayın yanına üc bes badem fındık.
Ben ogunleri bana hatırlatan bi uygulama yükledim çok iyi oldu onundisinda hiç atistirmiyorum çok işime yaradı . 6.45 te kalkıyorum herzaman kalkardım ama Kahvaltı yapmazdım kocama hazırlayıp hemen gider yatardım. Kahvaltı en önemli öğün
Şimdi eşim çok mutlu vallah yanlız kalmıyor kAhvaltıda çayını kendi ellerimle koymam adamı öyle mutlu ediyo bu zayıflama işi herkesi mutlu etti6.45 de kalkmam mumkunnn degil:") 7 buçukta kalkabilsem bile yapabilirim kahvaltı. ama kalkip ustumu basimi giyip zor yetisiyorum işe . ama bunu duzene koycaz bi ara kahvalti yapmaya karar vermistik esimleen azindan hafta ici 3 gun yapabilsek de yeter. hafta sonu yapiyoruz zaten
Şimdi eşim çok mutlu vallah yanlız kalmıyor kAhvaltıda çayını kendi ellerimle koymam adamı öyle mutlu ediyo bu zayıflama işi herkesi mutlu etti
VallA gidip o kahvaltının üzerine uyuyorum öyle berbat bişi ki ben uykuyu çok severimsifir beden olcami bilsem kalkmam o saatte ( en azindan kilo icin yani ) zaruri durumda mecbur. yasam felsefem: garfield.
Evet biraz yanlis olmus. Cevapla yazip direk alta yazacaksinzEn son msj alıntıladım ama yanlış şekildeki yaptım acaba
VallA gidip o kahvaltının üzerine uyuyorum öyle berbat bişi ki ben uykuyu çok severim
Gecmis olsunHiç birşey anlamadim,tansiyonum çıktı vücudum tepki veriyor ama olumsuz yönde bi kendimi toplayım,hesap işini ve eklemeyi yaparım,kusura bakmayın....
Ay bende sabah simit yesemmi yemesemmi diye bocaladim ama yemedimBugün ki menülerim
Sabah
Yarım simit :)
1 kk peynir
Az şekerli çay
Öğlen -yok
Ara
1 Armut
Akşam
1 dolu tabak ıspanak yemeği
1 küçük kase yoğurt
1 dilim ekmek
Su 2 lt
Guzel menu bence, kefir ne oluyor bu arada?Bugünkü menüm
Kahvaltı 1.5 yumurta ile omlet
1 kk peynir
5 zeytin 2 dilim ekmek
Yeşillik domates
Ara 1 fincan sütlü kahve 2 kuru kayısı 1 hurma 8 çiğ badem
Öğle dışarıda işlerim vardı dışarda yedim
Tavuk şiş
2 kaşık bulgur pilavı
Salata
Ayran
Ara 1 bardak rezene
1 portakal
Akşam
1 kepçe tarhana çorbası
6 kaşık pancar yemeği
5 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Son ara 1 bardak kefirimi içer günü kapatırım
Su 1.5 litre yatana kadar 2,5 litre yaparım
Bu günlükte sıfır kaçamak çok şükür Rabbime karnımız doydu:)
Geçmiş olsun canım..
Çok güzel listen gayet iyi olmuş
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 kırmızı biber
(dünmoni 'ye yarın süper bir kahvaltı yapacağım dediğimde hayal ettiğim bu değildi gerçi ama yine de aşırı doyurucuydu)
Ara
Kahve
Öğlen
Tarhana çorbası
Isırgan yemeği
Süzme yoğurt
Yarım dilim tam buğday ekmeği
Akşam
Tarhana çorbası
Haşlama dana eti
Portakallı kereviz
Şuanda papatya çayı içiyorum. Suyun daha 1. Litresindeyim, yatana kadar 2 litreye tamamlarım.
Bugün 3000 adım atmışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?