Yok canım ben iyi olacağını sanmiyorum şikayetten vazgeçip o ... ağzımı bozmak istemiyorum paşa paşa geri aynı eve dönmüşKizda iyiymis cok sukur, toparla kendini lutfen diyecem ama ben bile dagildim suan
Bende öyle ümit ediyorum,yaza kadar azda olsa toparlamak istiyorumHadi inşallah hedeflerimize ulaşırız burasında aracı olur
Şok oldum ya nasıl korkmuşsa , off şimdi neler yapmıştır o kıza çok yazık Allah kahretsinYok canım ben iyi olacağını sanmiyorum şikayetten vazgeçip o ... ağzımı bozmak istemiyorum paşa paşa geri aynı eve dönmüş
Yok canım ben iyi olacağını sanmiyorum şikayetten vazgeçip o ... ağzımı bozmak istemiyorum paşa paşa geri aynı eve dönmüş
Ay kızlar çık merak ettim bdv bakıyorum ama ne olduğunu anlamadım konu başlığı neSimdi okudum devamini, Allah yardimcisi olsun
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...in-biri-benimle-konussun-cok-kotuyum.1061148/Ay kızlar çık merak ettim bdv bakıyorum ama ne olduğunu anlamadım konu başlığı ne
http://m.hurriyet.com.tr/gundem/for...azdiklari-kan-dondurdu-40759961&utm_term=postAy kızlar çık merak ettim bdv bakıyorum ama ne olduğunu anlamadım konu başlığı ne
Hergün tartilmak doğrumu sizce
Bende oyle yapiyorum her gun sabah ac karnina kiyafet olarakda hemen hemen ayni agrlikte seylerle tartiliyorum fazlam olursa o gun daha cok dikkat ediyorum hatta bi liste de yapmistim hala yaziyorumBen birara çok sık tartılıyordum. Tartıldığın saate ve tokluk durumunla, ne giydiğine göre +- 2 kilo oynayabiliyor aynı günün içinde bile. Bence hep aynı saatte, aç karınla tartılıyorsan sıkıntı olmuyor. Hatta işe bile yarıyor, o gün azcık fazla çıktıysan daha çok dikkat ediyorsun mesela yediklerine.
Bende öyle yapıyorum bi program var kilo takibi diye hep yazıyorum sabahları aç karnına tartiliyorunBende oyle yapiyorum her gun sabah ac karnina kiyafet olarakda hemen hemen ayni agrlikte seylerle tartiliyorum fazlam olursa o gun daha cok dikkat ediyorum hatta bi liste de yapmistim hala yaziyorum
Bende her gün sabahları tartılıyorum hatta gün içindede malesef tartılıyorum engel olamıyorum:)
10 kaşık pilav bana fazla geldi sanki canımKahvaltı
Bir buçuk haşlanmış yumurta
Yarım biber
Yarım salatalık
Dört beş tane çeri
Üç tane zeytin
Bir tatlı kaşığı tahin pekmez
Maydanoz dere otu
~~~~~~~~~~~~~~~
Ara
Bir küçük muz
Yarım bardak süt
~~~~~~~~~~~~
Öğlen yok
~~~~~~~~~~~
Akşam
Beş tane köfte
On kaşık pilav
Salata
Akşama misafirliğe gidicem inşallah tatlı yemem bir buçuk litre su ikiye tamamlarım
Ben birara çok sık tartılıyordum. Tartıldığın saate ve tokluk durumunla, ne giydiğine göre +- 2 kilo oynayabiliyor aynı günün içinde bile. Bence hep aynı saatte, aç karınla tartılıyorsan sıkıntı olmuyor. Hatta işe bile yarıyor, o gün azcık fazla çıktıysan daha çok dikkat ediyorsun mesela yediklerine.
Bende oyle yapiyorum her gun sabah ac karnina kiyafet olarakda hemen hemen ayni agrlikte seylerle tartiliyorum fazlam olursa o gun daha cok dikkat ediyorum hatta bi liste de yapmistim hala yaziyorum
Bende öyle yapıyorum bi program var kilo takibi diye hep yazıyorum sabahları aç karnına tartiliyorun
Bende hergun tartilanlardanim
Her sabah uyanınca
Öyle hoşuma gidiyor
Bende her gün sabahları tartılıyorum hatta gün içindede malesef tartılıyorum engel olamıyorum:)
Kahvaltı
Yarım biber
Yarım salatalık
Dört beş tane çeri
Üç tane zeytin
Maydanoz dere otu
~~~~~~~~~~~~~~~
Ara
Bir küçük muz
Yarım bardak süt
~~~~~~~~~~~~
Öğlen yok
~~~~~~~~~~~
Akşam
Beş tane köfte
On kaşık pilav
Salata
Akşama misafirliğe gidicem inşallah tatlı yemem bir buçuk litre su ikiye tamamlarım
Ay kızlar ben dün akşam yemeğinde kuru biber kavurması yemiştim unuttum yazmayı buraya yazmayınca suçlu gibi hissediyırum
Kahvaltı
Yarım biber
Yarım salatalık
Dört beş tane çeri
Üç tane zeytin
Maydanoz dere otu
~~~~~~~~~~~~~~~
Ara
Bir küçük muz
Yarım bardak süt
~~~~~~~~~~~~
Öğlen yok
~~~~~~~~~~~
Akşam
Beş tane köfte
On kaşık pilav
Salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?