Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hergün tartilmak doğrumu sizce

Ben birara çok sık tartılıyordum. Tartıldığın saate ve tokluk durumunla, ne giydiğine göre +- 2 kilo oynayabiliyor aynı günün içinde bile. Bence hep aynı saatte, aç karınla tartılıyorsan sıkıntı olmuyor. Hatta işe bile yarıyor, o gün azcık fazla çıktıysan daha çok dikkat ediyorsun mesela yediklerine.

Bende oyle yapiyorum her gun sabah ac karnina kiyafet olarakda hemen hemen ayni agrlikte seylerle tartiliyorum fazlam olursa o gun daha cok dikkat ediyorum hatta bi liste de yapmistim hala yaziyorum

Bende oyle yapiyorum her gun sabah ac karnina kiyafet olarakda hemen hemen ayni agrlikte seylerle tartiliyorum fazlam olursa o gun daha cok dikkat ediyorum hatta bi liste de yapmistim hala yaziyorum
Bende öyle yapıyorum bi program var kilo takibi diye hep yazıyorum sabahları aç karnına tartiliyorun

Kahvaltı
Bir buçuk haşlanmış yumurta
Yarım biber
Yarım salatalık
Dört beş tane çeri
Üç tane zeytin
Bir tatlı kaşığı tahin pekmez
Maydanoz dere otu
~~~~~~~~~~~~~~~
Ara
Bir küçük muz
Yarım bardak süt
~~~~~~~~~~~~
Öğlen yok
~~~~~~~~~~~
Akşam
Beş tane köfte
On kaşık pilav
Salata
Akşama misafirliğe gidicem inşallah tatlı yemem bir buçuk litre su ikiye tamamlarım

10 kaşık pilav bana fazla geldi sanki canım

Bende öyle yapıyorum bi program var kilo takibi diye hep yazıyorum sabahları aç karnına tartiliyorun

Bende hergun tartilanlardanim
Her sabah uyanınca
Öyle hoşuma gidiyor

Bende her gün sabahları tartılıyorum hatta gün içindede malesef tartılıyorum engel olamıyorum:)

Ben haftada 1 veya 2 tartiliyordum ama yorumlarinizi okudukca bi tekrar tartilasim geldi, ay bagimlilik yapmasin sonra

Cok guzel bak tatli yiyip gununu ziyan etme, veya cok cok cok az bi dilim olabilir belki ertesi gunu telafi edebilirsin. 1 kereden bisey olmaz diyebilirler derlerse beni hatirla haha. Masada kuru yemis varsa , aah canim ben kuruyemislerden alayim tatli icin sagol diyebilirsin

Ay kızlar ben dün akşam yemeğinde kuru biber kavurması yemiştim unuttum yazmayı buraya yazmayınca suçlu gibi hissediyırum

Vay seni vaay demek biber kavurması.
Çok yağlı değildir o.

Olabildiğince az tatlı yemeye bak misafirlikte.
10 kaşık pilav sanki çok ama bilemedim.
2 lt su desek iyi valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…