- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
diyetisyeninizle elektriğinizin tutması çok önemli, dün kendisine tekrar söyledim ekibi ile birlikte muheteşemlerOluruz tabiki. Açıkçası ben 4-5 farklı diyetisyen denedim şimdiye kadar. Hepsiyle max. 1.5 ay çalıştım. Hepsi geçen gün attığım listeyle hemen hemen aynı listeyi verip şimdi 'bir klasik başlayalım ne kadar kilo verdiğini görelim ileride ne listeler hazırlayacağım ben sana' dediler, 3. Kontrol sonrası listede hala öyle aman aman değişiklik yapmadıkları için ben sıkılıp bıraktım hep onları. Tabi düzenli gidip çok verim alanlar da var. Mesela Moni ve oymakbaşı bayağı memnun sanırım diyetisyenlerinden.
kontrol ettim evet güncellicem şimdi.ilk 2 mesajında 106 dediğn için kayıt öyle tutulmuşBenim baslangic kilom 108.3 buarada
rica ederim canım meleklerimin katkısı çok büyük
kapanmış bir takımı yeniden açtık birkaç gün önce, sizlerde ilk üye adaylarısınız. kardeş takımımız artık var 5.takım bizim kardeş takımımızBende gördüm şimdi
Ama hepsini okumam biraz zaman alacak
Dikkatimi çeken kardeş takım listelenmiş
Ama 10. Ve 11. Takım yok
hoşgeldin canım, bilgilerini not alıyorum hemen.
daha önce takımlarda bulundun mu?
mesajını okuduğumda konunun herzamanki gibi fake olduğunu düşünüp önemsemedimi sonraki mesajalrınızda merak edip baktım bakmaz olaydım çok üzgünüm. iş güç yapamıyorum enerjim düştü elim ayağım tutmuyor resmen.Ben varım canım
Gece bi bdv okuyum dedim ortalık yıkıldı bir genç kızımız çok mağdurmuş .yardim istedi ve okuyan herkes yardim etmek için çabaladı
Hiç uyumayan arkadaşlar olmuş
Polisi savcısı
Ama sonuç hicde güzel deyil
Çok üzüldüm
Inşallah güzel haber alirim diye her fırsatta o konuyu okuyorum
Spor eliptik bisiklettim var belki onu sürerim
Canim aşırı tatlı cekiyor
Rabbim nerede bir çaresiz var ise hızırını tez zamanda yollayıp kalbini feraha çıkarsın inşallah.
haftada iki gün tartıkıp kilomuzu bildirmekle yükümlüyüz canımcım.Perşembe diyete başladığım için haftaya cuma guncel kilo bildirimi yapicam.tartiya cikmiyorum bir hAfta boyunca yasakladim kendime
pazartesi ve cuma günleri
yemediğini düşünüyorum, bir anlık keyif için yapma bitanem
Benim esimde donut almis ben seviyorum diye zor tutuyorum kendimi
ah bu kocişlerYaa çok kötü olmuş canım bu resmen hainlikbenim bile yiyesim geldi
uymayın onalar sakın ben dünden beri neelrle sınanıyorum bi bilseniz elimi bile sürmedim