Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar ben bugün pisboğazlılık yaptım hep

Bahane gibi olmasın ama bdv'deki malum konuya kafamı takmaktan sabahladım. Kaç sigara içtim gece hiç bilmiyorum.
4.00'da bir bardak sütle uno'nun ufak limonlu keklerinden 3 tane yedim
8.00'de 2 yumurta 2 bardak çay içtim.
Öğlen 1.5 kepçe mercimek yedim.
6'da 4-5 tatlı kaşığı süt reçeli yedim. Bununla ilgili hiçbir açıklamam yok cidden. Özellikle bir tarifte kullanmam gerektiği için gidip aldım. Minnacık tadına bakayım ev yapımıyla aynı mı acaba tadı kıvamı derken, gözüm dönmüş. Resmen tarifte kullanabileceğim miktar süt reçeli kalmadı şuan elimde.
7.30 akşam yemeğinde de 2 kaşık bulgur pilavı, 1 kepçe mercimek, yoğurt ve 3-4 tane kornişon turşu yedim.

Spor yapmadım. Arabayı çok abes bir yere parketmek zorunda kaldığımdan zorunlu yürüyüş yaptım birazcık 6800 adım atmışım bugün. Suyu da az içtim 1 litre olmamıştır daha ama yatana kadar 2.5'a tamamlarım ben onu.

Son düzenleme:
[/QUOTE]

Yok yemedim ogluma verdim o yedi

Yazarken utandim kizarmis balik burda cumartesi pazarda satiyorlar haslanmis yoktu ne yazikki. Aslinda cig alip evde de pisirebilirdim

Su 1 bucuk litre yesil cay anca 1 bardak birazdan icecem.
Spor annemlere kadar yuruyus yaptim 10 dkk. Hafta sonu oldugu icin spora gidemedim genelde aksamlari cocuklar yattimi gidiyorum Hollandada hafta sonu aksam felc kapali heryer

Sabah kahvaltim saat 1 di bittiginde saat 4 gibi yedim etimekleri ara ogün gibi.zaten 6 da da aksam yemeğimi yedim.yanlismi yaptım bilemedim.
yok yok doğru ara öğün olarak düşünmemişim,bir ara öğün daha yaparsan gece acıkmassın
evde o tür şeylerden bulundurmayalım canımcım elimizin altında olmassa yeme gibi bir seçeneğimiz de olmaz
süt reçeli de bittiğine göre tarif yapılmasın ve yenmesin
turşu ödem yapar tuz tuttuğu için yemememiz gerekiyor

Zeytin turşu benim çok tukettigim şeyler öğrendiğim iyi oldu

Bu kocalar zayıf olmamızı istemiyor,neden acaba????benimki de bugün 2 paket halley getirmiş ben çok severim diye

Sabah
-1,5 sahanda yumurta,1 kk peynir,9 yeşil zeytin, 3 cherry domates, yeşillik, ekmek yok.
Ara öğün:Bi bardak proteinli süt,4 ceviz
Öğle
-1 kase mercimek çorbası, elma
Ara öğün: 4 tane ceviz, biraz badem
Akşam
-1 kase mercimek çorbası,3köfte+pişmiş soğan biber domates, 1 kase salata,ayran. ekmek yok, pirinç pilavı vardı yemedim.

3 bardak su + 1 kupa filtre kahve+ çok çay içtim.Yemekten sonra canım tatlı istiyo şu an. Evde de hep şerbetli tatlı oluyor. Normalde canım tatlı isteyince ceviz yiyorum ama bugün bayağı ceviz vs yedim. Off

Kahvalti yapmiyorsun fazla dediginz icin cesitlendiriyim dedim o zaman yemeyim bak bunu bilmiyordum iyi oldu sagol . domates salatalik aldim bu gun yarin kahvaltida onlardan yerim cesit olarak

moni sekersiz sütlü kahve düşünüyorum yarim saat sonra gec yatarsamda belki bir tane form cayi olabilir.
güzel seçimler

harikasın
Bu kocalar zayıf olmamızı istemiyor,neden acaba????benimki de bugün 2 paket halley getirmiş ben çok severim diye
ah ahh
günü mükemmel geçirmişsinsakın bozma kuzum emeğine yazık
3 kuru kayısı ya da tarçınlı süt bastırır isteği

Bir de komşumuz künefe yolladı bugün, babama pasladım. Babam yemeyecek misin,emin misin diye dalga geçiyor. Yemeyeceğim dedim.
bir harika da burda

Sabah
Yarım simit
5 siyah zeytin
1 tatlı kaşığı fındık kreması
1 kk peynir
Çay

Öğlen - yok

Ara
3 hurma

Akşam
1 kase tarhana çorbası
2 but (haşlama)
1 dilim ekmek
1 kase mevsim salatası

Bugün böyleydi
Su - 2 lt şimdilik

Kahvalti yapmiyorsun fazla dediginz icin cesitlendiriyim dedim o zaman yemeyim bak bunu bilmiyordum iyi oldu sagol . domates salatalik aldim bu gun yarin kahvaltida onlardan yerim cesit olarak
az tuzlu çizik tabir edilen yeşil zeytin az miktarda tüketebilirsin
bol yeşillik ,yeşil kırmızı biber yiyebilirsin
kahvaltı en önemli öğün,uyanınca oda sıcaklığında 1 bardak su içmeni öneririm düzenli olarak,
iç organlarımızın uyanması gerekiyormuş

eksik bir menü ve küçük hataların var.
simit hadi yarımmış ve sabah yemişsin onu bir şekilde yakmışsındır diyelim.fındık kreması evet çok az ama yenmemeli o minnak şey seni acıktırır sonuçları da kötü olur
öğle neden yok?
ara öğünde hurmayı tek tüketme tatlım,ya bir yeşil çay olsun hiçbir şey yoksa 1 fincan sıcak su içki şekeri dengelesin.tüm meyveler için geçerli
akşam ise, hem çorba hem ekmek olmamış ,ikisinden birini tercih etmelisin
su için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…