Sabah kahvaltim saat 1 di bittiginde saat 4 gibi yedim etimekleri ara ogün gibi.zaten 6 da da aksam yemeğimi yedim.yanlismi yaptım bilemedim.güzel bir menü ama ara öğünde yapsaydın yağ yakımı için gerekli, daha da güzel olurdu
etimek tuzsuz olanlardan tercih edelim
[/QUOTE]diyetisyeninizle elektriğinizin tutması çok önemli, dün kendisine tekrar söyledim ekibi ile birlikte muheteşemler
kontrol ettim evet güncellicem şimdi.ilk 2 mesajında 106 dediğn için kayıt öyle tutulmuş
rica ederim canım meleklerimin katkısı çok büyük
kapanmış bir takımı yeniden açtık birkaç gün önce, sizlerde ilk üye adaylarısınız. kardeş takımımız artık var 5.takım bizim kardeş takımımızve güncelledim sayfayı.
hoşgeldin canım, bilgilerini not alıyorum hemen.
daha önce takımlarda bulundun mu?
mesajını okuduğumda konunun herzamanki gibi fake olduğunu düşünüp önemsemedimi sonraki mesajalrınızda merak edip baktım bakmaz olaydım çok üzgünüm. iş güç yapamıyorum enerjim düştü elim ayağım tutmuyor resmen.
Rabbim nerede bir çaresiz var ise hızırını tez zamanda yollayıp kalbini feraha çıkarsın inşallah.
haftada iki gün tartıkıp kilomuzu bildirmekle yükümlüyüz canımcım.
pazartesi ve cuma günleri
yemediğini düşünüyorum, bir anlık keyif için yapma bitanem
ah bu kocişler
uymayın onalar sakın ben dünden beri neelrle sınanıyorum bi bilseniz elimi bile sürmedim
sabah ve ara ların çok güzel,
öğlen neden yok?
akşam pilav olmamış hele 10 kaşık hiç olmamış
oysa ki salata ve köfte(ızgara olduğunu düşünerek) harikaydı.
pilavı özellikle kilo verme sürecinde hayatımızdan çıkarıyoruz
su ve spor miktarını göremedim? 2,5 litreye tammlayalım
mot: öğlen yememiş olman akşam ki pilavı masum yapmıyor
menünün güzelliğinden akşamki kızarmış balığı görmüyorum kızarmasaydı iyiydi,
suyunda yeterliyse harikasın
değilse 2,5 a tamamlarsın
diyetisyenim zumba öneriyorKızlar yemek sorun değilde,bana hareket lazım haftaiçi alt komşum işte olduğu için 50 kere ip atlıyorum,akşam ve hafta sonu yapabileceğim basit hareketler varmı?????
Kızlar yemek sorun değilde,bana hareket lazım haftaiçi alt komşum işte olduğu için 50 kere ip atlıyorum,akşam ve hafta sonu yapabileceğim basit hareketler varmı?????
yok yok doğru ara öğün olarak düşünmemişim,bir ara öğün daha yaparsan gece acıkmassınSabah kahvaltim saat 1 di bittiginde saat 4 gibi yedim etimekleri ara ogün gibi.zaten 6 da da aksam yemeğimi yedim.yanlismi yaptım bilemedim.
evde o tür şeylerden bulundurmayalım canımcım elimizin altında olmassa yeme gibi bir seçeneğimiz de olmazKızlar ben bugün pisboğazlılık yaptım hep
Bahane gibi olmasın ama bdv'deki malum konuya kafamı takmaktan sabahladım. Kaç sigara içtim gece hiç bilmiyorum.
4.00'da bir bardak sütle uno'nun ufak limonlu keklerinden 3 tane yedim
8.00'de 2 yumurta 2 bardak çay içtim.
Öğlen 1.5 kepçe mercimek yedim.
6'da 4-5 tatlı kaşığı süt reçeli yedim. Bununla ilgili hiçbir açıklamam yok cidden. Özellikle bir tarifte kullanmam gerektiği için gidip aldım. Minnacık tadına bakayım ev yapımıyla aynı mı acaba tadı kıvamı derken, gözüm dönmüş. Resmen tarifte kullanabileceğim miktar süt reçeli kalmadı şuan elimde.
7.30 akşam yemeğinde de 2 kaşık bulgur pilavı, 1 kepçe mercimek, yoğurt ve 3-4 tane kornişon turşu yedim.
Spor yapmadım. Arabayı çok abes bir yere parketmek zorunda kaldığımdan zorunlu yürüyüş yaptım birazcık 6800 adım atmışım bugün. Suyu da az içtim 1 litre olmamıştır daha ama yatana kadar 2.5'a tamamlarım ben onu.
Zeytin turşu benim çok tukettigim şeyler öğrendiğim iyi oldukuzum hiçbir şey yiyememişsin. hafif bişiler mesela yoğurt yemeye gayret etsen en azından
tatlım diyetisyenimin kesin yasakladığı 3 şey var,
zeytin,turşu ve maden suyu.
yağ yakımını engelledikleri için vermiyor bize.hadi zeytin birkaç adet yenir az tuzlusundan ,fakat turşu yememeye gayret edelim su tutup ödem yapacak
kendinde yazmışsın maalesef pilav...
diğer öğünlern güzel
su, spor harika
teşekkür ederim tatlım
Teşekkür ederim,canım baktım biraz zorlayıcı ama güzel,yatmadan önce azda olsa yapayım ,zamanla hizlandiririmhttps://onedio.com/haber/yaptiginiz...san-bu-egzersizi-mutlaka-denemelisiniz-803289
Onedio'da şöyle brşey görmüştüm geçenlerde, set ve tekrar sayıları çok abartılı bence ama hareketler güzel.
Bu kocalar zayıf olmamızı istemiyor,neden acaba????benimki de bugün 2 paket halley getirmiş ben çok severim diyeAyy kızlar şu an çok büyük sınavdan geçtim eşim ankara'da geldi bugün gelirken lokmalar çikolatalı şekerli leblebi ler kaymak tatlıları VS abur cubur doldurmuş ama yemedim geri çevirdim hepsini zafer benimdir
Kahvalti yapmiyorsun fazla dediginz icin cesitlendiriyim dedim o zaman yemeyim bak bunu bilmiyordum iyi oldu sagol . domates salatalik aldim bu gun yarin kahvaltida onlardan yerim cesit olarakkuzum hiçbir şey yiyememişsin. hafif bişiler mesela yoğurt yemeye gayret etsen en azından
tatlım diyetisyenimin kesin yasakladığı 3 şey var,
zeytin,turşu ve maden suyu.
yağ yakımını engelledikleri için vermiyor bize.hadi zeytin birkaç adet yenir az tuzlusundan ,fakat turşu yememeye gayret edelim su tutup ödem yapacak
kendinde yazmışsın maalesef pilav...
diğer öğünlern güzel
su, spor harika
teşekkür ederim tatlım
güzel seçimlermoni sekersiz sütlü kahve düşünüyorum yarim saat sonra gec yatarsamda belki bir tane form cayi olabilir.
harikasınAyy kızlar şu an çok büyük sınavdan geçtim eşim ankara'da geldi bugün gelirken lokmalar çikolatalı şekerli leblebi ler kaymak tatlıları VS abur cubur doldurmuş ama yemedim geri çevirdim hepsini zafer benimdir
ah ahhBu kocalar zayıf olmamızı istemiyor,neden acaba????benimki de bugün 2 paket halley getirmiş ben çok severim diye
günü mükemmel geçirmişsinSabah
-1,5 sahanda yumurta,1 kk peynir,9 yeşil zeytin, 3 cherry domates, yeşillik, ekmek yok.
Ara öğün:Bi bardak proteinli süt,4 ceviz
Öğle
-1 kase mercimek çorbası, elma
Ara öğün: 4 tane ceviz, biraz badem
Akşam
-1 kase mercimek çorbası,3köfte+pişmiş soğan biber domates, 1 kase salata,ayran. ekmek yok, pirinç pilavı vardı yemedim.
3 bardak su + 1 kupa filtre kahve+ çok çay içtim.Yemekten sonra canım tatlı istiyo şu an. Evde de hep şerbetli tatlı oluyor. Normalde canım tatlı isteyince ceviz yiyorum ama bugün bayağı ceviz vs yedim. Off
bir harika da burdaBir de komşumuz künefe yolladı bugün, babama pasladım. Babam yemeyecek misin,emin misin diye dalga geçiyor. Yemeyeceğim dedim.
az tuzlu çizik tabir edilen yeşil zeytin az miktarda tüketebilirsinKahvalti yapmiyorsun fazla dediginz icin cesitlendiriyim dedim o zaman yemeyim bak bunu bilmiyordum iyi oldu sagol . domates salatalik aldim bu gun yarin kahvaltida onlardan yerim cesit olarak
eksik bir menü ve küçük hataların var.Sabah
Yarım simit
5 siyah zeytin
1 tatlı kaşığı fındık kreması
1 kk peynir
Çay
Öğlen - yok
Ara
3 hurma
Akşam
1 kase tarhana çorbası
2 but (haşlama)
1 dilim ekmek
1 kase mevsim salatası
Bugün böyleydi
Su - 2 lt şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?