- 6 Aralık 2017
- 1.533
- 3.996
- 133
- 34
Azim isteAyy kızlar şu an çok büyük sınavdan geçtim eşim ankara'da geldi bugün gelirken lokmalar çikolatalı şekerli leblebi ler kaymak tatlıları VS abur cubur doldurmuş ama yemedim geri çevirdim hepsini zafer benimdir
Ben bugün yine yaptığım yanlislardan birini öğrendim okuduğum kadarıyla . Mesela turşu ve zeytin ve bol miktarda peynir . Bunları sinirlandirmam lazım daha oncedende havucun diyette olmaması gerektiğini ogrendimkızlar birbirinizin menülerini inceleyin ve yorumlayın,eksik fazla,hatalar neler görelim
Çok haklısın kesinlikle hareketli olduğum için sabahkileri yakmış olabilirim ben normalde de iki öğün yerim hep çünkü sabah geç yapıyorum kahvaltıyı :) Çocuklarla ilgilenmekten anca ayak üstü meyve hurma tarzı şeyler atıştırıyorumeksik bir menü ve küçük hataların var.
simit hadi yarımmış ve sabah yemişsin onu bir şekilde yakmışsındır diyelim.fındık kreması evet çok az ama yenmemeli o minnak şey seni acıktırır sonuçları da kötü olur
öğle neden yok?
ara öğünde hurmayı tek tüketme tatlım,ya bir yeşil çay olsun hiçbir şey yoksa 1 fincan sıcak su içki şekeri dengelesin.tüm meyveler için geçerli
akşam ise, hem çorba hem ekmek olmamış ,ikisinden birini tercih etmelisin
su için
Ben bugün yine yaptığım yanlislardan birini öğrendim okuduğum kadarıyla . Mesela turşu ve zeytin ve bol miktarda peynir . Bunları sinirlandirmam lazım daha oncedende havucun diyette olmaması gerektiğini ogrendim
peynir olarak sütaş süzme peynirden 1 dilim, ya da 2 dilim beyaz peynir yarım yağlı tercih edebilirsin.Ben bugün yine yaptığım yanlislardan birini öğrendim okuduğum kadarıyla . Mesela turşu ve zeytin ve bol miktarda peynir . Bunları sinirlandirmam lazım daha oncedende havucun diyette olmaması gerektiğini ogrendim
ekmeği kahvaltı ve öğlen de tüketmeye çalış,akşam yemeğinde tüketmeÇok haklısın kesinlikle hareketli olduğum için sabahkileri yakmış olabilirim ben normalde de iki öğün yerim hep çünkü sabah geç yapıyorum kahvaltıyı :) Çocuklarla ilgilenmekten anca ayak üstü meyve hurma tarzı şeyler atıştırıyorum
Ekmeği bırakmaya alıştırıyorum kendimi normalde çok ekmek seven biriyim günde toplam 2-3 dilim tüketiyorum alıştıkça bırakıcam hepten
Tuzlu olduğu için yağ yakimini engelliyomus yanlış okumadiysam geçmişe bi daha bakiyimniyeeki tursu yenmemesi mi gerekiyomuss. ben midemi sisiriyo hem de kalorisizdir diye yiyodum
Tuzlu olduğu için yağ yakimini engelliyomus yanlış okumadiysam geçmişe bi daha bakiyim
Tamamdırekmeği kahvaltı ve öğlen de tüketmeye çalış,akşam yemeğinde tüketme
sabah yediğin simiti yakmışsındır dediğimde, bu yiyebilirsin olarak algılanmasın,yasak
Hafta da kaç kere yemeliyiz hastalıktan koruyor benim bildiğim kadarıyla metobolizmayida hizlandiriyo bilen arkadaşlar turşu hakkında bildiklerini yazabilirmjbak bak.merak ettim bennde bakiyim. gonul rahatligiyla yiyodum
Hafta da kaç kere yemeliyiz hastalıktan koruyor benim bildiğim kadarıyla metobolizmayida hizlandiriyo bilen arkadaşlar turşu hakkında bildiklerini yazabilirmj
ah ahhBenim menim
zeytin
peynir
Yumurta
Bir tabak içinde marul maydanoz yeşil biber domates
Ara öğün arkadaşımla dışarı çıktım bir sürü kek getirmiş iki çatal aldım üstüne 3 tane şekersiz çay içtim 1500 adım attım
Aksam yemeğinde arkadasimdaydim döktürmüş biraz
3 kase yayla çorbası beş kaşık makarnA (ızdırap içindeyim Şu anda içim vidik vidik oluyo en son yemeği 19 da yedim arkadaşım önüme yine tatlıları doldurdu ben sadece şekersiz üç bardak açık çay içtim . Şimdide önümüze kahve ve çikolata koydu ben yemedim Eve gidip bir litre su içip ilaçlarımı içip yaticam Eve girdiğinde 900 adım atmış olacagim
turşu su tutulmasına sebep oluyor,ödem yapıyor ve yağ yakımını engelliyor o yüzden yenilmemesi gerekiyor.niyeeki tursu yenmemesi mi gerekiyomuss. ben midemi sisiriyo hem de kalorisizdir diye yiyodum
ah ah şu simitlerIyi aksamlar kizlar
Sabah simit kasar yumurt
Oglen yok
Aksam izgara at slaata
Simitten dolayi ara ogub yapmadim aksam telafi etmeye calistim
Su 2 lt
Spor gunum var ev temizledim .hali kanepe kaldirip sayilir mi bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?