tamamdır:)) bi gs formani alirim adres veriyorum hemen
Ya sabah yediğim yeşillikler ciddi ciddi iştahımı kesiyo üç gündür yapıyorum üç gündüzde bole
Geçmiş olsun canım ne oldu?
Yağlara gelmiş olsa sana teşekkür hediyesi yollarım.
Bundan sonra böyle: çok basit olmuş senden daha iyisini beklerdim.
Ya sabah yediğim yeşillikler ciddi ciddi iştahımı kesiyo üç gündür yapıyorum üç gündüzde bole
Çok üzüldüm ayrilacagina Allah bebbisine ömürler versinSelam kızlar. Ben hızınıza yetişemiyorum. Yani öylesine değil gerçekten yetişemiyorum. İlk oğlum doğduğunda kk dan destek alıp kilo verdim. Yalnız o zaman tek ve küçük bebeğim vardı ve şimdi bakıyorum da ciddi anlamda zamanım varmış. Şuan kk da menü yazacak bile zaman bulamıyorum. Sohbet zaten yok. Özellikle haftasonu benim için facia. Bu gece bile ufaklığı uyutırken uyuyakalmışım ve gece uyandım işlerim vardı hallettim ve daha yeni telefonu elime alabildim. Şuan uyuyamzsam 2 saat kadar bana kalan zamanım var ve sonrası maraton başlayacak. Sanırım artık kk da eskisi kadar aktif olamam. Menü yazmak bile gerçekten çok zor olmaya başladı. Ben inşallah bu kiloları vereceğim ve o gün size de buradan yazacağım. Tatlılara, hamurişlerine her yaklaştığımda aklımda siz olacaksınız
Zaten ben yemekten değil yiyememekten kilo alıyorum şuan. Kendime zaman ayıramadığım için... Akşama kadar yemek yiyemediğim zamanlar oluyor. Kendime zarar verdiğimi söyleyeceksiniz biliyorum ben de farkındayım ama malesef benim ufak canavar biraz daha büyüyene kadar bu böyle olacak malesef.
Gerçekten üzgünüm aktif olamayacağım için gruptan ayrılıyorum kızlar. Hepinize sevgililer...
Gerçekten aynı durum bende de var akşam sadece 3 saatim kalıyor o ara çay mı içsem yemek mi yapsam çamaşırı halledeyim derken güya spor yapcam vaktim kalmıyorSelam kızlar. Ben hızınıza yetişemiyorum. Yani öylesine değil gerçekten yetişemiyorum. İlk oğlum doğduğunda kk dan destek alıp kilo verdim. Yalnız o zaman tek ve küçük bebeğim vardı ve şimdi bakıyorum da ciddi anlamda zamanım varmış. Şuan kk da menü yazacak bile zaman bulamıyorum. Sohbet zaten yok. Özellikle haftasonu benim için facia. Bu gece bile ufaklığı uyutırken uyuyakalmışım ve gece uyandım işlerim vardı hallettim ve daha yeni telefonu elime alabildim. Şuan uyuyamzsam 2 saat kadar bana kalan zamanım var ve sonrası maraton başlayacak. Sanırım artık kk da eskisi kadar aktif olamam. Menü yazmak bile gerçekten çok zor olmaya başladı. Ben inşallah bu kiloları vereceğim ve o gün size de buradan yazacağım. Tatlılara, hamurişlerine her yaklaştığımda aklımda siz olacaksınız
Zaten ben yemekten değil yiyememekten kilo alıyorum şuan. Kendime zaman ayıramadığım için... Akşama kadar yemek yiyemediğim zamanlar oluyor. Kendime zarar verdiğimi söyleyeceksiniz biliyorum ben de farkındayım ama malesef benim ufak canavar biraz daha büyüyene kadar bu böyle olacak malesef.
Gerçekten üzgünüm aktif olamayacağım için gruptan ayrılıyorum kızlar. Hepinize sevgililer...
Çocuklarınız kaç aylık benim kide bayağıcanıma okuyodu yürüyünce biraz daha rahatlıyorsun tabi bu defa da ev talan oluyoGerçekten aynı durum bende de var akşam sadece 3 saatim kalıyor o ara çay mı içsem yemek mi yapsam çamaşırı halledeyim derken güya spor yapcam vaktim kalmıyorneyse bakalım az büyüsünler yürüsünler birlikte yürüyese çıkarız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?