Vay vay vay süper ötesi harika tebrikler
Şahaneee.
Ooo maşallah darısı başımıza
merhaba kızlar;
bir kaç gündür yazamadım , 4 aylık kızım var onun kontrolleri falan vardı, şimdi rahat rahat yazabiliyorum, cumartesi günü eşimle yeni bi tartı alalım dedik, aslında tartımız fena değil ama anam babam işi tartılar var ya onlardandı, gram ve yağ kas ölçen bi tartı aldık, decatlondan, eve bi geldik bir tartılayım dedim 91 kilo gelmez miyim nasıl üzüldüm nasıl üzüldüm anlatamam eşimde 92 kilo geldi, eşimle aramda bir kilo var, ağlıcam resmenÜzülme verirsin , diyeti bırakma yeni bebeğimiz oldu falan dediyse de benim moral bir kez bozuldu , bugünden itibaren hiç bir şekilde kaçamak yapmamaya karar verdim
şuan ki kilom :91,00 boy 176 cm
kızlar mucizevi formülleriniz yok mu metabolizma hızlandıran vb paylaşım yapsanız çok güzel olur
Canim resmen yürüyen bidon oldumYesil cay, sade turk kahvesi pesine bi bardak su metobolizma hizlandiriyor ve bol su
Ya yeşil çaya limon sıkıp icemezmiyiz. Ilk defa bugün içtim istifra edecektim
Tabiki içebilirsinYa yeşil çaya limon sıkıp icemezmiyiz. Ilk defa bugün içtim istifra edecektim
Yesil cay, sade turk kahvesi pesine bi bardak su metobolizma hizlandiriyor ve bol su
Canim resmen yürüyen bidon oldum
Ama benim 4. Haftam takılı kaldım
Kırmam lazim bu duraklamayi
ben öbür kilo verdiğim zaman doğumdan dört ay sonra diyete başladım 12 kilo verdim o zaman ilk haftalar ödem giderici sular içiyodum bir haftada üç kilo vermiştim ilk ödemim gitmişti bence öyle bişey yapCanim resmen yürüyen bidon oldum
Ama benim 4. Haftam takılı kaldım
Kırmam lazim bu duraklamayi
10 aylık erkek ikiz şimdiden zaten atom karınca gibiler sürekli hareket halindeler bakalım ilerde ne olacakÇocuklarınız kaç aylık benim kide bayağıcanıma okuyodu yürüyünce biraz daha rahatlıyorsun tabi bu defa da ev talan oluyo
En azından yürüyünce enerjilerini atıyorlar bide senden bağımsız oluyorlar bir nebze rahatlıyosun10 aylık erkek ikiz şimdiden zaten atom karınca gibiler sürekli hareket halindeler bakalım ilerde ne olacak
Benimkiler ikiz olduğu için emeklemeye başladıktan sonra benden düştüler kucak istemiyorlar onlar sadece birbirini istiyorEn azından yürüyünce enerjilerini atıyorlar bide senden bağımsız oluyorlar bir nebze rahatlıyosun
Benimki emeklemedi yaşında yürüdü o zamana kadar bana bağımlıydı bayağı zorlandımBenimkiler ikiz olduğu için emeklemeye başladıktan sonra benden düştüler kucak istemiyorlar onlar sadece birbirini istiyorikisi birlikte takılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?