Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gecmis olsun canim, sorma bende bi tuhafim basim agiriyor grip oluyorum of of

Kahvaltinla ara ogunler goremedim canim.

Selam canim sanki menun cok geldi gibi, kahvaltida hem kofte hem kavurma var bence 1 ini tercih edebilirsin. ben hamur isin pek sevmem zaten ( manti haric hihi)
Gunde kac ara ogunun var?

Ne desem bilemedim
Neyse ben demeyim nasılsa moni oklavayı alıp gelir

İki ara öğün bir tanecik yedim köfteden emzirdiğim için bu ara biraz fazla yiyiyorum çocuğum yemek yemiyorum sadece beni emiyo

Bende yazıyım bari
Sabah 9
2 çilek

11:30
2 yumurta sarisi yeşilliklerle beraber
Biraz küflü peynir
1 dilim siyah ekmek
1 küçük kase meyva salatası 2 kasik yoğurt
2 kaşık müsli ile

3:30
1 küçük yoğurtlu diyet içeceği galiba 150 ml idi

Akşam 6
2 çilek
Bol çoban salata
Birkaç çatal fırında balık

Birazdan 1 bardak domates suyu icerim
Saat burda 20:20
Şu 2.5 lt
2 kupa kahve
2 kupa yeşil çay
3 kupa siyah çay
1 kupa kaysı çayı

Spor henüz yok
Olurmu? Sanmiyorum

Yumurta beyazlarinida yemelisin. Ayrıca spor neden yok. Leslie 1 mil 15 dk bence yaparsın sen .

Birde domates suyunu neden iciyorsun. Zayıflamaya mi faydalıymış yoksa aciktigin için mi

Gelisimi nasil gidiyor bide benim boyum kisa bu yuzden kizimda gelisemez ksa kalir die korkuyrum

Gelisimi iyi , normal ne cizginin asagisinda ne de yukarisinda. Ama cok yemek seciyor cook, yemiyor dedigim gibi ara ara iyi ara ara kotu.
Suan hasta mesela 2 gundur doru durust bisey yemedi bugun duzelir gibi ama bilmiyorum artik biraktim acikinca vallahide geliyor anneee memekk diye.
Ama tabiki insan telaslaniyor yemeyince cocuklar

Bence gayet guzel menu aksam yemegine kadar . Bakla yerken ekmegi terxih etmeseydin keske. 1 bucuk saat yuruyus super valla. Afyondan gelenlere bise diyemicem cunku bu eşler yokmuu ahh
Ay mantarla ispanaga bayilirim.. menun az gibi geldi gozume, ara ogunler yaptinmi?

Massallah valla eminim bende pisman olacam ama elimde degil

Senin de saatler benimki gibi kayıyor hep. Menü okey bence, ben asıl yeşil soğanlı yumurta tarifi alayım diye geldim. Kulağıma lezzetli birşeymiş gibi geldi. Sarısını yeşil soğanla karıştırıp yumurta dolması mı yapıyorsun, yoksa hayal edemediğim ayrı bir tarifi mi var?

Kızlar pardon öğlen akşam arası ara öğün var iki bardak şekersiz çay üç tane tulumba az dondurma

Kız tulumbadan ara öğün mü olur. Dondurmayı hakikaten ara öğün olarak veriyordu ama benim diyetisyenim haftada 2'yi geçmemesi kaydıyla.

Sabah ac karnina su
Kahvalti
Kahve
Salatalik
Yumurta
Domates
Ekmek azcik parca yulaf ekmegi sanirim

Oglen
Muzla yulaf ezmesi

Kahve
Ceviz 4 tane

Aksam
Alabalik
Salata
Ev yapimi visne kompostusu

Azcicik irmik helvasi
5 findik

Su 2 lt. Bakalim yarin kac fazla gelecem

menü hafta sonlari kayıyor gec uyaniyorum :) hafta ici daha da kotu aslinda kostur kostur ise gidip kahvalti yapamiyorum ama yarin yapmaya caliscam.
yok yok oyle beklentiye girme cok basit bisey :) yumurtayi hasliyosun. yesil soganlari ince ince doğrayıp yumurtalari dilimleyip karistiriyosun. uzerine biraz zeytinyağı. istege bagli limon, pulbiber karabiber de olabilir. ben cok begeniyorum tadini. hem.boyle olunca yumurtanın beyazını da yemis oluyorum. normalde sarisini yerim bitek :)

Yapmadım canım alışkanlığım böyle benim diyetten öncede yoktu pek

bence normal irmik helvasi kacamagi olmus ama azcik diyosun. ben azcik olanlara karsi degilim :) ama kızanlar olabilir.
aklinda kalsa dolu dolu yemek isticeksin belki. en azndan istegini karsilamistir.

bence normal irmik helvasi kacamagi olmus ama azcik diyosun. ben azcik olanlara karsi degilim :) ama kızanlar olabilir.
aklinda kalsa dolu dolu yemek isticeksin belki. en azndan istegini karsilamistir.
Aynen kor olasi nefsimi tatmin ediyorum zamanla buda olmayacak insallah misafrm vardi mecbur bisey yapmam lazimdi yapincada nesfis iste

Kızlar ben de yarın başlıycam sanırım Doğum sonrası vücut tam anlamıyla 2 yılda eski haline dönüp leğen kemikleri kapanıyormuş Eskiden yaptıklarımı yapıyorum düzenli besleniyorum suyumu hiç ihmal etmem normal hayatımda da ama gram veremiyorum kaldımikiz bebiklerim var 10 aylıklar herkes bir yıl geçsin diyor bakalım artık en azından kilomu korurum belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…