Gecmis olsun canim, sorma bende bi tuhafim basim agiriyor grip oluyorum of ofKizlar felaket derecede hasta oldum uşutmusumcanim hic bise yemek istemiyor ama zorla yedim biseyler
Sabah: 2 haslanmis yumurta,marul,salatalık,domates,peynir bir dilim ekmek
Öğle:saat 4 gibiydi uyudum çünkü
Bir tabak sulu köfte
Aksam yemegi bir avuc findik badem bir birdak süt
Ac kalmamak icin zorla yedim,inşallah yanlış bir şey yapmamışimdir.
Kahvaltinla ara ogunler goremedim canim.Bugünkü menum
Öğlen
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates
Biber
Salatalık
2 dilim ekmek
Akşam
2 tane Patates közlemesi
2 fincan çay
Araogun
2 elma
2 litre su
Hedefim yarim saat eliptik şimdilik yapmadım ama yapicam
Kahvaltı
Bir tane kavurmalı yumurta
Bir tane köfte
Bir tatlı kaşığı tahin pekmez
Yarın dilim ekmek
Üç tane zeytin
Yarım kk peynir
Bir bardak çay
Dört tane çeri
Çeyrek salatalık
~~~~~~~~~~~~~~
Ara
Bir avuç kadar kayısı içi,kuru üzüm,leblebi
İki bardak çay
~~~~~~~~~~~~~
Bir küçük kase turşu kavurması
Yarım dilim ev yapımı ekmek
Bir kase yoğurt
~~~~~~~~~~~~~~~~
Akşam
Bir tane hamur işi
İçine haşlanmış patates
Turp
Tuzsuz lor
Yarım salatalık
Yarım domates
Dört zeytin
Bir kupa çay
Bir buçuk litre su yatana kadar iki buçuğa tamamlarım
Olurmu olmazmi yarın tartı söyler canım
tartiya inanmiyorum cok izafi bi kavram. neye gore kime gore?
yiyince boyle cirkeflesiyorum herhalde bide
İki ara öğün bir tanecik yedim köftedenGecmis olsun canim, sorma bende bi tuhafim basim agiriyor grip oluyorum of of
Kahvaltinla ara ogunler goremedim canim.
Selam canim sanki menun cok geldi gibi, kahvaltida hem kofte hem kavurma var bence 1 ini tercih edebilirsin. ben hamur isin pek sevmem zaten ( manti haric hihi)
Gunde kac ara ogunun var?
Bende yazıyım bari
Sabah 9
2 çilek
11:30
2 yumurta sarisi yeşilliklerle beraber
Biraz küflü peynir
1 dilim siyah ekmek
1 küçük kase meyva salatası 2 kasik yoğurt
2 kaşık müsli ile
3:30
1 küçük yoğurtlu diyet içeceği galiba 150 ml idi
Akşam 6
2 çilek
Bol çoban salata
Birkaç çatal fırında balık
Birazdan 1 bardak domates suyu icerim
Saat burda 20:20
Şu 2.5 lt
2 kupa kahve
2 kupa yeşil çay
3 kupa siyah çay
1 kupa kaysı çayı
Spor henüz yok
Olurmu? Sanmiyorum
Gelisimi nasil gidiyor bide benim boyum kisa bu yuzden kizimda gelisemez ksa kalir die korkuyrum
Bence gayet guzel menu aksam yemegine kadar . Bakla yerken ekmegi terxih etmeseydin keske. 1 bucuk saat yuruyus super valla. Afyondan gelenlere bise diyemicem cunku bu eşler yokmuu ahhMerhaba kızlar menümü veriyorum malesef bugün Cıss yedim moni sen yorulma ven kendi kafama kafama vurdum
Kahvaltı öncesi ılık limonlu suyumu içtim
1 yumurta
1kk peynir
2 zeytin
Yeşillik domates
2 dilim ekmek
3 parça sucuk
Ara 1 bardak rezene
1 portakal
Öğle 1 dilim ekmek
1 kepçe çorba
8 küçük köfte 5 kaşık sebze dünkü yemeğim sebzeli orman kebabıydı
2 bardak ayran
Ara yok alışverişe çıktık süt alıp içeyim dedim vazgeçtim keşke alsaydım
Akşam
6 kaşık bakla
Yarım dilim ekmek
Yoğurt yedim ama miktar emin değilim 7-8kaşık vardır baklayı çok sevmiyorum yorum o yüzden yoğurtla bir az olsun yemeye çalıştım
Ara 1 fincan sütlü kahve içer günü kapatırım
Dışarda 1.5 saat yürüdüm
Gelelim cısslara dün eşimin afyonda getirdiği lokumlardan 4 tane kadar yedim 1 adet Konya sarması küçük bi şeydi
Pişmanım yapmam gerekiyordu
Ay mantarla ispanaga bayilirim.. menun az gibi geldi gozume, ara ogunler yaptinmi?Kahvaltı öncesi
Türk kahvesi
1 yemek kaşığı kadar kuru üzüm
Sabah
2 dilim ekmek
4 çeri domates
1 küçük salatalık
1 kk peynir
5 zeytin
Öğle
Ispanak yemeği
1 dilim ekmek
Akşam
Mantar yemeği
1 kase yoğurt
Su 1,5 lt, daha içmeye devam edicem..
Anladim canim, konu bebis oluncaİki ara öğün bir tanecik yedim köftedenemzirdiğim için bu ara biraz fazla yiyiyorum çocuğum yemek yemiyorum sadece beni emiyo
Hahahahhaha ben buyuk bir korkuyla
Massallah valla eminim bende pisman olacam ama elimde degilAman deyim çevrenin lafına bakma
Benimde oğlum küçükken zayıftı
Yemeğini zorla ağzına tıka tıka yediriyordum nerdeyse sinir hastası olacaktım .şimdi o hallerime üzülüyorum çünkü oğlum tosun gibikilolu
Rabbim her seyin kararini versinYansımasın ama size canım gerçekten çünkü üzülmeye hiç değmez zayıf olsun bırak ilerde kilo problemi olmasın çocuğun kilolu olunca da önünden çekmek zorunda kalcan o daha zor
Aynen oyle ya saglik herseyin basiAman boşver benim çocuğum topaç gibiydi şimdi zayıf ama napayım kendi iyi olsun yeter
menumu paylasiyorum dunki tavsiyelere uyup ara ogun yaptim:)
sabah: domates, 2 dilim peynir ( canim cok cekmistiyarim yagli), 3 tane zeytin, yesil soganli haslanmis yumurta, sekersiz cay, 1 dilim ekmek.
ara:
1 elma, 3 4 dilim portakal
oglen: ( yani aksam. gec kalktim)
1 porsiyon sebze yemegi, 1 porsiyon corba, yogurt, cok kucuk bir dilim ekmek.
kacamak yapmadim bugun... 2 litreden fazla su icmisimdir. hareket yok pek. 15 20 dakka yurudum. markete gitcektim fedakarlik yapip yuruyerek gittim arabayla gitmedim
birazdan da cay iccem. belki yanina bikac findik badem olablr belki de olmaz
Kızlar pardon öğlen akşam arası ara öğün var iki bardak şekersiz çay üç tane tulumba az dondurma
Senin de saatler benimki gibi kayıyor hep. Menü okey bence, ben asıl yeşil soğanlı yumurta tarifi alayım diye geldim. Kulağıma lezzetli birşeymiş gibi geldi.Sarısını yeşil soğanla karıştırıp yumurta dolması mı yapıyorsun, yoksa hayal edemediğim ayrı bir tarifi mi var?
Yapmadım canım alışkanlığım böyle benim diyetten öncede yoktu pekGelisimi iyi , normal ne cizginin asagisinda ne de yukarisinda. Ama cok yemek seciyor cook, yemiyor dedigim gibi ara ara iyi ara ara kotu.
Suan hasta mesela 2 gundur doru durust bisey yemedi bugun duzelir gibi ama bilmiyorum artik biraktim acikinca vallahide geliyor anneee memekk diye.
Ama tabiki insan telaslaniyor yemeyince cocuklar
Bence gayet guzel menu aksam yemegine kadar . Bakla yerken ekmegi terxih etmeseydin keske. 1 bucuk saat yuruyus super valla. Afyondan gelenlere bise diyemicem cunku bu eşler yokmuu ahh
Ay mantarla ispanaga bayilirim.. menun az gibi geldi gozume, ara ogunler yaptinmi?
Sabah ac karnina su
Kahvalti
Kahve
Salatalik
Yumurta
Domates
Ekmek azcik parca yulaf ekmegi sanirim
Oglen
Muzla yulaf ezmesi
Kahve
Ceviz 4 tane
Aksam
Alabalik
Salata
Ev yapimi visne kompostusu
Azcicik irmik helvasi
5 findik
Su 2 lt. Bakalim yarin kac fazla gelecem
Aynen kor olasi nefsimi tatmin ediyorum zamanla buda olmayacak insallah misafrm vardi mecbur bisey yapmam lazimdi yapincada nesfis istebence normal irmik helvasi kacamagi olmus ama azcik diyosun. ben azcik olanlara karsi degilim :) ama kızanlar olabilir.
aklinda kalsa dolu dolu yemek isticeksin belki. en azndan istegini karsilamistir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?