Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ilk cocuklarin mi ikiz ve nasil bir duygu zor oluyordur muhakkak
Evet ilk çocuklarım olduğu için bana işin fıtratı bu gibi geliyor alıştım yani şükür kendim büyütüyorum yanımda kimse yok ama bir düzen kurulmazsa olmazmış benimkilerin nerdeyse her şeylerinin saati belli her şeylerini aynı anda yapmaya alıştırdım özellikle yatış saatlerini işimi kolaylaştırdı e öğretmenim çalışmaya başladım düzen olmazsa çok çok zorlanırdım ama çok eğlenceli hele ikisinin birbirine bakışını gülüşünü görünce uyanıyor mesela direk diğerinin beşiğine doğruluyor sesleniyor o da kafasını kaldırıp gülüyor Rabbim sağlık ömür nasip etsin tek olmayacaklarını bilmek güzel

Massallah canim rabbim muhabbetlerini arttrsin saglik versin valla disardan bakinca cok tatli oluyor ikiz ama kendimin oldgnu dusunemiyorum Allah kolaylik versin

tiroid rahatsızlığınız varsa ben kendimden biliyorum ara öğün yapın derim muhakkak, bir iki tane kuru kayısı , işlenmemiş çiğ fındık badem olabilir

kill bildirimi icin pazartesi belli bi saat var mi? yazamadim sabah.
74. 4ciktim.cuma 74.6 ydi sanirim . cumaya gore 200 gram vermis olsam da cumartesi ve pazar 74.3 geliyodum 100 gram almis duruyorum bisey anlaamadim.bu isten @moni

Senden daha iyisini bekliyordum dino. Aç kaldım.

vaaay kesin dun aksam ben parcaladim bak :)) tebrik ediyorum.
uc gunde daha cok verilebilirdi. bekledigim gibi degildi ( anladin sen )

Kimden ötürü? Senden ötürü..

Karatay bacım ara öğün yok diyor amaa ben ne zaman ara öğün yapsam daha iyi kilo veririm.
Yemek yemedikçe bünye ilk yenilen şeyi yağ olarak depoluyor bu bir daha yemez deyip kendini sağlama alıyor bir nevi.
Ne kadar sık yersek de ooo bu yine yicek deyip yakıyormuş.

Inisulun direncim için tekrar test yaptırdım. Çok yükselmiş. Off bu şartlar altında nasıl zayıflıcam ben. Gliforu gün de 3 tane içmem lazimmis.

Yaaa benim gibi oldun sende desene kuzu.

Inisulun direncim için tekrar test yaptırdım. Çok yükselmiş. Off bu şartlar altında nasıl zayıflıcam ben. Gliforu gün de 3 tane içmem lazimmis.

glifor gordum ve kosa kosa geldimm suan kullaniyormusun kac cikti? ben 10 gundur tek kullaniyodum bugun 2 ye basladim haaoof

benden oturu benden ziyade :))
ben menumu iyi yaptimm sure boyunca gerekli kilolari verdim senin gunun gelince gorusuruz

Selamın Aleyküm 10.Takımın Çıtır adayları

Ben sabah hiç planda yokken kendimi sokağa attım ve 1 saat bir güzel yürüdüm birde bizim buranın sosyete pazarınıda bir parmakladım geldim

Hazır yorgunluk kahvemi içerken sizlere de bir bakayım dedim

Ya yeşil çaya limon sıkıp icemezmiyiz. Ilk defa bugün içtim istifra edecektim

Canım Sallama olarak Yeşil çayın çileklisi, elmalısı, yaseminli ve Ananaslısıda var ve emin ol çok güzel içimi özellikle elmalı ve çilekliyi tavsiye ederim
İlk zamanlar biraz normal yeşil çay tuhaf gelsede inan alışıyor insan ve ben şimdi sadesini de çok rahat içebiliyorum

Valla o konuda diyetisyenlerin hepsi farklı birşeyler söylüyor ama ben kesinlikle ara öğün şart diyenlerdenim artık senelerce günde 2 kere bile yiyerek devam etmeye çalıştım ve hep çok zor kilo veriyordum hatta ilk diyetisyene gittiğimde 7 öğünü görünce aboooowwww dedim ama sağ olsun diyetisyenimiz genelde minik ara öğün koyuyor mesela yeşil çay ve kuru kayısı yada meyve bazende sadece şekersiz Türk kahvesi veya Ayran
Hani ille ara öğün bol bol bir şey yenecek diye bir kaide yok bizim Diyetisyene göre
Gerçi her bünye farklı tepki verir o yüzden deneme yanılma yöntemi ile kendini keşfedeceksin Bana yaradı ama ille sana yarayacak diye bir kaide yok

Inisulun direncim için tekrar test yaptırdım. Çok yükselmiş. Off bu şartlar altında nasıl zayıflıcam ben. Gliforu güSn de 3 tane içmem lazimmis.

Canım düzenli olarak kullanırsan o direnç kırılır inşallah

Kızlar bu arada Ayşeciğim ( yani kaptanınız ) bugün biraz temizlik yapayım derken hızını alamamış parmağını incitmiş biraz Titiz hatun evi kazımaya kalkıştı sanırım ama şükür sağlık ocağına gittiğinde gereken yapılmış
Birazdan Takıma uğrar zaten ama benim gözüm buralarda olur aralarda hani sizlerde Kaptanınıza yaraşır bir şekilde azimle paylaşıma devam edin ki cumaya kaptanınızı gururlandırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…