- 25 Şubat 2016
- 7.761
- 12.978
- 248
- 31
Ilk cocuklarin mi ikiz ve nasil bir duygu zor oluyordur muhakkakBenimkiler ikiz olduğu için emeklemeye başladıktan sonra benden düştüler kucak istemiyorlar onlar sadece birbirini istiyorikisi birlikte takılıyor
Evet ilk çocuklarım olduğu için bana işin fıtratı bu gibi geliyor alıştım yani şükür kendim büyütüyorum yanımda kimse yok ama bir düzen kurulmazsa olmazmış benimkilerin nerdeyse her şeylerinin saati belli her şeylerini aynı anda yapmaya alıştırdım özellikle yatış saatlerini işimi kolaylaştırdı e öğretmenim çalışmaya başladım düzen olmazsa çok çok zorlanırdım ama çok eğlenceli hele ikisinin birbirine bakışını gülüşünü görünce uyanıyor mesela direk diğerinin beşiğine doğruluyor sesleniyor o da kafasını kaldırıp gülüyor Rabbim sağlık ömür nasip etsin tek olmayacaklarını bilmek güzelIlk cocuklarin mi ikiz ve nasil bir duygu zor oluyordur muhakkak
Massallah canim rabbim muhabbetlerini arttrsin saglik versin valla disardan bakinca cok tatli oluyor ikiz ama kendimin oldgnu dusunemiyorum Allah kolaylik versinEvet ilk çocuklarım olduğu için bana işin fıtratı bu gibi geliyor alıştım yani şükür kendim büyütüyorum yanımda kimse yok ama bir düzen kurulmazsa olmazmış benimkilerin nerdeyse her şeylerinin saati belli her şeylerini aynı anda yapmaya alıştırdım özellikle yatış saatlerini işimi kolaylaştırdı e öğretmenim çalışmaya başladım düzen olmazsa çok çok zorlanırdım ama çok eğlenceli hele ikisinin birbirine bakışını gülüşünü görünce uyanıyor mesela direk diğerinin beşiğine doğruluyor sesleniyor o da kafasını kaldırıp gülüyor Rabbim sağlık ömür nasip etsin tek olmayacaklarını bilmek güzel
Ya evet zorluğu da var ama Rabbim kolaylığını da veriyor şükürMassallah canim rabbim muhabbetlerini arttrsin saglik versin valla disardan bakinca cok tatli oluyor ikiz ama kendimin oldgnu dusunemiyorum Allah kolaylik versin
Kızlar bir şey sormak istiyorum tecrübelerinize dayanarak
Ara öğün meselesi şimdi benim metobolizma hızım çok çok yavaş yemek yiyen bir insan değilim çubuk kraker yesem bir gün boyunca yemek yemesem açlık hissetmiyorum sıkıntı oluyor troid de olunca diyetisyen e gittiğimde ilk etapta metabolizmayı hızlandırmak lazım diye mutlaka ara öğün olmalı demişti kilo verememiştim çünkü sonra başka bir diyetisyenle çalışmaya başladım acıkmadıktan sonra ara öğüne gerek yok dedi
Sonuç ara öğün şart mıdır sizce
Bende kullaniyorunInisulun direncim için tekrar test yaptırdım. Çok yükselmiş. Off bu şartlar altında nasıl zayıflıcam ben. Gliforu gün de 3 tane içmem lazimmis.
kill bildirimi icin pazartesi belli bi saat var mi? yazamadim sabah.
74. 4ciktim.cuma 74.6 ydi sanirim . cumaya gore 200 gram vermis olsam da cumartesi ve pazar 74.3 geliyodum 100 gram almis duruyorum bisey anlaamadim.bu isten@moni
vaaay kesin dun aksam ben parcaladim bak :)) tebrik ediyorum.
uc gunde daha cok verilebilirdi. bekledigim gibi degildi ( anladin sen)
Ara öğün meselesi şimdi benim metobolizma hızım çok çok yavaş yemek yiyen bir insan değilim çubuk kraker yesem bir gün boyunca yemek yemesem açlık hissetmiyorum sıkıntı oluyor troid de olunca diyetisyen e gittiğimde ilk etapta metabolizmayı hızlandırmak lazım diye mutlaka ara öğün olmalı demişti kilo verememiştim çünkü sonra başka bir diyetisyenle çalışmaya başladım acıkmadıktan sonra ara öğüne gerek yok dedi
Inisulun direncim için tekrar test yaptırdım. Çok yükselmiş. Off bu şartlar altında nasıl zayıflıcam ben. Gliforu gün de 3 tane içmem lazimmis.
Inisulun direncim için tekrar test yaptırdım. Çok yükselmiş. Off bu şartlar altında nasıl zayıflıcam ben. Gliforu gün de 3 tane içmem lazimmis.
Senden daha iyisini bekliyordum dino.Aç kaldım.
Kimden ötürü? Senden ötürü..
Karatay bacım ara öğün yok diyor amaa ben ne zaman ara öğün yapsam daha iyi kilo veririm.
Yemek yemedikçe bünye ilk yenilen şeyi yağ olarak depoluyor bu bir daha yemez deyip kendini sağlama alıyor bir nevi.
Ne kadar sık yersek de ooo bu yine yicek deyip yakıyormuş.
Yaaa benim gibi oldun sende desene kuzu.
benden oturu benden ziyade :))
ben menumu iyi yaptimm sure boyunca gerekli kilolari verdim senin gunun gelince gorusuruz
Ya yeşil çaya limon sıkıp icemezmiyiz. Ilk defa bugün içtim istifra edecektim
Inisulun direncim için tekrar test yaptırdım. Çok yükselmiş. Off bu şartlar altında nasıl zayıflıcam ben. Gliforu güSn de 3 tane içmem lazimmis.
Eee tabii senin günün geçince böyle rahat rahat eleştiriyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?