Evet bakalım ben de ağzıma bir şeyler atma taraftarıyım çünkü yemedikçe cidden vucut yemek gelmeyecek diye kendini ona göre ayarlıyır
Senden daha iyisini bekliyordum dino.Aç kaldım.
Kimden ötürü? Senden ötürü..
Karatay bacım ara öğün yok diyor amaa ben ne zaman ara öğün yapsam daha iyi kilo veririm.
Yemek yemedikçe bünye ilk yenilen şeyi yağ olarak depoluyor bu bir daha yemez deyip kendini sağlama alıyor bir nevi.
Ne kadar sık yersek de ooo bu yine yicek deyip yakıyormuş.
Evet sanırım bünye öyle çalışıyor
Yaaa benim gibi oldun sende desene kuzu.
Selamın Aleyküm 10.Takımın Çıtır adayları
Ben sabah hiç planda yokken kendimi sokağa attım ve 1 saat bir güzel yürüdüm birde bizim buranın sosyete pazarınıda bir parmakladım geldim
Hazır yorgunluk kahvemi içerken sizlere de bir bakayım dedim
Canım Sallama olarak Yeşil çayın çileklisi, elmalısı, yaseminli ve Ananaslısıda var ve emin ol çok güzel içimiözellikle elmalı ve çilekliyi tavsiye ederim
İlk zamanlar biraz normal yeşil çay tuhaf gelsede inan alışıyor insan ve ben şimdi sadesini de çok rahat içebiliyorum
Valla o konuda diyetisyenlerin hepsi farklı birşeyler söylüyor ama ben kesinlikle ara öğün şart diyenlerdenim artıksenelerce günde 2 kere bile yiyerek devam etmeye çalıştım ve hep çok zor kilo veriyordum hatta ilk diyetisyene gittiğimde 7 öğünü görünce aboooowwww dedim ama sağ olsun diyetisyenimiz genelde minik ara öğün koyuyor mesela yeşil çay ve kuru kayısı yada meyve bazende sadece şekersiz Türk kahvesi veya Ayran
Hani ille ara öğün bol bol bir şey yenecek diye bir kaide yok bizim Diyetisyene göre
Gerçi her bünye farklı tepki verir o yüzden deneme yanılma yöntemi ile kendini keşfedeceksinBana yaradı ama ille sana yarayacak diye bir kaide yok
Evet ara öğün de küçük atıştırmalıklar oluyor genelde ben keşfedemedim işte doğum önceki bünyeme uyguladıklarım doğum sonrası çok farklı tepki vermiyor bünyem
Canım düzenli olarak kullanırsan o direnç kırılır inşallah
Kızlar bu arada Ayşeciğim ( yani kaptanınız ) bugün biraz temizlik yapayım derken hızını alamamış parmağını incitmiş birazTitiz hatun evi kazımaya kalkıştı sanırım ama şükür sağlık ocağına gittiğinde gereken yapılmış
Birazdan Takıma uğrar zaten ama benim gözüm buralarda olur aralardahani sizlerde Kaptanınıza yaraşır bir şekilde azimle paylaşıma devam edin ki cumaya kaptanınızı gururlandırın
Bu arada kızlarrrrrrrrrr sularımızı ihmal etmiyoruz
Bu arada kızlarrrrrrrrrr sularımızı ihmal etmiyoruz
A telefondan çoklu alıntı yapmıştım o kadar da yazmıştım nereye gitti acaba
(sıcak su )
Canım benim mesajların içine karışmışquote yazan kısımdan sonra yazarsan mesajımın sonuna o zaman karışmıyor bazen benimde oluyor cepten öyle çoklu alıntı yapınca
Ohhhh yumuşasın bağırsaklaren güzel sıcak su
Aynen bugün feveran halindeydi yaşa gliforBi de gliforu çaktımmı üstüne değme bağırsakların keyfine..
Aynen bugün feveran halindeydi yaşa glifor
Bi de gliforu çaktımmı üstüne değme bağırsakların keyfine..
Bana 2 ay önce doktor kesebiliriz artık şeker hapını dediama ne olur ne olmaz diye bir paket daha yazdı olurda yine eskisi gibi tatlı canım çekerse hemen ondan bir kaç gün krizler geçene kadar içebilirsin dedi cidden çok rahatlatıyor düzenli içince insanın canı tatlıda çekmiyor
Aynen açlık hissinide eskisi gibi şiddetli hissetmiyorum hayatımda yaptığım en rahat diyet şimdi eminim ki bu diyet bozulmuyacakBana 2 ay önce doktor kesebiliriz artık şeker hapını dediama ne olur ne olmaz diye bir paket daha yazdı olurda yine eskisi gibi tatlı canım çekerse hemen ondan bir kaç gün krizler geçene kadar içebilirsin dedi cidden çok rahatlatıyor düzenli içince insanın canı tatlıda çekmiyor
Gliforun reklamını yaptık ama kötü örnek olmayalım bu bir hormon ilacıdır doktor recetesiyle veriliyor bilginize
Gliforun reklamını yaptık ama kötü örnek olmayalım bu bir hormon ilacıdır doktor recetesiyle veriliyor bilginize
Kızlar hep derim önce biz kendimize inanacağız ki başkalarıda bizlere başarabileceğim konusunda inansın
Sizlerde bir kaç ay sonra verdiğiniz kiloları anlatırken büyük bir gurur yaşayacaksınız
Eskiden asla kilomu söyleyemeyen ben artık büyük bir zevkle eski rekor kilomu anlatıyorumGerçi bazen nazara da geliyorum ama hafiflemenin zevkini yaşayınca emin olun hedefe daha sağlam adımlarla ilerleyeceksiniz
Ben diyetisyene başlamadan evvel bir ara ümidimi kesmiştimhatta ciddi ciddi Ameliyat olmayı düşünüyordum ( gerçi artık hep diyorum oda irade meselesi ve kesinlikle cesaret edip başarabilene şapka çıkartmak gerekiyor sonuçta hayatını riske atıp o ameliyatlara giriliyor )
Tabi o dönem onun farkında değildim hani ameliyat olayım olsun bitsin kafasındaydım
Allah binlerce kere razı olsun başta Ayşe olsun buradak bir kaç arkadaşım daha olsun sen yapabilirsin diye verdiler çoşkuyuhatta ben işlemleri bile başlatmıştım doktorun beni uyarmasına rağmen kesinlikle ameliyat olacağım diye tutturmuştum Anneciğim kuzum ne ağlamıştı o zaman ya sana bir şey olursa iki tane evladın var falan diye ama o an inanın onu bile hiç umursamadım
Şimdi hep diyorum iyiki beni vazgeçirmişler çünkü o yol bir çoğumuza kolay gibi görünsede çok daha fazla dissiplin istiyor ve o dönemki kafayla büyük ihtimalle yapamazdım
Heee şimdi çok şükür arada kaçamakda yapsam dengelemeyi öğrendimtabi yapmamak en güzeli yada çok sık yapmamak
Sizlerde kendinize ufak hedefler koyun ki inandırıcı olsunbeyniniz bunu yapabileceğine emin olsun ki sizlere yardımcı olsun Şu anda yolun başında olanlar mutlaka mümkünse kaçamaksız devam etsinler atıyorum 5 kgda bir kendinize ufak ödüller koyun hem hedefe ulaşmanın heycanı hemde metabolizmanın şaşırması için önemli
Evet bir çoğunuzdan kilom fazla ama emin olun şu 11 ayda bende Ayşede çok şey öğrendik ( önceden doğru bildiğimiz bir çok yanlışı da öğrendik )
Diyetisyenimizin hep dediği gibi evet insanız arada bizlerde tabiki yiyeceğiz birşeyler ama ilk dönem çok çok önemli o yüzden zor da olsa dayanabilirsiniz
Kesinlikle istediğinizde başaramayacağınız şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?