Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet bakalım ben de ağzıma bir şeyler atma taraftarıyım çünkü yemedikçe cidden vucut yemek gelmeyecek diye kendini ona göre ayarlıyır

Aynen canım minik sağlıklı bir seçenek olursa bence sakıncası yoktur dışarda da en kötü ihtimalle hemen bir bardak ayran en güzel kurtarıcı oluyor

@

A telefondan çoklu alıntı yapmıştım o kadar da yazmıştım nereye gitti acaba

Canım benim mesajların içine karışmış quote yazan kısımdan sonra yazarsan mesajımın sonuna o zaman karışmıyor bazen benimde oluyor cepten öyle çoklu alıntı yapınca

Ohhhh yumuşasın bağırsaklar en güzel sıcak su

Bi de gliforu çaktımmı üstüne değme bağırsakların keyfine..

Bi de gliforu çaktımmı üstüne değme bağırsakların keyfine..

Bana 2 ay önce doktor kesebiliriz artık şeker hapını dedi ama ne olur ne olmaz diye bir paket daha yazdı olurda yine eskisi gibi tatlı canım çekerse hemen ondan bir kaç gün krizler geçene kadar içebilirsin dedi cidden çok rahatlatıyor düzenli içince insanın canı tatlıda çekmiyor

Aynen öyle hem beni dengeledi hem de kilo vermeme yardım etti

Aynen açlık hissinide eskisi gibi şiddetli hissetmiyorum hayatımda yaptığım en rahat diyet şimdi eminim ki bu diyet bozulmuyacak

Kızlar hep derim önce biz kendimize inanacağız ki başkalarıda bizlere başarabileceğim konusunda inansın
Sizlerde bir kaç ay sonra verdiğiniz kiloları anlatırken büyük bir gurur yaşayacaksınız
Eskiden asla kilomu söyleyemeyen ben artık büyük bir zevkle eski rekor kilomu anlatıyorum Gerçi bazen nazara da geliyorum ama hafiflemenin zevkini yaşayınca emin olun hedefe daha sağlam adımlarla ilerleyeceksiniz

Ben diyetisyene başlamadan evvel bir ara ümidimi kesmiştim hatta ciddi ciddi Ameliyat olmayı düşünüyordum ( gerçi artık hep diyorum oda irade meselesi ve kesinlikle cesaret edip başarabilene şapka çıkartmak gerekiyor sonuçta hayatını riske atıp o ameliyatlara giriliyor )
Tabi o dönem onun farkında değildim hani ameliyat olayım olsun bitsin kafasındaydım
Allah binlerce kere razı olsun başta Ayşe olsun buradak bir kaç arkadaşım daha olsun sen yapabilirsin diye verdiler çoşkuyu hatta ben işlemleri bile başlatmıştım doktorun beni uyarmasına rağmen kesinlikle ameliyat olacağım diye tutturmuştum Anneciğim kuzum ne ağlamıştı o zaman ya sana bir şey olursa iki tane evladın var falan diye ama o an inanın onu bile hiç umursamadım
Şimdi hep diyorum iyiki beni vazgeçirmişler çünkü o yol bir çoğumuza kolay gibi görünsede çok daha fazla dissiplin istiyor ve o dönemki kafayla büyük ihtimalle yapamazdım
Heee şimdi çok şükür arada kaçamakda yapsam dengelemeyi öğrendim tabi yapmamak en güzeli yada çok sık yapmamak

Sizlerde kendinize ufak hedefler koyun ki inandırıcı olsun beyniniz bunu yapabileceğine emin olsun ki sizlere yardımcı olsun Şu anda yolun başında olanlar mutlaka mümkünse kaçamaksız devam etsinler atıyorum 5 kgda bir kendinize ufak ödüller koyun hem hedefe ulaşmanın heycanı hemde metabolizmanın şaşırması için önemli

Evet bir çoğunuzdan kilom fazla ama emin olun şu 11 ayda bende Ayşede çok şey öğrendik ( önceden doğru bildiğimiz bir çok yanlışı da öğrendik )
Diyetisyenimizin hep dediği gibi evet insanız arada bizlerde tabiki yiyeceğiz birşeyler ama ilk dönem çok çok önemli o yüzden zor da olsa dayanabilirsiniz

Kesinlikle istediğinizde başaramayacağınız şey yok

Ne kadar güzel yazmışsınnn.

Bende şuan tam o durumdayım. Ne kilomu söyleyebiliyorum ne yorum yapabiliyorum.

Bizlerin de başarı hikayesi olacak Allah'ın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…