Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gliforun reklamını yaptık ama kötü örnek olmayalım bu bir hormon ilacıdır doktor recetesiyle veriliyor bilginize
Öyle güzel anlattınızki benim bile alıp içesim geldi
Şaka şaka bendede troid var ameliyat oldum ömür boyu kullanmam gereken hormon yapım var
Onun yanında hergün düzenli
Omega 3
D vitamini
B vitamini
Multivitamin kullanıyorum

Ne kadar güzel yazmışsınnn.

Bende şuan tam o durumdayım. Ne kilomu söyleyebiliyorum ne yorum yapabiliyorum.

Bizlerin de başarı hikayesi olacak Allah'ın izniyle.

Kesinlikle olacak canım kilolar gittikçe insanın anlatası geliyor
Ben hatta dalga geçiyordum yahu meğer benim kaburgalarım varmış diye
Leğen kemiklerimi daha şurda bir 10 kg öncesine kadar pek hissedemiyordum

Bir mağazaya girdiğimde daha kafadan burada size göre bedenimiz yok falan bile diyenler oldu Ne ağlamıştım o zaman eve dönene kadar arabada eşim hatta gel o mağazayı bana göster ağzının payını vereyim nasıl bu şekilde seni direk kapıdan tersleyip gönderirler diye
Ama ahtım vardı o mağazaya tekrar gidip bakındım sonrada hmmm buradaki kıyafetler hiç bana göre değil diye burun kıvırıp çıkmıştım inanılmaz bir zevk anlatamam

Şimdi bir mağazaya girdiğimde bu bana olurmu dediğimde ( nasıl hala büyük görüyorsam kendimi ) tezgahtar abla sen kendini çok kilolumu görüyorsun bu sana büyük bile gelir dediği de olunca daha mutlu oluyor insan heee tabi daha benim de yolum çok uzun ama inancım tam çok daha aşağılarıda göreceğim Allahın izniyle

İnşallaahhhh
Hani dedin ya sonra girdim o mağazaya bakındım beğenmedim diye, içimin yağları eridi yemin ederim.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki anlattıklarınıı.
Gün gelecek bende o zaferi yaşayacağımm

Cuma günü kilom 69 idi bugün tartılayım diye eczaneye uğradım kilom 65 çıktı. Nasıl şaşırdım ve sevindim biran anlatamam.......tartının ayarında sorun varmışyinede bana bir hırs geldi yani biraz dışımı sıkarsam 65 en kısa zamanda görmem mümkün

Çok fena gaza mı geldim acaba bende çok ciddi göbek takıntısı var bugün kaç mağazaya girdim denemeden çıktım artık beni o kadar rahatsız ediyor ki sadece salaş şeyler giyiyorum ilk defa iki ay önce kaynımın nişanında belden oturan elbise giydim oda içime korseyle herkes diyorki eee sen zayıfmışsın ama anlatamıyorum istediğim kiloya düşmediğim sürece rahat olamıycam

Sagolasin Enfeksiyon dedi doktor ateslendi surekli isal oldu bi kac gun surdu zaten zayif hastalanincada iyice çöktu
geçmiş olsun kuzum

Bende oyle dusunuyorum cokda ustune gtmek istemiyorum ama malum cevre valla cok skldim zayif kelimesini duymaktan
fazla yedirmeye çabalama ,aç kalmıyor sonuçta aç olsa ister.milletin ağzı var konuşur.sağlıklı olsun gerisi boş.zorla yedireceğin pilavların unlu şeylerin vb. şeylerin ona hiç bir faydası olmaz zarar verir ileride obez bile olabilir ki bilinç altı fena işliyor
moni dunki tavsiyelere uydum ve bugün ara öğün yaptım :) aksam yemeginden iki saat once falan 1 elma, 3 4 dilim portakal.

Selam kızlar. Ben malesef haftasonu giremedim. O kadar çok iş vardı ki.. hepsini yaptım şükür. Yarın iş var malum.

Kitap konusunu açıcam şimdi. Hepinizi bekliyorum link aticam.
merak etmiştim seni tamam canımcım
bi girip bakamadım oysa okunacak bir sürü kitabım var hatta bir tane de geçen gün aldımbaşlıcam inşallah,eline sağlık kuzum

geçmiş olsun tatlım
bebişlerini Allah bağışlasın, maşallah
canım seni eklememişim listeye gözden kaçmış.
güncel kilon:
hedef kilon:
daha önce takımlar da yarıştın mı?

Bende katılabilir miyim aranıza arkadaşlar
hoşgeldin canım,
güncel kilon:
hedef kilon:
daha önce takımlar da yarıştın mı?

keşke gitmesen,
ömrün boyunca istediğin kiloda yaşamını devam ettirmen dileğiyle canım
biz burdayız inşallah, destek için bekleriz

kontrol yapmıştım ve takıma geldiğin günkü kilonu yazmıştım,bakarım tekrar

geçmiş olsun canım

selam hanımlar benim tartıda oynama yok ne yazıkkı kaptanım ben çok aktif olamıyorum ben misafirlik ederim takıma burası için gerekli olan disiplini göstermiyceğim malesef herkese başarılarr
keşke sen de gitmesen,
tamam canım için destek için burdayız inşallah

tamam canım yeni tartıyı baz alıp kilonu güncellerim

kill bildirimi icin pazartesi belli bi saat var mi? yazamadim sabah.
74. 4ciktim.cuma 74.6 ydi sanirim . cumaya gore 200 gram vermis olsam da cumartesi ve pazar 74.3 geliyodum 100 gram almis duruyorum bisey anlaamadim.bu isten @moni
12 ye kadar bildirirsek iyi olur canım

Inisulun direncim için tekrar test yaptırdım. Çok yükselmiş. Off bu şartlar altında nasıl zayıflıcam ben. Gliforu gün de 3 tane içmem lazimmis.
ilacını düzenli kullanırsan kilo verebiliyorsun ve insülün de normale dönüyor.
benimde var ve çok yüksek, demir eksikliğim,b12 ve d vitaminim de çok düşük, kilo verilebiliyor ilaçlarını düzgün alıp diyete devam ettiğinde

moni sevgili kaptanimiz gecmis olsun cok insallah onemli bir seyin yoktur oklavayi eline alma diyorum bukadar incitmissin parmagini

moni çok geçmiş olsun.

moni Geçmiş olsun bize motive lazım geri donnnnnnnn

moni gecmis olsun en kisa zamanda iglesmen dilegiyle

moni gecmis olsun kaptanimm

çok teşekkür ederim kızçelerim

bugün kilonu kaç yazıcaz canım, pazartesi ve cuma günleri tartılıp kilo bildirmek zorundayız. nasıl olacak senin? nerede tartılacaksın, tartı farkları oluşuyor farklı yerlerde tartılınca, tartı edinebilme imkanın olursa bir tane eve alıversen

biliyo musunuz kizlar glifor istahimi kesmiyo nerelere gideeemmm
oklavaya doğru gel canım sen , bak burada

kilosunu bildirenlere teşekkür ediyorum, bildirmeyenlerin kilolarını bekliyorum
takımlarda olup yarışmanın en başlıca kuralı ve temel amacı kilo bildiriminin aksamamasıdır, çok önemlidir üzerinde hassasiyetle durulmasını gerektirir.sistemin en temel taşı olduğundan tüm sistemi aksatır. lütfen özen gösterelim tartı günlerinde tartılıp öğlen en geç 12 ye kadar kilomuzu bildirmeye
alışkanlık haline getirmeniz gereklidir sistemin işleyişi açısından
ben yine paylaşırım okursunuz , yarışmanın amacı ve işleyişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…