Öyle güzel anlattınızki benim bile alıp içesim geldiGliforun reklamını yaptık ama kötü örnek olmayalım bu bir hormon ilacıdır doktor recetesiyle veriliyor bilginize
Ne kadar güzel yazmışsınnn.
Bende şuan tam o durumdayım. Ne kilomu söyleyebiliyorum ne yorum yapabiliyorum.
Bizlerin de başarı hikayesi olacak Allah'ın izniyle.
Kesinlikle olacak canımkilolar gittikçe insanın anlatası geliyor
Ben hatta dalga geçiyordum yahu meğer benim kaburgalarım varmış diye
Leğen kemiklerimi daha şurda bir 10 kg öncesine kadar pek hissedemiyordum
Bir mağazaya girdiğimde daha kafadan burada size göre bedenimiz yok falan bile diyenler olduNe ağlamıştım o zaman eve dönene kadar arabada eşim hatta gel o mağazayı bana göster ağzının payını vereyim nasıl bu şekilde seni direk kapıdan tersleyip gönderirler diye
Ama ahtım vardı o mağazaya tekrar gidip bakındım sonrada hmmm buradaki kıyafetler hiç bana göre değil diye burun kıvırıp çıkmıştıminanılmaz bir zevk anlatamam
Şimdi bir mağazaya girdiğimde bu bana olurmu dediğimde ( nasıl hala büyük görüyorsam kendimi ) tezgahtar abla sen kendini çok kilolumu görüyorsun bu sana büyük bile gelir dediği de olunca daha mutlu oluyor insanheee tabi daha benim de yolum çok uzun ama inancım tam çok daha aşağılarıda göreceğim Allahın izniyle
Çok fena gaza mı geldim acaba bende çok ciddi göbek takıntısı var bugün kaç mağazaya girdim denemeden çıktım artık beni o kadar rahatsız ediyor ki sadece salaş şeyler giyiyorum ilk defa iki ay önce kaynımın nişanında belden oturan elbise giydim oda içime korseyle herkes diyorki eee sen zayıfmışsın ama anlatamıyorum istediğim kiloya düşmediğim sürece rahat olamıycamKızlar hep derim önce biz kendimize inanacağız ki başkalarıda bizlere başarabileceğim konusunda inansın
Sizlerde bir kaç ay sonra verdiğiniz kiloları anlatırken büyük bir gurur yaşayacaksınız
Eskiden asla kilomu söyleyemeyen ben artık büyük bir zevkle eski rekor kilomu anlatıyorumGerçi bazen nazara da geliyorum ama hafiflemenin zevkini yaşayınca emin olun hedefe daha sağlam adımlarla ilerleyeceksiniz
Ben diyetisyene başlamadan evvel bir ara ümidimi kesmiştimhatta ciddi ciddi Ameliyat olmayı düşünüyordum ( gerçi artık hep diyorum oda irade meselesi ve kesinlikle cesaret edip başarabilene şapka çıkartmak gerekiyor sonuçta hayatını riske atıp o ameliyatlara giriliyor )
Tabi o dönem onun farkında değildim hani ameliyat olayım olsun bitsin kafasındaydım
Allah binlerce kere razı olsun başta Ayşe olsun buradak bir kaç arkadaşım daha olsun sen yapabilirsin diye verdiler çoşkuyuhatta ben işlemleri bile başlatmıştım doktorun beni uyarmasına rağmen kesinlikle ameliyat olacağım diye tutturmuştum Anneciğim kuzum ne ağlamıştı o zaman ya sana bir şey olursa iki tane evladın var falan diye ama o an inanın onu bile hiç umursamadım
Şimdi hep diyorum iyiki beni vazgeçirmişler çünkü o yol bir çoğumuza kolay gibi görünsede çok daha fazla dissiplin istiyor ve o dönemki kafayla büyük ihtimalle yapamazdım
Heee şimdi çok şükür arada kaçamakda yapsam dengelemeyi öğrendimtabi yapmamak en güzeli yada çok sık yapmamak
Sizlerde kendinize ufak hedefler koyun ki inandırıcı olsunbeyniniz bunu yapabileceğine emin olsun ki sizlere yardımcı olsun Şu anda yolun başında olanlar mutlaka mümkünse kaçamaksız devam etsinler atıyorum 5 kgda bir kendinize ufak ödüller koyun hem hedefe ulaşmanın heycanı hemde metabolizmanın şaşırması için önemli
Evet bir çoğunuzdan kilom fazla ama emin olun şu 11 ayda bende Ayşede çok şey öğrendik ( önceden doğru bildiğimiz bir çok yanlışı da öğrendik )
Diyetisyenimizin hep dediği gibi evet insanız arada bizlerde tabiki yiyeceğiz birşeyler ama ilk dönem çok çok önemli o yüzden zor da olsa dayanabilirsiniz
Kesinlikle istediğinizde başaramayacağınız şey yok
Gliforun reklamını yaptık ama kötü örnek olmayalım bu bir hormon ilacıdır doktor recetesiyle veriliyor bilginize
Masallah
geçmiş olsun kuzumSagolasin Enfeksiyon dedi doktor ateslendi surekli isal oldu bi kac gun surdu zaten zayif hastalanincada iyice çöktu
fazla yedirmeye çabalama ,aç kalmıyor sonuçta aç olsa ister.milletin ağzı var konuşur.sağlıklı olsun gerisi boş.zorla yedireceğin pilavların unlu şeylerin vb. şeylerin ona hiç bir faydası olmaz zarar verir ileride obez bile olabilir ki bilinç altı fena işliyorBende oyle dusunuyorum cokda ustune gtmek istemiyorum ama malum cevre valla cok skldim zayif kelimesini duymaktan
moni dunki tavsiyelere uydum ve bugün ara öğün yaptım :) aksam yemeginden iki saat once falan 1 elma, 3 4 dilim portakal.
merak etmiştim seni tamam canımcımSelam kızlar. Ben malesef haftasonu giremedim. O kadar çok iş vardı ki.. hepsini yaptım şükür. Yarın iş var malum.
Kitap konusunu açıcam şimdi. Hepinizi bekliyorum link aticam.
bi girip bakamadım oysa okunacak bir sürü kitabım var hatta bir tane de geçen gün aldım
geçmiş olsun tatlımKizlar felaket derecede hasta oldum uşutmusumcanim hic bise yemek istemiyor ama zorla yedim biseyler
Sabah: 2 haslanmis yumurta,marul,salatalık,domates,peynir bir dilim ekmek
Öğle:saat 4 gibiydi uyudum çünkü
Bir tabak sulu köfte
Aksam yemegi bir avuc findik badem bir birdak süt
Ac kalmamak icin zorla yedim,inşallah yanlış bir şey yapmamışimdir.
bebişlerini Allah bağışlasın, maşallahKızlar ben de yarın başlıycamsanırım Doğum sonrası vücut tam anlamıyla 2 yılda eski haline dönüp leğen kemikleri kapanıyormuş Eskiden yaptıklarımı yapıyorum düzenli besleniyorum suyumu hiç ihmal etmem normal hayatımda da ama gram veremiyorum kaldım ikiz bebiklerim var 10 aylıklar herkes bir yıl geçsin diyor bakalım artık en azından kilomu korurum belki
hoşgeldin canım,Bende katılabilir miyim aranıza arkadaşlar
keşke gitmesen,Selam kızlar. Ben hızınıza yetişemiyorum. Yani öylesine değil gerçekten yetişemiyorum. İlk oğlum doğduğunda kk dan destek alıp kilo verdim. Yalnız o zaman tek ve küçük bebeğim vardı ve şimdi bakıyorum da ciddi anlamda zamanım varmış. Şuan kk da menü yazacak bile zaman bulamıyorum. Sohbet zaten yok. Özellikle haftasonu benim için facia. Bu gece bile ufaklığı uyutırken uyuyakalmışım ve gece uyandım işlerim vardı hallettim ve daha yeni telefonu elime alabildim. Şuan uyuyamzsam 2 saat kadar bana kalan zamanım var ve sonrası maraton başlayacak. Sanırım artık kk da eskisi kadar aktif olamam. Menü yazmak bile gerçekten çok zor olmaya başladı. Ben inşallah bu kiloları vereceğim ve o gün size de buradan yazacağım. Tatlılara, hamurişlerine her yaklaştığımda aklımda siz olacaksınız
Zaten ben yemekten değil yiyememekten kilo alıyorum şuan. Kendime zaman ayıramadığım için... Akşama kadar yemek yiyemediğim zamanlar oluyor. Kendime zarar verdiğimi söyleyeceksiniz biliyorum ben de farkındayım ama malesef benim ufak canavar biraz daha büyüyene kadar bu böyle olacak malesef.
Gerçekten üzgünüm aktif olamayacağım için gruptan ayrılıyorum kızlar. Hepinize sevgililer...
kontrol yapmıştım ve takıma geldiğin günkü kilonu yazmıştım,bakarım tekrardünkü menü:
sabah kahvaltısı: cıslı oldu, tost yedim, kahvaltıyı geç yaptık, öğle yemeği yemedim.
ara öğün: 2 kuru incir
akşam yemeği: etli taze fasulye, yoğurtlu kuskus salatası, ekmek yok.
gün içinde şekersiz çay ve kahve tüketildi. akşam yemeğini 5 de yedik, 3 saat sonra bir avuç fıstık yedim.
moni ilk sayfada benim başlangıç kilom 59.5 görünüyor, onun düzeltilmesi için bir mesaj yazmıştım, gözden kaçmış olmalı. başlangıç kilom: 57,7
sabah tartıldım, bugünkü kilom cuma bildirimiyle aynı, 57,3 . mensturasyon durumlarından dolayı sabit kaldı sanırım, yoksa hafta sonu bol koşturmacalı geçti.
geçmiş olsun canımGunaydin, hayirli gunler arkadaslar.
Ben biraz rahatsizim hem regli agrisi hem grip, fenayim iştahimda yok halen acim. Biseyler yemeye calisacagim bugun zorla.
moni
Cuma kilom: 107.1
Pazartesi : 106.8
-300gr.
Ben biraz daha fazla vermisimdir diye bekliyordum ama tarti yaniltti beni.
Az spor az yesil caya bagliyorum.
keşke sen de gitmesen,selam hanımlar benim tartıda oynama yok ne yazıkkı kaptanım ben çok aktif olamıyorum ben misafirlik ederim takıma burası için gerekli olan disiplini göstermiyceğim malesef herkese başarılarr
tamam canım yeni tartıyı baz alıp kilonu güncellerimmerhaba kızlar;
bir kaç gündür yazamadım , 4 aylık kızım var onun kontrolleri falan vardı, şimdi rahat rahat yazabiliyorum, cumartesi günü eşimle yeni bi tartı alalım dedik, aslında tartımız fena değil ama anam babam işi tartılar var ya onlardandı, gram ve yağ kas ölçen bi tartı aldık, decatlondan, eve bi geldik bir tartılayım dedim 91 kilo gelmez miyim nasıl üzüldüm nasıl üzüldüm anlatamam eşimde 92 kilo geldi, eşimle aramda bir kilo var, ağlıcam resmenÜzülme verirsin , diyeti bırakma yeni bebeğimiz oldu falan dediyse de benim moral bir kez bozuldu , bugünden itibaren hiç bir şekilde kaçamak yapmamaya karar verdim
şuan ki kilom :91,00 boy 176 cm
kızlar mucizevi formülleriniz yok mu metabolizma hızlandıran vb paylaşım yapsanız çok güzel olur
12 ye kadar bildirirsek iyi olur canımkill bildirimi icin pazartesi belli bi saat var mi? yazamadim sabah.
74. 4ciktim.cuma 74.6 ydi sanirim . cumaya gore 200 gram vermis olsam da cumartesi ve pazar 74.3 geliyodum 100 gram almis duruyorum bisey anlaamadim.bu isten@moni
ilacını düzenli kullanırsan kilo verebiliyorsun ve insülün de normale dönüyor.Inisulun direncim için tekrar test yaptırdım. Çok yükselmiş. Off bu şartlar altında nasıl zayıflıcam ben. Gliforu gün de 3 tane içmem lazimmis.
moni sevgili kaptanimiz gecmis olsun cok insallah onemli bir seyin yoktur oklavayi eline alma diyorum bukadar incitmissin parmagini
moni Geçmiş olsun bize motive lazım geri donnnnnnnn
moni gecmis olsun en kisa zamanda iglesmen dilegiyle
bugün kilonu kaç yazıcaz canım, pazartesi ve cuma günleri tartılıp kilo bildirmek zorundayız. nasıl olacak senin? nerede tartılacaksın, tartı farkları oluşuyor farklı yerlerde tartılınca, tartı edinebilme imkanın olursa bir tane eve alıversenCuma günü kilom 69 idi bugün tartılayım diye eczaneye uğradım kilom 65 çıktı. Nasıl şaşırdım ve sevindim biran anlatamam.......tartının ayarında sorun varmış yinede bana bir hırs geldi yani biraz dışımı sıkarsam 65 en kısa zamanda görmem mümkün
oklavaya doğru gel canım sen , bak buradabiliyo musunuz kizlar glifor istahimi kesmiyonerelere gideeemmm
moni geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsunkızçelerim çok şükür kavuştuk
görünmez minnak bi temizlik kazası geçirdim diyelim,daha iyiyim hamdolsun
Çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?