Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hahaha supersin ya benim basimada boyle bisey geldi.
Turkiyeye izine gelmistik 2016da, kuzenimin dugunu icin abiye bakiyordum bir dukkana girdim, bana abiye satmak icin en buyuk kiyafeti verdi, denedim denedim ama oldumu olmadi fermuari yukari cikmadi resmen kollarim patliyacakti. Neyse moralim bozuldu devam ettik. 2 magazada ablacim ustune diktirebiliriz dedi olmaz dedim surem kisitli ciktik. uc magaza sonra 4cu magazaya girdik. Girer girmez ordaki kadin, bayan size gore bedenlerimiz yok,kovar gibi, insan biraz kibar olur demi. Normalde altta kalmayan ben dondum kaldim ne diyecegimi bilemedim.. Nasil zoruma gitmisti anlatamam. Dondum kaldim cok bozuldum cok. En son döndum dolastim hollandada turk magazasinda buldum ustume birseyler.

Guzel menu canim
Bugünkü menüler harika. Fazla kaçamak olmamış sanırım ne mutlu bize
Aynen
Harikasın canım aynı istikrarla devam edersen süper ötesi fark yaratırsın çok kısa sürede

Kız onu yazmasanda olur afiyet olsun canım
Hahahah demi yaa ama olsun bildirmem lazim inshaAllahhh valla kilo verdikce mutlu oluyorum su 2li sayilara bi dussemm ah ah

Herşey kararın da hayatım tebrik ederim

Hakikaten iyi fikir kesinlikle deniyecegim..

İtiraf ediyorum biraz önce kek yaptım çeyrek dilim aldım ama bugün 4500 adım attım tempolu yürüdüm

Bana da yarın bebek görmeye gelecekler bişeyler hazırlıcam malum inşallah dirayetli olurum

Diyet tarifler yap mesela brocolili karnibaharli salata
Semizotu salata
Kepekli pogaca
Yaninada yesil cay demle

Erken erken menummm :)

Sabah
Yumurta
Cay
Domates
Salatalik

Oglen
Salata
Cig kofte 3 skim
Bol marul

Muz

Aksam
Ev yapimi tantuni azcik lavasla

Biraz findik fistik

Su 2.5 lt
Spor yok ama surekli ayaktayim . hayirli geceler hepimize
Ayy tantunii cigkofte off. En sevdigim seylerdenn birileri. Cok guzel su icmissin guzel menu, ekmek kullanmiyormusun
Zor günlerdi canım bilirsin Allah bir daha yaşatmasın inşallah..

Teşekkür ederim canım
Aynen, amin canim
iyi geceler kızlar
Iyi geceler kaptanim. Turkiyede gece oldu tabi

Sabah 10:30 2.5 meyvadan meyva salatası

Öğle 12:00
Kahve

Ara 15:00
2 çilek

Ara 16
Ispanak salatası

Akşam 18:00
1 dilim pizza

2 yaprak çikolata
2 çay kaşığı nutella

19:30
Az şekerli türk kahvesi

2 lt su
4 siyah çay
1 yeşil çay
2 değişik bitki çayı
1 nescafe
1 cappuccino

Kendime ceza verdim
400 ip atladim

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün biraz erken uyuya kalmışım tabi öyle olunca da sabahın köründe hortladım Sabah oldu sandım tam mutfağa girip kendime kahve yapacaktım ki dur bir saatte bakayım dedim anam birde ne göreyim daha sabah 04:30
Tekrar yattım uyurum diye ama ancak yarım saat uyuyabildim oda bölük pörçük
Baktım olmuyor kalktım kendime yapamadığım kahvemi yaptım

Bugün kızın havuz günü yine koşturmaca olacak ama olsun hem bana da hareket olur

Kesinlikle ben inanıyorum sende çabucak o 2li rakamları göreceksin ve sonra sırf gıcıklığına o mağazalara gidip benim yaptığım gibi beğenmeden çıkacaksın
İnan bende normalde hiç bir lafın altında kalmam şakayla karışık bile olsa canımı yakana laf söylerim ama o an far görmüş tavşana döndüm
Şükür artık normal bedenlerde bulabiliyorum hatta aksine artık büyük bedenler daha çok önüme çıkıyor dar da olsa 42 beden pantolon oluyor ( yüksek belliler ) ama daha yolum var diye fazla kıyafet almıyorum askine eşim hep söylenir millet alma diye söylenir eşine ben tam tersine al diyorum inatla almıyorsun diye
Tamamen hedefe ulaştığımda bütün gardolabımı değiştireceğim için şimdiden masraf olmasın kocacığım diyorum gülüyor yahu onu zaten yapacağız inat etmede al diye
Gerçi bu ara ilk fırsatta bir pantolon almam lazım kendime dün fark ettim artık iyice yıpranmış sonuçta 1 tane kotum var yıkayıp yıkayıp onu giyiyorum inatla nasılsa bollaşacak almıyayım diye gerçi bir tanede lacivert var olmadı onu giyerim bir müddettte ama siyahı daha çok seviyorum zayıfladığım daha da belli oluyor diye

Bence sende çok azimli bir hatunsun ve kesinlikle çook çoook güzel kilolar verip salınacaksın en güzel kıyafetlerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…