- 27 Temmuz 2016
- 3.487
- 16.667
- 208
Kesinlikle olacak canımkilolar gittikçe insanın anlatası geliyor
Ben hatta dalga geçiyordum yahu meğer benim kaburgalarım varmış diye
Leğen kemiklerimi daha şurda bir 10 kg öncesine kadar pek hissedemiyordum
Bir mağazaya girdiğimde daha kafadan burada size göre bedenimiz yok falan bile diyenler olduNe ağlamıştım o zaman eve dönene kadar arabada eşim hatta gel o mağazayı bana göster ağzının payını vereyim nasıl bu şekilde seni direk kapıdan tersleyip gönderirler diye
Ama ahtım vardı o mağazaya tekrar gidip bakındım sonrada hmmm buradaki kıyafetler hiç bana göre değil diye burun kıvırıp çıkmıştıminanılmaz bir zevk anlatamam
Şimdi bir mağazaya girdiğimde bu bana olurmu dediğimde ( nasıl hala büyük görüyorsam kendimi ) tezgahtar abla sen kendini çok kilolumu görüyorsun bu sana büyük bile gelir dediği de olunca daha mutlu oluyor insanheee tabi daha benim de yolum çok uzun ama inancım tam çok daha aşağılarıda göreceğim Allahın izniyle
Hahaha supersin ya
Turkiyeye izine gelmistik 2016da, kuzenimin dugunu icin abiye bakiyordum bir dukkana girdim, bana abiye satmak icin en buyuk kiyafeti verdi, denedim denedim ama oldumu olmadi
Selam kızlar menümü vereyim hemen
Kahvaltı 1 yumurta
1 dilim ekmek
1kk peynir
5 zeytin
Yeşillik domates
Ara 1 elma
1 fincan rezene
Öğle
1 bardak ayran
4 tane fırın mücver
Ara 1 bardak sütlü kahve
1 hurma 2 kuru kayısı 6 çiğ badem
Akşam 2 ymk kaşığı bulgur pilavı
Adana kebap
Köz patlıcan salatası
Ara 1 bardak kefir
Su 2 litre yatana kadar 2.5 olur
Guzel menu canim
AynenBugünkü menüler harika. Fazla kaçamak olmamış sanırım ne mutlu bize
Hahahah demi yaa ama olsun bildirmem lazimHarikasın canım aynı istikrarla devam edersen süper ötesi fark yaratırsın çok kısa sürede
Kız onu yazmasanda olurafiyet olsun canım
Menümm ;
Sabah
Bir küçük salatalık
5 çeri domates
1 kk peynir
5 yeşil zeytin
Biraz maydonoz
1 yumurta (haşlanmış)
1 dilim ekmek
Ara
1 kase Nesfit kırmızı meyveli (sütle)
1 muz
Akşam
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Su 2 lt
Bugün de doyduk şükür
Herşey kararın da hayatım tebrik ederim
Hakikaten iyi fikir kesinlikle deniyecegim..Tebrikler harika
Canım bende aynı şeyi sana teklif edecektimEminim Kaptanınız da aynı şeyi söyleyecektir
Aslında en güzelini yaptın sonuçta listeye girdikten sonra devamsızlık yapsaydın daha sıkıntılı olurdu hem senin hemde kaptanın için
Dediğin gibi bir kaç gün zaman ver kendineo arada sadece sohbete gir buraya menü paylaşmasanda arada birşeyler yaz emin ol burası bağımlılık yaratıyor ( kaç senedir buradan uzak kalamayan kaptanın ve ben en güzel örneğiz o konuda )
Hep derim buradan uzaklaşanı kurt kapar diye
Eminim sende bir kaç gün sonra çok daha enerjik dönüp bir daha hiç gitmek istemeyeceksin
Tatlı krizlerin için istersen tarçınlı süt içyada benim taktiği vereyim sana Mesela bana diyetisyenimiz arada meyveli Activya verirdi hani tatlı ihtiyacını karşılasın ve bağırsakları rahatlatsın diye bende onu buzluğa atıp dondurup sonra dondurma niyetine yerdim hatta ilk yaptığımda acaba diyetisyenim ne der demiştim kendi kendime ve ilk kontrolde de yaptığımı söylediğimde aaa harika bir fikir Ablacığım hiç bir sakıncası yok demişti
Her Allahın günü dondurma niyetine onu yiyince inan hiç aklıma tatlı gelmiyorduhatta dur önümüzdeki hafta söyliyeyim de yine listeme dahil etsin de bende dondurayım
Evet... hafta sonu bilançomuz
PAZARTESİ TARTI LİSTESİ 5 MART 2018
Nurciloji >> 66,8>>66.8 sabit
_citlembik_ >>76,0 >>75,2
gokce41 >>62,5>>61
EFfatmagul >> 59,3>>59
Alemin delisi >> 69,0>>68,6
Ezgi osman >>80,9>>79,6
vildangel >>75,8>>75,8 sabit
miyaww__ >>98,5>>97,6
Zhre_ >> 107,1>>106,8
Gncgl_555 >> 64>>63,8
AngelicaPickles >>82,7>>81,3
Dino1isi >>74,6>>74,4
guziss35 >> 77,8>>77,4
azkolabolbuz <<63,1>>63,2 kilo aldı
planli >>57,3>>57,3 sabit
gokyuzundekiturna >> 91>>91 sabit
hayal114 >>87,0>>86,4
Feel Good Inc <<50,6 >> kilo bildirmedi
Sekerportakalimm >>69,0>>69,6 kilo aldı
s_eyan >>64.5 >>yeni üye
Kader_91 >>73 >> yeni üye
psikologg >> 68,9 >>? kilo bildirmedi, takıma uğramıyor.
Malkero >>79,0>>?kilo bildirmedi, takıma uğramıyor.
@poolyana >>102,0>>?AYRILDI
@ikikerekiki >>62,5>>?AYRILDI
İtiraf ediyorum biraz önce kek yaptım çeyrek dilim aldımama bugün 4500 adım attım tempolu yürüdüm
Bana da yarın bebek görmeye gelecekler bişeyler hazırlıcam malum inşallah dirayetli olurum
Diyet tarifler yap mesela brocolili karnibaharli salata
Semizotu salata
Kepekli pogaca
Yaninada yesil cay demle