Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gunaydinn kk' en azimli guzel takimi 10 numaram, haftada 2 tartilan ben bugunde tartiya ciktim vee -400 gram inanamadim nasil oldu anlamadim, ama gitmismi o 400cuk gitmissss herkeze hayirli gunler guzel kacamaksiz menuler diliyorummmm

Ay inshaAllah canim cok sagol o kadar motive oluyorumki
Vallahi ben o dukkani omrum boyunca unutmam aslaaa neverrrr. Oraya zayifliyim aynini yapacagim ahanda suraya yazdim
Haha siyahi bende cok severim, kilomu kapatiyor cunku hahahaha kapatabilecegi kadarini tabi
Neden erken doğdu bende erken doğum yaptım ama ben sizin kadar şanslı değilim
Sebep bulamadilar cnm, birden sancilarim basladi rahim agzim kisaldi. Onleyemediler sadece 6 gun uzatabildiler ilaclarla felan ama olmadi, nasip kismet. Cok cektik ama, yasayacak omru varmis.
Canim cok zor rabbim sabir versin sana

Günaydın, mutlu sabahlar.

Gunaydin kizlarrr.hava cok kavetlu yataktan cikasim yok ama bebis uyumuyor

Günaydın kızlar

Günaydın canlar

Gunaydin goodmorninkkkkk
Bugun planlariniz varmi? Ben bugun yiyecegimin listesini yapip buzdolabina astim Aksamada spora gidecegim. Oglende evde merdiveni cikip incem hehe
Alisveris listemde hazir, alisverisede cikacam bugun. Evdeki sebzeleri silip supurdum 1 haftadir

Detoks olarak ne yapıyorsun canım

Bütün gün sıvı tüketeceğim canım
Sanki bi tuhaflık sezdim bu sabah vücudumda. Dün tuzu fazla mı kaçırdım anlamadımm. Kahvaltı olarak bi kupa şekersiz Türk kahvesi içtim, limonlu su içicem gün içinde.

Sebze canavarı seniii.
Bende bugün full sıvı tüketcem öyle karar aldım.

nasil bir tuhaflik sezdin mesela, bazen vucidu sasirtmak lazim

Rahim ağzı yetmezliği var bende de dikiş falan atılmıştı ama yinede bebek durmadı normal doğumla bi erkek bebek dünyaya getirdim 9 saat yaşadı . 2 Ay oldu
Başın sağ olsun canım
Rabbim sabırlar versin ....Rabbim inşallah en kısa zamanda sağlıcakla yine nasip eder .....Aminnnnn

Zor günlerim bitmedii

Basin sagolsun canim, rabbim sana sabir versin. Allah kuluna kaldiramayacagi yuk yuklemezmis, sen cok guclu bir kadinsin inaniyorum buna. Evlat acisi cok tarifsiz aci zor zor biliyorum ,inshaAllah o guzel melek annesine babasina sefaatci olacaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…