Detoks olarak ne yapıyorsun canımBugün detoks günü.
Ay inshaAllah canim cok sagol o kadar motive oluyorumkiSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün biraz erken uyuya kalmışım tabi öyle olunca da sabahın köründe hortladımSabah oldu sandım tam mutfağa girip kendime kahve yapacaktım ki dur bir saatte bakayım dedim anam birde ne göreyim daha sabah 04:30
Tekrar yattım uyurum diye ama ancak yarım saat uyuyabildim oda bölük pörçük
Baktım olmuyor kalktım kendime yapamadığım kahvemi yaptım
Bugün kızın havuz günü yine koşturmaca olacak ama olsunhem bana da hareket olur
Kesinlikle ben inanıyorum sende çabucak o 2li rakamları göreceksin ve sonra sırf gıcıklığına o mağazalara gidip benim yaptığım gibi beğenmeden çıkacaksın
İnan bende normalde hiç bir lafın altında kalmam şakayla karışık bile olsa canımı yakana laf söylerim ama o an far görmüş tavşana döndüm
Şükür artık normal bedenlerde bulabiliyorum hatta aksine artık büyük bedenler daha çok önüme çıkıyordar da olsa 42 beden pantolon oluyor ( yüksek belliler ) ama daha yolum var diye fazla kıyafet almıyorum askine eşim hep söylenir millet alma diye söylenir eşine ben tam tersine al diyorum inatla almıyorsun diye
Tamamen hedefe ulaştığımda bütün gardolabımı değiştireceğim için şimdiden masraf olmasın kocacığım diyorum gülüyor yahu onu zaten yapacağız inat etmede al diye
Gerçi bu ara ilk fırsatta bir pantolon almam lazım kendimedün fark ettim artık iyice yıpranmış sonuçta 1 tane kotum var yıkayıp yıkayıp onu giyiyorum inatla nasılsa bollaşacak almıyayım diye gerçi bir tanede lacivert var olmadı onu giyerim bir müddettte ama siyahı daha çok seviyorum zayıfladığım daha da belli oluyor diye
Bence sende çok azimli bir hatunsun ve kesinlikle çook çoook güzel kilolar verip salınacaksın en güzel kıyafetlerin için
Sebep bulamadilar cnm, birden sancilarim basladi rahim agzim kisaldi. Onleyemediler sadece 6 gun uzatabildiler ilaclarla felan ama olmadi, nasip kismet. Cok cektik ama, yasayacak omru varmis.Neden erken doğdu bende erken doğum yaptım ama ben sizin kadar şanslı değilim
Günaydın
Günaydın, mutlu sabahlar.
Gunaydin kizlarrr.hava cok kavetlu yataktan cikasim yok ama bebis uyumuyor
Günaydın kızlar
Günaydın canlar
Rahim ağzı yetmezliği var bende de dikiş falan atılmıştı ama yinede bebek durmadı normal doğumla bi erkek bebek dünyaya getirdim 9 saat yaşadı . 2 Ay olduGünaydın
Detoks olarak ne yapıyorsun canım
Gunaydinn kk' en azimli guzel takimi 10 numaram, haftada 2 tartilan ben bugunde tartiya ciktimvee -400 gram inanamadim nasil oldu anlamadim, ama gitmismi o 400cuk gitmissss herkeze hayirli gunler guzel kacamaksiz menuler diliyorummmm
Ay inshaAllah canim cok sagol o kadar motive oluyorumki
Vallahi ben o dukkani omrum boyunca unutmam aslaaa neverrrr. Oraya zayifliyim aynini yapacagim ahanda suraya yazdim
Haha siyahi bende cok severim, kilomu kapatiyor cunku hahahaha kapatabilecegi kadarini tabi
Sebep bulamadilar cnm, birden sancilarim basladi rahim agzim kisaldi. Onleyemediler sadece 6 gun uzatabildiler ilaclarla felan ama olmadi, nasip kismet. Cok cektik ama, yasayacak omru varmis.
Canim cok zor rabbim sabir versin sana
Gunaydin goodmorninkkkkk
Bugun planlariniz varmi? Ben bugun yiyecegimin listesini yapip buzdolabina astimAksamada spora gidecegim. Oglende evde merdiveni cikip incem hehe
Alisveris listemde hazir, alisverisede cikacam bugun. Evdeki sebzeleri silip supurdum 1 haftadir
Bütün gün sıvı tüketeceğim canım
Sanki bi tuhaflık sezdim bu sabah vücudumda. Dün tuzu fazla mı kaçırdım anlamadımm. Kahvaltı olarak bi kupa şekersiz Türk kahvesi içtim, limonlu su içicem gün içinde.
Sebze canavarı seniii.
Bende bugün full sıvı tüketcem öyle karar aldım.
nasil bir tuhaflik sezdin mesela, bazen vucidu sasirtmak lazim
Ben fotoda atamiyorum buraya hic bisey anlamadim. Hata gosteriyor dosyami ne buyukmus anlamadim
Rahim ağzı yetmezliği var bende de dikiş falan atılmıştı ama yinede bebek durmadı normal doğumla bi erkek bebek dünyaya getirdim 9 saat yaşadı . 2 Ay oldu
Başın sağ olsun canımRahim ağzı yetmezliği var bende de dikiş falan atılmıştı ama yinede bebek durmadı normal doğumla bi erkek bebek dünyaya getirdim 9 saat yaşadı . 2 Ay oldu
Zor günlerim bitmediiAh canım. Çok zor günler geçirmişin. Umarım tekrarlanmaz.
Zor günlerim bitmedii
Burası sayesinde kilo veriyorum 6 Ay içinde 50 kilo olursam hamile kalmaya calisicamCanım benim ya..
Bende evlat istiyorum, rabbim hayırlısıyla güldürecek yüzlerimizi.. ❤❤
Burası sayesinde kilo veriyorum 6 Ay içinde 50 kilo olursam hamile kalmaya calisicam
Zor günlerim bitmedii
Başın sağ olsun canımRahim ağzı yetmezliği var bende de dikiş falan atılmıştı ama yinede bebek durmadı normal doğumla bi erkek bebek dünyaya getirdim 9 saat yaşadı . 2 Ay oldu
Amin canım Allah sanada nasip eder inşallahCanım benim ya..
Bende evlat istiyorum, rabbim hayırlısıyla güldürecek yüzlerimizi.. ❤❤
Amin canım Allah sanada nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?