Bence öğlen yemedigin için akşam yediginle doymuyor olabilirsin oda seni olumsuz etkiliyor. Yemek yemeyerek kilo verilmez. Hatta öğlen daha sıkı ye akşam daha hafif tut. Sen grupdan çıkma doğru beslenmeyi beraber öğreneceğiz. Bu arada pkoluyum demistin. Bebek için tedavi filan görüyormusun
Benim de normal beslenme düzenim aynı seninki gibi, evde suyun bitmesini umursamazdım mesela ben, ama kola bittiyse acilen tedarik edilmesi gerekirdi, çünkü su yerine içiyordum ve kahvaltıda dahi içerdim. Kahvaltı anlayışımda zaten dünden kalan pizza, öğlene kadar aç durup sonra kalorili bir fastfood sipariş etmek ya da erken saatte dışardaysam bir cafeden tatlı birşeyler alıp kahveyle yemekti.
Ben normalde bu kadar ekstrem bir biçimde beslendiğim için şuanda çok katı 4/4'lük bir program uygulamaktan özellikle kaçınıyorum. Daha çok kendime sevebileceğim sağlıklı alternatifler bulmaya, eskiye göre daha çeşitli ve doğal gıdalarla beslenmeye, gece yarısı atıştırmalarından kaçınmaya, bir de yemek yerken kendimi dinleyip doyup doymadığımı anlamaya, doyduğumda bırakmaya çalışıyorum. Bu düzen şuan için bana kilo verdirdiğinden arada ufak kaçamaklarım olmasını -bugün yarım bardak kola içtim mesela- umursamıyorum ya da metabolizma hızlandırıcı kür, çay, hap birşey kullanmıyorum. İlk platoma kadar da bu düzeni değiştirmeyi düşünmüyorum. Çünkü bu uzun bir yol şuanda herşeyi 4/4'lük yapar hızlı kilo vermek için bütün silahları biranda tüketirsem ilk plato dönemine girdiğimde kafayı yerim, ben herşeyi doğru yapıyorum neden kilo veremiyorum diye.
Bunu yazarken de çok kararsız kaldım çünkü takım sistemi kilo vermek için maksimum çaba harcamaya motive etmek üzerine kurulmuş bir sistem. Yazdıklarımın grev kırıcı gibi anlaşılmasını istemem. Ama diğer öğünlerle dengelemeye çalıştığımız, porsiyonları küçük tuttuğumuz sürece ne makarnanın ne simitin şu aşamada kilo verme sürecimizi tehlikeye atmayacağını hatta azar azar tüketmenin daha verimli sonuç almamıza katkıda bulunacağını düşünüyorum ben.
Düzenli bildirime devam ettiğimiz ve listeye girersek kilo verebildiğimiz sürece yemek yemeyi sevmeye devam etmenin ve belki ne yiyeceğimiz konusunda hafif large bir bakış açısına sahip olmanın sıkıntı yaratacağını sanmıyorum.
Ahahaasdk o da doğru anca karşılarO kadar suya çok bile yedim kı
Ben düzensiz beslendim bugün.
Sabah 7.30
Kıymalı ıspanaklı omlet
9.00 kahve
18.30
5 cherry domates
2 dilim ezine
1.5 dilim tam buğday ekmeği
yarım bardak diet kola
2 lt su
Ya canım istediğinden değil oğluma kek yaptım bir dilimden çeyrek parça kaldı bende ağzıma attım alışkanlıkbakalım yarında poğaça yapıcam onu nasıl yemeden durucam
beni topa tutabilirler ama bence guzelama açlıktan kivranmiyo musunn?
Muhtemelen acıkırdım da günün çoğunu uyuyarak geçirdim ben bugün. Öğlen yemeği filan ondan kaçtı zaten. Şuan aç hissetmiyorum ama geceyarısından sonra hem uyuyamayacağım hem yemek yiyemeyeceğim için sağlam kıvranıcam biliyorum
Bu vicdan çorbası ne ablam.
Benim oglumda 26 haftalik dogdu 1 bucuk ay kapali kuvez 1 bucuk ay acik kuvez sonra eve geldi sukur.İki aylık ama 1 ayı küvezde geçti 33 haftalık doğduo yüzden gelen giden bitmedi yarın sabah bir sil süpür yaparım üstten
Kolay gelsin canim telaseden bisey yiyemezsin herldeİki aylık ama 1 ayı küvezde geçti 33 haftalık doğduo yüzden gelen giden bitmedi yarın sabah bir sil süpür yaparım üstten
kesinlikle katılıyorum. suan amacım yavas yavas saglikli zayifliyim degil iki ayda kilomun cogu gitsin kafasindayim oyuzden fire vermek istemiyorum..
yoksa bu zmaana kadar hep kaloriye karsiyim demisimdir. hala karsiyim :) herkesin kilo verme seklinin farklı olduğunu düşünüyorum. herkes vücudunu tanır. ben bu halimden yaklasik yirmi kilo verdigim zamanlarda gerekirse cikolata da yiyordumm ( canim.cekerse yani) ama masadan ne yersem yiyim yari ac kalkmam lazimdi.. ama suan buna uymayi planliyorum yemicem.o tarz seyler.. 9 kilo sonra buyuk odulum var 4 kg sonra kucuk ödülüm var..
gibi gibi:)
bu arada kahvaltida cay yeni alışkanlığım. eskiden kolaydi hep. veee kahvaltidan once de icerdim
Benim oglumda 26 haftalik dogdu 1 bucuk ay kapali kuvez 1 bucuk ay acik kuvez sonra eve geldi sukur.
Kolay gelsin
İnşallah öyle olur canımKolay gelsin canim telaseden bisey yiyemezsin herlde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?