Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

şuan amacim saglikli beslenmekten ote acil kilo vermek belli kiloya kadar. sonra bu kiloyu korumak.. ozman kacamaklarim da olcak oglende doycak sekilde de yerim. ama benim zayiflamam icin bi ogunde doyup kalkmamam gerekiyo o masadan.
hayir tedavi gormuyorum. yeni evli sayilirim. (6 ay falan) genel bi kontrol icin gittim doktora. vitamin folik asit falan aldim onceligim bu degerleri tamamlayip zayiflamak. zayiflayip bebek olmazsa ozman tedavi dusunuyorum

kesinlikle katılıyorum. suan amacım yavas yavas saglikli zayifliyim degil iki ayda kilomun cogu gitsin kafasindayim oyuzden fire vermek istemiyorum..
yoksa bu zmaana kadar hep kaloriye karsiyim demisimdir. hala karsiyim :) herkesin kilo verme seklinin farklı olduğunu düşünüyorum. herkes vücudunu tanır. ben bu halimden yaklasik yirmi kilo verdigim zamanlarda gerekirse cikolata da yiyordumm ( canim.cekerse yani) ama masadan ne yersem yiyim yari ac kalkmam lazimdi.. ama suan buna uymayi planliyorum yemicem.o tarz seyler.. 9 kilo sonra buyuk odulum var 4 kg sonra kucuk ödülüm var..
gibi gibi:)

bu arada kahvaltida cay yeni alışkanlığım. eskiden kolaydi hep. veee kahvaltidan once de icerdim

Ya canım istediğinden değil oğluma kek yaptım bir dilimden çeyrek parça kaldı bende ağzıma attım alışkanlık bakalım yarında poğaça yapıcam onu nasıl yemeden durucam

Sabah 1 tane ye içine peynir domates koy. Ohh. Eğer yemezsen akşam canin çekicek çünkü

beni topa tutabilirler ama bence guzel ama açlıktan kivranmiyo musunn?

Muhtemelen acıkırdım da günün çoğunu uyuyarak geçirdim ben bugün. Öğlen yemeği filan ondan kaçtı zaten. Şuan aç hissetmiyorum ama geceyarısından sonra hem uyuyamayacağım hem yemek yiyemeyeceğim için sağlam kıvranıcam biliyorum

kolay gelsin simdiden :)

Bu vicdan çorbası ne ablam.

ben bunun bazı malzemelerini koymuyorum mesela bulgur.
benim tarif şu şekilde:
1 kabak
2 soğan
1 domates
1 yk zeytinyağı
bol maydanoz
Pul biber
karabiber
kimyon
zerdeçal
zencefil
kereviz tozu
Sarımsak
Az tuz
5-6 bardak su
hepsini kaynatıp, blenderden geçirip bir kaseye yakın içiyorum

İki aylık ama 1 ayı küvezde geçti 33 haftalık doğdu o yüzden gelen giden bitmedi yarın sabah bir sil süpür yaparım üstten
Benim oglumda 26 haftalik dogdu 1 bucuk ay kapali kuvez 1 bucuk ay acik kuvez sonra eve geldi sukur.
Kolay gelsin

Bence kaçamaksız gideceksen buranın sistemi kendini frenlemek için çok uygun. Geçmişe dönerken menünü gördüm - tartıya takılma hiç, bu hafta attığımızın çoğu su zaten. Belki tuz tüketiminden dolayı ya da az su tüketiminden dolayı eksilme istediğinden düşük çıkmıştır.

Kizlar malum hastayim neyedim nasil yedim bilmiyorum
Sabah;kepekli ekmege incedilim yağsız tost domates salatalik şekersiz çay
Sonra yattim kalkamadim öğlen yemegi icin azicik badem yedim
Aksam yemegi yogurtlu çorba,içinde pirinc vardi vicdan azabi ceke ceke yedim bi tabak.
Az oncede agzima bir parca cikolata attimagzimin tadı yok yediginden bise anlamadim hepten bosa gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…